• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: ja mel docela štěstí,ze mu obe damy daly docela zabrat. Ale poprvé jsem tam fakt přišel moc brzo a Ichiban sel dolu po jedne rane.

Každopádně jsem si to fakt užil. Ještě se někde schovává par side stories, takže tomu nejspíš ještě par hodin dám
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Akorát u těch dvou to byla chvíli divočina, když se jeden z nich vůbec vůbec nic nedělal z mých útoků, než jsem zjistil, na co má vlastně slabost.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Přesně tak. Byl jsem na tom úplně stejně :)
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: přiznávám,ze jsem se u tebe inspiroval a nechal si poradit,ze to chce neco okolo lvl60. Nakonec jsem nevydržel a vyrazil jsem na lvl58 a dal jsem to bez zaskobrtnuti 🙂

Zaver výbornej,ale musím říct,ze tady pro me byl vrchol, když se objevily dve postavy, ktery jsem vůbec nečekal. A pak další. A pak ještě jedna,o který jsem myslel, ze byla překvapením az v traileru na Ichibanovo pokračování. To jsem doslova řval nadšením nahlas
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: A přes finále jsi prošel v pohodě? Zadnej naraz do zdi se kvůli levelu nekonal? Mně to dalo lehce zabrat, pac jsem levelovani trochu podcenil, tak ten závěr byl trochu nervak.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Perfekt a gratz. Závěr byl solidní jízda viď. Navíc si říkám, že nám ty RGG hry v dohravacim auditku začaly lehce posledních par týdnu převažovat.
    GEE
    GEE --- ---
    Tak je to tam, vazeni :-) Ale ne - na platinu fakt nemam

[GEE @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Mno koukam, ze mi chybí 12 substories v Y6 a Mahjongu jsem se vyhnul. No nic, odložit Haruta, natáhnout monterky a jde se na to.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    TERZ: "win 1 Shogi match without a takeback" a kurva
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: prdlajs! klobouk dolu! zavidim tu zapalenost!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: mno on je to spis "what am i doing with my life?" moment, ale dik hehe

BOBESH
    BOBESH --- ---
    no tak to dete do prdele panove! :D
    klanim se! musim!! tu vystavit virtualni shrines pro vas to snad neni mozny! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Chm v Monster Hunteru je 427 zbrani. V Ishinu jich bylo 267. To uz je skoro podobny, kdyz zapocitam jeste 55 seals.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: hehe muzes zacit studovat. Na Powerpyxu jsem byl posledni mesic. Ishin tam meli naprosto skvele rozpracovanej. 300 hodin. To je hned.

Monster Hunter World Trophy Guide & Roadmap
    https://www.powerpyx.com/monster-hunter-world-trophy-guide-roadmap/
    TERZ
    TERZ --- ---
    LEFTY: Kiwami se zdá být jedna z tech jednodušších (<100h). Sám se na ní ale teprve chystam tak kdo ví :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Terzi! Toe infikace! Epidemie platinaru! Ale ja sem ockovanej! :) Levak Bob to neda s prominutim ke skupine zdejsi, ale tituly i tak uziva! Respect & Protect! ;))) (btw hrozne bych chtel udelat jedinou platinu a to Monster Hunter World. Terzi! Help! :D)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: :) Zrovna jsem te viděl on-line na psn v Yakuze a říkám si, co se to tady děje?

Btw Gee taky on-line, tak ganbare do finále s Ichi.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Ha, zjistil jsem příjemnou věc - jak jsem po dohrání zera nakoupil všechny yakuzy a hrál je jak vzteklej, nemám třeba v kiwami dohraný všechny subquesty a tak.
    Takže TERZi, my man, jak těžká je platina na Kiwami?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak je zajimavy, ze u vetsiny zapadnich her jsou ruzny vyzvy odstupnovany. Zacinas pohodickou a pak se to stupnuje, ale tady ti Japonci hned treti challenge z triceti napali naprosto sadisticky peklo, kde (jako posledne Terz) koncis setiny vteriny pred limitem uplne vycerpanej. Skoro mi to pripada jako nejaky zvrácený síto na hráče, aby se na to vykaslali driv, nez budou trpet vic a vic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam