Už sem se dlouho neozval a když vidím jak TAPik ten "závod" drtí tak jen status report. Po 7mi mesících a 90h v Yakuza 0 mám completion list na 70%.
Zbývá tuším 7 substories, sem v Chapter 9. Realitka a kabaret konečně dotažený do finále.
Grind kabaretu byl důvod proč sem hru na půl roku odložil, hádám že třetina herní doby padla jen na to... Ale Ishin je venku a nemůžu začít dokud 0 necinkne.
Posledních pár dní sem piloval svoje taneční skills abych rozdrtil Ogitu což se povedlo a nadrtil sem se to natolik, že všechny ostatní songy a obtížnosti padly víceméně na první pokus. Teď přijde na řadu karaoke.
Největší obavu mám z Mahjongu protože narozdíl od všech dosavadních her co sem kompletoval není "usnadněn" pro zápaďáky takže nejsou přepisy kostek což situaci dost komplikuje. Čas naučít se to číst v originále... ah yakuza. V rámci completion listu sem si všiml, že je tam i pár gamble her se kterýma jsem se zatím nepotkal, z toho mám radost.
Arkádovky maj dvojnásobný požadavky proti jinejm titulům a batting sem radši ještě ani nezkoušel. A až tohle všechno vyklikám a zkompletuju tak mě bude čekat čistej legend playthrough bez NG+ z čehož mi vstávaj vlasy hrůzou.
Takže díky Nago, nebejt tebe mohl sem si v klidu dojíždět sranda plátna ala Far Cry a místo toho když chodím spát slyším ozvěny Bakamitai.