• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Zase v tom lítám.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne je sranda, jak se daji sfouknout veci, vuci kterym jsem mel predtim respekt a vcera padly behem par minut. Kazdopadne vykladat hostesce o Majimovi v dnesni době nemohlo dopadnout jinak...

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Terz je systematický monstrum. Ohledně toho by me zajímalo, jestli se na hry vždycky připraví předem a nabrifuje si psn profiles a powerpyx a jde na jistotu, anebo se rozhodne někde v polovině, že by chtěl, aby to cinklo. Ja se rozhoduju vždycky az v poslední třetině a pak mi všechno naskočí o dalších +50 hodin.
    GEE
    GEE --- ---
    No každopádně mi přijde skandální,ze to Terz dal ve stejným čase na platinu. Neuvěřitelný
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jj vedlejsaky stojí za to. Teď si je obíhám v šestce a zjistuju, kolik věcí jsem tam minul. Třeba hostesky v clubu jsem úplně vynechal. Každopádně když jsem si zašel do New Gaudi v Onomichi, tak jsem měl pocit, jako bych zašel u rodičů do hospody, kam jsem chodival s kamarády, když mi bylo 19. Zvláštní. Navíc jsem sestku dohraval v tom největším covid marasmu, tak byl ten návrat do Onomichi celkem nostalgickej a abych moc nepropadal sentimentu, sfouknul jsem rovnou Amona, baseball a teď finisuju Clan Wars a začínám se na ten ohlasenej spinoff s Kiryu těšit víc a víc.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: ja mel docela štěstí,ze mu obe damy daly docela zabrat. Ale poprvé jsem tam fakt přišel moc brzo a Ichiban sel dolu po jedne rane.

Každopádně jsem si to fakt užil. Ještě se někde schovává par side stories, takže tomu nejspíš ještě par hodin dám
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Akorát u těch dvou to byla chvíli divočina, když se jeden z nich vůbec vůbec nic nedělal z mých útoků, než jsem zjistil, na co má vlastně slabost.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Přesně tak. Byl jsem na tom úplně stejně :)
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: přiznávám,ze jsem se u tebe inspiroval a nechal si poradit,ze to chce neco okolo lvl60. Nakonec jsem nevydržel a vyrazil jsem na lvl58 a dal jsem to bez zaskobrtnuti 🙂

Zaver výbornej,ale musím říct,ze tady pro me byl vrchol, když se objevily dve postavy, ktery jsem vůbec nečekal. A pak další. A pak ještě jedna,o který jsem myslel, ze byla překvapením az v traileru na Ichibanovo pokračování. To jsem doslova řval nadšením nahlas
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: A přes finále jsi prošel v pohodě? Zadnej naraz do zdi se kvůli levelu nekonal? Mně to dalo lehce zabrat, pac jsem levelovani trochu podcenil, tak ten závěr byl trochu nervak.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Perfekt a gratz. Závěr byl solidní jízda viď. Navíc si říkám, že nám ty RGG hry v dohravacim auditku začaly lehce posledních par týdnu převažovat.
    GEE
    GEE --- ---
    Tak je to tam, vazeni :-) Ale ne - na platinu fakt nemam

[GEE @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Mno koukam, ze mi chybí 12 substories v Y6 a Mahjongu jsem se vyhnul. No nic, odložit Haruta, natáhnout monterky a jde se na to.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    TERZ: "win 1 Shogi match without a takeback" a kurva
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: prdlajs! klobouk dolu! zavidim tu zapalenost!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: mno on je to spis "what am i doing with my life?" moment, ale dik hehe

BOBESH
    BOBESH --- ---
    no tak to dete do prdele panove! :D
    klanim se! musim!! tu vystavit virtualni shrines pro vas to snad neni mozny! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Chm v Monster Hunteru je 427 zbrani. V Ishinu jich bylo 267. To uz je skoro podobny, kdyz zapocitam jeste 55 seals.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: hehe muzes zacit studovat. Na Powerpyxu jsem byl posledni mesic. Ishin tam meli naprosto skvele rozpracovanej. 300 hodin. To je hned.

Monster Hunter World Trophy Guide & Roadmap
    https://www.powerpyx.com/monster-hunter-world-trophy-guide-roadmap/
    TERZ
    TERZ --- ---
    LEFTY: Kiwami se zdá být jedna z tech jednodušších (<100h). Sám se na ní ale teprve chystam tak kdo ví :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam