• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Aha, tak to už chápu proč jsem ho nepotkal :) Dungeony jsem vzdal u druhý sady.. S tou balancí to mají zvláštně udělaný - mně přišlo, že jsem se dostal do stavu, kdy už nemělo smysl nějak moc grindit, o tolik víc by mi ta o stupeň lepší zbraň nepomohla, za to kolik práce by to dalo sehnat. Story se dala dojed relativně lehce, ale aréna nebo dungeony se zdály tak tuhý, že jsem to ani nezkoušel.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Amon Spoiler Alert!

LOPIK: Pro Amona potrebujes mit kompletnich 40 dungeonu a komplet vsech 72 substories. Potkas ho kdyz po tom vsem zabehnes znovu do posledniho Sanada dungeonu, kde se odehraje prvni kolo a druhy potom v noci u chramu, jak je virtue knez.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Bez R2 útoků by nešli asi ani některý bossové ke konci na tu těžkou obtížnost.. btw kde tam je vlastně Amon v tom Ishinu? já na něj nenarazil :-(
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: aha. jasny. ty preciznosti rozumim. tu sem si uvedomil vcera, kdyz sem si rikal, jak maj vychytanou tu hudbu. jak tim presne vychytavaj naladu a pocity. pianko, el. kytary, funk, vcera na konci nejdriv smutny celo a pak u zaporaka dokonce choraly a varhany! to maj taky nehorazne vychytany.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj ty R2 skilly potrebujes az pozdeji, abys setril cas a nervy v dungeonech, kde vydelavas prachy na poslednim dungeon bossovi a abys ho nemusel s jeho partou pizlat pres 10 minut, tak pouzijes jednu specialni kartu, ktera vytvori antigravitacni kapsu, ktera spolkne vsechny nepratele, pak zaktivujes Ichiban kartu, kterej ti boostne utoky a roztocis pres R2 s Wild Dancerem kolo smrti a za pul minuty mas 20 Ryo a rare itemy. Kdyz k tomu nasadis drevenej chopstick revolver, kterej nasobi drop a mec, kterej nici brneni, tak teprve vsechno to vybaveni a skilly clovek doceni. Vsechny ty skilly a spol. jsou evidentne nastaveny ne NG+ pro crafting a platinovani a nastaveny to maji az maniakalne precizne. Vsechno v tom grindu funguje vcetne přepravy mezi dungeonem, kovarnou a spotem, kde se daji farmit rare chlapici ve meste. Prdel je, ze kdyz to chces vykompletovat na 100% tak ti to jak s prachama, sadou pečetí do zbraní a vsech tech silenosti okolo vyjde plus minus presne na ten level 99 vcetne nabehanych kilometru atd. Zase si u toho rikam, jak jsou ti Japonci crazy as fuck, kdy to naprogramovali tak, aby to bylo naprosto dotazeny a provazany komplet se vsim vcetne virtue systemu, prodeje rare predmetu atd. Samozrejme je ten system stejnej uz x let, ale kdyz jdu za hranu beznyho dohrani, tak to teprve kompletne docenuju.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: me trochu zavaril Hijikata myslim, ale Makoto v kartickach me zachranila! :)

jinac sem se vubec nenaucil pouzivat ty skilly pres R2. to me trochu mrzi, ale tam bylo tolik moznosti jak ty souboje provadet, ze sem ani nemel uplne potrebu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj na legend to bylo úplně v pohodě. S kapitanama jsem nemusel použit ani inventář.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jasny. imho tady konec neni tak tuhej rekl bych. aspon na ten normal. porad sem cekal, kdy dorazi nekdo se ctyrbarevnym healtbarem! :))

jo a hned sem vecer jeste zapnul Zero, ze si tam taky strihnu nejakou nedodelanou substory. tak tam na me cekal Ogita v Maharaja tancirne, tak sem to zase vypnul :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj úplně v klidu to mohli takhle vydat a nesrat se s nějakým Unreal engine. Každopádně bych byl raději pac v původním Ishinu to chtělo na kompletní 100% crafting 800 Ryo a teď jak jsem psal to chce kolem 6000 Ryo, tak je to grind na úrovni metra v Persone 5, ale to by nebylo RGG aby to nebylo porad zábavný. Vlastně je to teď takový Like a Dragon: Kiwami Diablo v dungeonech.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj chci aby tohle cinklo. Na legend stačí přepnout v poslední kapitole. Zatracenej Terz :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nechci :) me stacilo dyz sem grindil v arene ten driftwood a to bylo prd! ja sem si hru uzil nanejvys. ale me by i bohate stacila puvodni verze prekopla jen do eng. sub.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: na Legend jo? taky gratuluji!! tos chytnul platinovinu od Terze? :)) ja myslel, zes to rozjizdel na normal.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Nechceš vědět, kolik Phoenix feathers jsem už spálil v crafteni. To už jde do desítek
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty ve no to ja uplne nahodne zjistil! a myslim ze uz to bylo driv, nekdy mozna 4.,5. vlastne po tom, co Ryomu prijmou mezi vlky. sel sem si zazpivat a koukam po lokalu, jaka je tam naladicka a najednou Taiga Saejima! :O - teda Shinpa-chan a vedle Okita jak mu tak rikal! :) tak sem si to tam s nima hned strihnul! btw za dodelani pratelstvi s barmanem je celkem cenna odmena - material Phonenix feather
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jojo revelations jsou teď o naučení se finisheru. Musíš najít asi deset knížek, kde si přečteš co a jak a odemkne ti to zamčený bojový skilly. Každopádně odemčení úplně všech skillů pro 4 kategorie vyjde přesně na level 99
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No tak gratz. Já to dorazil v neděli večer na Legend. Amon dole, level 97 a teď v Bakumatsu Adventure drtím naprosto monstrózní a šílenej crafting s tabulkami z excelu na stole a ještě zbývá pár “drobností”, tak mám tak ještě na měsíc o srandu postaráno.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Btw když jsme u toho - celou dobu jsem si v Ishinu rikal, kde je Samurai Ondo karaoke s Majimou a pak jsem se dočetl, že cca po 11 kapitole sedí celá parta mezi lidma v publiku a fakt že jo. Stačí si k nim jenom zajít, pokecat a jde se na to.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem vcera konecne sednul k Ishinu! posledni zaznam 4/4. v jednu sem to zapnul, ve tri bylo hotovo a pak sem tam jeste dalsi tri hodky behal a dodelal aspon tech par substories. tak aspon neco. sem rad, ze uz sem to dojel. spousta toho chybi, ale krom tradicnich miniher, sem snad okusil vse. ty revelations sem nejak nepobral. resp. imo to nejsou ty komediantsky z minulejch dilu, ale klasik finishery. nevim. mel sem jednu knizku! :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo to byl stejne epic nastup! The Mad Dog of Shimano

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj o víkendu. Potkal jsem ho potom venku a zařval jsem na nej: “Gooooorooo Majimaaaaa”, jako v když ho vyhlásili v aréně s ohňostrojem. Nepokecali jsme pac tam bylo strašně moc lidi a rachot, ale smál se a byl to proste hardcore fanboy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam