• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: prave no. hlavne aby se nezacali moc podbizet zapadnimu publiku a neudelali z toho postupne frasku. Mno uvidime a budu doufat, ze si udrzi jak trochu vaznej ton, tak typicky japonskej pristup. U traileru s Ichibanem na plazi jsem trochu znervoznel, ale nervozni jsem byl i dva roky zpatky u prvniho screenshotu z Like a Dragon a jak skvele to dopadlo. Mno nezbyva nez jim dal verit. Zatim je to jedina herni serie, kde jsem nebyl ani jednou zklamanej, tak jim to snad vydrzi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj jak furt myslej na ty zapadaky a tak vubec.
    mno asi to bude malicky, ale zas se s tim drou, tak to bude mit asi vyznam hlavne kvuli ty osmicce bych si tipnul
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no hlavne aby se uz kompletne v RGG neurvali bez Nagoshiho ze retezu. Kazdopadne koukam na cenovku v preorderu a podle tech 13 stovek to bude nejspis kratsi spinoff, kdyz si vezmu, ze par hodin v Kaito Files stalo 800,- Tipuju, ze tohle bude tak do 20 hodin max.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a spider-kiryuuu! :D
    tohle je imho opravdu reference na spidermana.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    libi se mi ten koncept dvou titulu. s tim, ze jeden bude mit klasickej brawler gameplay a druhej pojede v kolejich sedmicky tedy turn based
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Tady je zásadní informace

Kiryu Is Not a Virgin (?) in Like a Dragon: Infinite Wealth Cinematic
    https://www.escapistmagazine.com/kiryu-not-virgin-like-a-dragon-infinite-wealth-story-cinematic-scene-marriage-proposal-ichiban/?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    trochu sem doufal, ze to bude pres poledne nebo jak! :)) no nic! du lovit na internety, co se udalo!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---

Kazuma Ivan
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    se vsema platformama .)
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Ja jsem spokojenej. Libi se mi to vic, nez jsem cekal. Je to originalni a drzi to pohromade - folklor k kulisach moderna - posilani dusicek z papirovejch andilku telefonem, znakovani rukama, nekomaty co ti prodavaji vecicky, akity co je muzes krmit...

Neni to Doom, ale neni to ani walking simulator. Proste asi strasne zalezi, jak ti sedne atmosfera.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak tady proběhne za dva dny RGG Summer Summit

https://www.youtube.com/live/aQfHhR0WO4s?feature=share
    CROME
    CROME --- ---
    NAGASAWA: Jakej 5 dolaru/kus? Snad 700¥ ne!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A sakra

Japonští policisté řeší kuriózní krádeže. Z veřejných pisoárů mizí odtokové mřížky | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/japonsti-policiste-resi-kuriozni-kradeze-z-verejnych-pisoaru-mizi-odtokove-9013443

Záhadou pro japonské policisty se stala série krádeží ve městě Sapporo. Z tamních veřejných záchodků totiž mizí odtokové mřížky z pisoárů. Jen během května jich neznámý pachatel ukradl nejméně třicet osm, upozorňuje server Insider.

Cena odtokových mřížek z pisoárů se pohybuje kolem pěti dolarů za kus, což představuje asi 110 korun. V období od 16. do 30. května jich na šestnácti veřejných záchodcích po městě zmizelo nejméně 38 a neznámý pachatel tak napáchal dohromady škodu v přepočtu přibližně za 4 tisíce korun. Na některých veřejných záchodcích nechali údržbáři ukradené mřížky znovu nahradit novými, i ty se ale začaly ztrácet.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    A byla by super k intru nějaké Yakuzy
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Jinak jsem dneska přišel na tuhle vypalovačku, klip mi velmi připomíná VR hru z judgementu
    Aimer「残響散歌」MUSIC VIDEO(テレビアニメ「鬼滅の刃」遊郭編オープニングテーマ)
    https://youtu.be/tLQLa6lM3Us

A kua šlape to!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    GEE: hele, v Tokyu jsem seděl v Doutoru na ranní kávě a dovnitř vbehnul borec v takovým to "je to v zatáčce" prikrceni, ale záchod byl obsazen, tak chudák borec zoufale klepal a prosil (asi) aby si ten na záchodě pospíšil. Asi tři minuty. Je to tam evidentně topic 😀
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam