• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Terzi! Toe infikace! Epidemie platinaru! Ale ja sem ockovanej! :) Levak Bob to neda s prominutim ke skupine zdejsi, ale tituly i tak uziva! Respect & Protect! ;))) (btw hrozne bych chtel udelat jedinou platinu a to Monster Hunter World. Terzi! Help! :D)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: :) Zrovna jsem te viděl on-line na psn v Yakuze a říkám si, co se to tady děje?

Btw Gee taky on-line, tak ganbare do finále s Ichi.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Ha, zjistil jsem příjemnou věc - jak jsem po dohrání zera nakoupil všechny yakuzy a hrál je jak vzteklej, nemám třeba v kiwami dohraný všechny subquesty a tak.
    Takže TERZi, my man, jak těžká je platina na Kiwami?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak je zajimavy, ze u vetsiny zapadnich her jsou ruzny vyzvy odstupnovany. Zacinas pohodickou a pak se to stupnuje, ale tady ti Japonci hned treti challenge z triceti napali naprosto sadisticky peklo, kde (jako posledne Terz) koncis setiny vteriny pred limitem uplne vycerpanej. Skoro mi to pripada jako nejaky zvrácený síto na hráče, aby se na to vykaslali driv, nez budou trpet vic a vic.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jediny co za to clovek dostanes je fakt, ze u nekterych miniher a vyzev zestarnes behem hodiny o nekolik let. Kazdopadne je to zabava, jinak bych to nedelal a vlastne to tu hru posunulo o dalsi level nekam jinam. Driv jsem tim uplne v klidku proplul a ted se tesim na to, jak si urvu sem tam v tydnu hodinu casu a zkusim zlomit neco, co mi predtim prislo nemozny. Vsak to vsichni zname.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: Artorias mi prisel, co sem sledoval gameplaye, jeden z tech tezsich. To teda tohle byla asi slusna naloz. Nejste vy trochu masochisti? ;)))) Snad vam pak za platiny jeste neco daj!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ultimate Challenge v Ishinu... no fuj teda. Nasazet osm bossu ze hry za sebe v jedny vyzve s tim, ze vam na to daji jeden zivot a zakladni mec... kdo tohle vymyslel. To byl generator adrenalinu jeste vetsi, nez Artorias v Dark Souls. Hotovo. Fuj.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: hehe jj. Na Animefestu byla letos i prednaska. Jakmile bude zaznam online, hodim ji sem

Soudce Óoka a mytologie | Animefest
    https://www.animefest.cz/cs/Program/Detail/532/786
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    to asi nebude v tomhle stylu? :D

du mrknout na trailer!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kubi (2023) 首 - Movie Trailer - Far East Films
    https://youtu.be/hKt9jmxTbuQ
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dobrý zprávy z Cannes

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    a konecne chapu vsechna ta meme

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Told ya.
    Všem naprosto jednoznačně doporučuju naučit se mahjong, je to návykový, zábavný, traumatizující a neuvěřitelně jednoduchý. Riichi!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Vcera jsem zrovna psal Terzovi, ze me Mahjong zacal bavit tak, ze snad doinstaluju i tech par epizod (Y6 a oba Judgmenty, kde mam hotovych snad 90% a zabalil jsem to kvuli Mahjongu, kterej tam zpetne dohraju. Je to vlastne jednoducha a podezrele zabavna sranda, kdy se clovek v podstate akorat zbavuje prebytecnych kostek a sklada dvojice, trojice, postupky a par specialnich kombinaci a premaha se, aby vydrzel s nervama a celou tu kombinaci vyskladal az v zaveru kazdyho kola.

No tak ganbare a tesim se brzy na tech par vet k Ichibanovi v dohravacim auditku.

GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Nejspis jo! Doladil jsem se vsema linky (jestli jeste nekdo nepribude), skola a firma jsou hotovy, kino dokoukany, mozna se jeste vratim k Dragon Karts, ale dobrovolne priznavam, ze na shogi i mahjong dlabu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: na tom spotu, kde jsou dva vagabodni to slo dobre, kor kdyz si clovek vychytal utoky, aby vagabond nestihnul zdrhnout. Takze te ted ceka grand finale? To bylo zatracene dllouhy, tak doporucuju zacit tak v pet vecer.
    GEE
    GEE --- ---
    GEE: Tak vcera padli. A to co nasledovalo...chrochty, chrocht. Nakonec se v arene grindi docela snadno, takze jsem byl po par hodinach na lvl 47/48 a stacil jeden retry
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam