• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: podle vseho 獅子堂康生(本宮泰風さん)a 鶴野裕樹(山口祥行さん tj. Yasukaze Motomiya a Yoshiyuki Yamaguchi

BOBESH
    BOBESH --- ---
    a kdo je ten uprostred a ten na kraji vpravo vime?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me se libi, ze tam maj furt ty cigara! jak ve hre, tak v ty kourobudce! :D
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: amen! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: prave no. hlavne aby se nezacali moc podbizet zapadnimu publiku a neudelali z toho postupne frasku. Mno uvidime a budu doufat, ze si udrzi jak trochu vaznej ton, tak typicky japonskej pristup. U traileru s Ichibanem na plazi jsem trochu znervoznel, ale nervozni jsem byl i dva roky zpatky u prvniho screenshotu z Like a Dragon a jak skvele to dopadlo. Mno nezbyva nez jim dal verit. Zatim je to jedina herni serie, kde jsem nebyl ani jednou zklamanej, tak jim to snad vydrzi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj jak furt myslej na ty zapadaky a tak vubec.
    mno asi to bude malicky, ale zas se s tim drou, tak to bude mit asi vyznam hlavne kvuli ty osmicce bych si tipnul
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no hlavne aby se uz kompletne v RGG neurvali bez Nagoshiho ze retezu. Kazdopadne koukam na cenovku v preorderu a podle tech 13 stovek to bude nejspis kratsi spinoff, kdyz si vezmu, ze par hodin v Kaito Files stalo 800,- Tipuju, ze tohle bude tak do 20 hodin max.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a spider-kiryuuu! :D
    tohle je imho opravdu reference na spidermana.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    libi se mi ten koncept dvou titulu. s tim, ze jeden bude mit klasickej brawler gameplay a druhej pojede v kolejich sedmicky tedy turn based
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Tady je zásadní informace

Kiryu Is Not a Virgin (?) in Like a Dragon: Infinite Wealth Cinematic
    https://www.escapistmagazine.com/kiryu-not-virgin-like-a-dragon-infinite-wealth-story-cinematic-scene-marriage-proposal-ichiban/?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    trochu sem doufal, ze to bude pres poledne nebo jak! :)) no nic! du lovit na internety, co se udalo!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---

Kazuma Ivan
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH