• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    a konecne chapu vsechna ta meme

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Told ya.
    Všem naprosto jednoznačně doporučuju naučit se mahjong, je to návykový, zábavný, traumatizující a neuvěřitelně jednoduchý. Riichi!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Vcera jsem zrovna psal Terzovi, ze me Mahjong zacal bavit tak, ze snad doinstaluju i tech par epizod (Y6 a oba Judgmenty, kde mam hotovych snad 90% a zabalil jsem to kvuli Mahjongu, kterej tam zpetne dohraju. Je to vlastne jednoducha a podezrele zabavna sranda, kdy se clovek v podstate akorat zbavuje prebytecnych kostek a sklada dvojice, trojice, postupky a par specialnich kombinaci a premaha se, aby vydrzel s nervama a celou tu kombinaci vyskladal az v zaveru kazdyho kola.

No tak ganbare a tesim se brzy na tech par vet k Ichibanovi v dohravacim auditku.

GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Nejspis jo! Doladil jsem se vsema linky (jestli jeste nekdo nepribude), skola a firma jsou hotovy, kino dokoukany, mozna se jeste vratim k Dragon Karts, ale dobrovolne priznavam, ze na shogi i mahjong dlabu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: na tom spotu, kde jsou dva vagabodni to slo dobre, kor kdyz si clovek vychytal utoky, aby vagabond nestihnul zdrhnout. Takze te ted ceka grand finale? To bylo zatracene dllouhy, tak doporucuju zacit tak v pet vecer.
    GEE
    GEE --- ---
    GEE: Tak vcera padli. A to co nasledovalo...chrochty, chrocht. Nakonec se v arene grindi docela snadno, takze jsem byl po par hodinach na lvl 47/48 a stacil jeden retry
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No to byl zase napad, ale uz zbyva akorat par miniher a dve nejstraslivejsi monstra - Sensual healing na Asura obtiznost, Buyo Dancing, par miniher a bude hotovo. I ten Mahjong jsem se za dopoledne naucil. Kazdpopadne crafting byl zatim asi tou nejsilenejsi a nejtezsi divocinou, kterou jsem kdy pro nejakou platinu delal. Vydelat prachy a vyrobit vsechny zbrane bylo "v pohode", ale ziskat vsechny ty rare seals, to bylo regulerni silenstvi, ale zvrhle zabavny.

GEE
    GEE --- ---
    TERZ: Tak na to mam moc her pred sebou :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Fuuu tak to je peklo
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Jestli myslis True Final Millenium Tower tak potrebujes u cely party 99 jak na lvlu tak na jobu a u kazdyho charakteru dalsi joby nejak rozumne abys mel solidni utoky. V guidech doporucujou mit na 99 vsechny joby, to netreba ale jeden urcite a u zbytku treba 30
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja zavidim to karaoke mistrovstvi!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: takze te ceka 20x obehnout Invested Vagabonda a řítíme se do finálne. jj jestli si pamatuju spravne, tak doporucovali 48-50 na relativne hladkej prubeh klasickym koncem bez narazu do zdi a snad kolem sedmdesatky na platinovy finale, ale to si bude lip pamatovat nejspis Terz. Uz je to nejakej patek.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Jojo, dorazil jsem tam cca po 50 hodinach na lvl 39 (coz mi prijde fakt zvlastni, protoze jsem nenechal ladem jedinej side quest, na kterej jsem narazil). Tipuju, ze bych tam nemel lizt niz, nez na 45.

Takze chvili pobeham po dungeonech a dotrenuju.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: ajajaj nizkej level pred brutalnim zaverem? Mel jsem tu kliku, ze jsem kdesi na centrale videl varovani, ze na konec je potreba takovej a takovej level, tak jsem se toho prubezne drzel. Taaaaak zavidim grand finale a poreportuj potom dojmy. Uz aby vysla dvojka. Po Ryomovi mi ten chlapik chybi.
    GEE
    GEE --- ---
    Ja dorazil do Sotenbori, potkal stare zname a vracel se o save zpet, abych dogrindil (radost nemam, ale k JRPG to tak nejak patri), tak jen par z mnoha okamziku, co mi vykouzlily usmev. Skolu mam hotovou, firma je vybudovana na max, takze ted uz jen tech par levelu a jdem do finishe.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    pardon za velikost! rikal sem si, ze gif bude lepsi nez 7 fotek, ale asi nee :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: hajzlici! :D tuhle hru sem si chtel zahrat uz v dobach, kdy sem sjizdel Naruta. ale byl sem linej se to ucit no :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    šmejd vedle šmejda

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw kdyz jsem se sel na Animefestu mrknout do pavilonu, kde byly deskovy hry, tak jsem si rikal akorat: "vy šmejdi", protože tam bylo tak 20 stolů, kde se jely soustredeny turnaje v Shogi, Mahjongu a spol. a nemálo jsem jim v ten moment zavidel jak to umí, pac peklo se shogi me teprve v Ishinu ceka a mam obavu, ze k nemu nejsou zadny specialni predmety, jako v Ichibanovi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam