• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: takze te ceka 20x obehnout Invested Vagabonda a řítíme se do finálne. jj jestli si pamatuju spravne, tak doporucovali 48-50 na relativne hladkej prubeh klasickym koncem bez narazu do zdi a snad kolem sedmdesatky na platinovy finale, ale to si bude lip pamatovat nejspis Terz. Uz je to nejakej patek.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Jojo, dorazil jsem tam cca po 50 hodinach na lvl 39 (coz mi prijde fakt zvlastni, protoze jsem nenechal ladem jedinej side quest, na kterej jsem narazil). Tipuju, ze bych tam nemel lizt niz, nez na 45.

Takze chvili pobeham po dungeonech a dotrenuju.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: ajajaj nizkej level pred brutalnim zaverem? Mel jsem tu kliku, ze jsem kdesi na centrale videl varovani, ze na konec je potreba takovej a takovej level, tak jsem se toho prubezne drzel. Taaaaak zavidim grand finale a poreportuj potom dojmy. Uz aby vysla dvojka. Po Ryomovi mi ten chlapik chybi.
    GEE
    GEE --- ---
    Ja dorazil do Sotenbori, potkal stare zname a vracel se o save zpet, abych dogrindil (radost nemam, ale k JRPG to tak nejak patri), tak jen par z mnoha okamziku, co mi vykouzlily usmev. Skolu mam hotovou, firma je vybudovana na max, takze ted uz jen tech par levelu a jdem do finishe.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    pardon za velikost! rikal sem si, ze gif bude lepsi nez 7 fotek, ale asi nee :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: hajzlici! :D tuhle hru sem si chtel zahrat uz v dobach, kdy sem sjizdel Naruta. ale byl sem linej se to ucit no :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    šmejd vedle šmejda

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw kdyz jsem se sel na Animefestu mrknout do pavilonu, kde byly deskovy hry, tak jsem si rikal akorat: "vy šmejdi", protože tam bylo tak 20 stolů, kde se jely soustredeny turnaje v Shogi, Mahjongu a spol. a nemálo jsem jim v ten moment zavidel jak to umí, pac peklo se shogi me teprve v Ishinu ceka a mam obavu, ze k nemu nejsou zadny specialni predmety, jako v Ichibanovi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw ten obrazek se takhle zmeni az po dohrani? mel sem za to, ze se mi tam celou dobu ukazovala takova ta zlutooranzova tapeta ala desperado

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: je to tam :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Navrhuju doplnít název na:
    Yakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus :-)

Ale mad respect, kyodais
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: presne tak. je to naprosta zhovadilost pro otrly a tak to mame radi.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Vypadá to jako poctivá nesmyslná grindovačka určená jen a pouze k tomu aby vysrala trophy huntery. IM IN!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Info pro platinujiciho Terze do budoucnosti: U toho craftingu jsou nejvetsi peklo Seals. Pokud nepadnou coby rare v dungeonech, anebo na ulici, tak se daji dostat jenom z kovarny ze specialnich zbrani a navic v ty rovnici maji zapocitanej prvek nahody. Lidi ale prisli na to, jak tu pecet dostat tim, ze ukoves po loadu vzdycky urcitej pocet zakladnich levnych katan s levnym kladivem kdy zjistis u ktery katany ti pri kovani pecet padla a potom to aplikujes na rare zbrane, ktery konkretni pecete generuji. Nastesti jsem jich behem hrani nasel tak 90% ve zbranich a coby drop, tak jsem se s tim tolik srat nemusel. Kazdopadne - funguje to.

Like a Dragon: Ishin! Blacksmith and Seal Guide
    https://youtu.be/2e82M7zj12g
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj story se da dorazit za 15-20 hodin uplne v klidu a nic extra mimo to co ti bezne pada behem pribehu k tomu nepotrebujes. Dungeony jsou proste jenom soucast minihry v kovarne. Jeste mi vlastne chybi Ultimate Challenges z hlavniho menu, tak je mozny, ze budu jeste rad za to, co jsem si z tech dungeonu donesl.

Jinak Amon je samozrejme cool hovado i v Bakufu éře.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Aha, tak to už chápu proč jsem ho nepotkal :) Dungeony jsem vzdal u druhý sady.. S tou balancí to mají zvláštně udělaný - mně přišlo, že jsem se dostal do stavu, kdy už nemělo smysl nějak moc grindit, o tolik víc by mi ta o stupeň lepší zbraň nepomohla, za to kolik práce by to dalo sehnat. Story se dala dojed relativně lehce, ale aréna nebo dungeony se zdály tak tuhý, že jsem to ani nezkoušel.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Amon Spoiler Alert!

LOPIK: Pro Amona potrebujes mit kompletnich 40 dungeonu a komplet vsech 72 substories. Potkas ho kdyz po tom vsem zabehnes znovu do posledniho Sanada dungeonu, kde se odehraje prvni kolo a druhy potom v noci u chramu, jak je virtue knez.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Bez R2 útoků by nešli asi ani některý bossové ke konci na tu těžkou obtížnost.. btw kde tam je vlastně Amon v tom Ishinu? já na něj nenarazil :-(
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: aha. jasny. ty preciznosti rozumim. tu sem si uvedomil vcera, kdyz sem si rikal, jak maj vychytanou tu hudbu. jak tim presne vychytavaj naladu a pocity. pianko, el. kytary, funk, vcera na konci nejdriv smutny celo a pak u zaporaka dokonce choraly a varhany! to maj taky nehorazne vychytany.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj ty R2 skilly potrebujes az pozdeji, abys setril cas a nervy v dungeonech, kde vydelavas prachy na poslednim dungeon bossovi a abys ho nemusel s jeho partou pizlat pres 10 minut, tak pouzijes jednu specialni kartu, ktera vytvori antigravitacni kapsu, ktera spolkne vsechny nepratele, pak zaktivujes Ichiban kartu, kterej ti boostne utoky a roztocis pres R2 s Wild Dancerem kolo smrti a za pul minuty mas 20 Ryo a rare itemy. Kdyz k tomu nasadis drevenej chopstick revolver, kterej nasobi drop a mec, kterej nici brneni, tak teprve vsechno to vybaveni a skilly clovek doceni. Vsechny ty skilly a spol. jsou evidentne nastaveny ne NG+ pro crafting a platinovani a nastaveny to maji az maniakalne precizne. Vsechno v tom grindu funguje vcetne přepravy mezi dungeonem, kovarnou a spotem, kde se daji farmit rare chlapici ve meste. Prdel je, ze kdyz to chces vykompletovat na 100% tak ti to jak s prachama, sadou pečetí do zbraní a vsech tech silenosti okolo vyjde plus minus presne na ten level 99 vcetne nabehanych kilometru atd. Zase si u toho rikam, jak jsou ti Japonci crazy as fuck, kdy to naprogramovali tak, aby to bylo naprosto dotazeny a provazany komplet se vsim vcetne virtue systemu, prodeje rare predmetu atd. Samozrejme je ten system stejnej uz x let, ale kdyz jdu za hranu beznyho dohrani, tak to teprve kompletne docenuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam