• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno ja vyluxoval Sotenbori a furt mi dost chybelo, tak sem byl rad, kdyz sem si vzpomnel na Castle a lebedil si, jakej sem lisak a vono prd! :D rekl bych tak 4,5 klicu este
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jo taky jsem s cockami vsechno vyluxoval a pak koukamn na boxy, kde mi chybi asi osm skrinek. Nani?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw uz mi chybi jen par klicu od ciganskyho adventniho kalendare! dost sem jich nasel diky cockam, ale ted uz se mi zadny nezobrazujou. nevi nekdo, estli nejsou treba u nejakyho prekupnika, nebo kde? jo a jeden golden ball mi chybi :/ mno asi poguglim.

BOBESH
    BOBESH --- ---

BOBESH
    BOBESH --- ---
    zase ty roboti :))
    tahle "substory" byla fajn. takova klasika

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja si vcera trapne myslel, ze dojedu pribeh a zatim:

btw az ted sem si vsimnul, co ma za "sipky"! :) jinak ma teda dobrej ječák! :))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: tak si hlavne po ceste nic nedavej do bezpecnostniho boxu.
    GEE
    GEE --- ---
    Dneska pracovne vyrazime na pekingskou kachnu do Sia. Tak kdyby neco, bylo mi cti, panove

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: OG dabér, OG PS
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve ja myslel, ze uz tam vsici frcej na PS5 :O
    https://x.com/takayakuroda/status/1727257186852876782?s=20

@takayakuroda

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyo nebyly jen cerny! :O

BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty stoly maj hodne moc vychytany! to uz sem kdysi nekde videl
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo to ja daval, ale ten posledni na normal mi proste nesel! :D ted po precteni, ale uz vim .)
    tam je imho blby to natahovani packou a tam kde pustis tak takova je sila uderu, asi bych spis bral klasickej pohyb dozadu dopredu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw kdyz se zminil Majhjong - o vikendu jsem koukal na japa film, kde studentik brigadnicil v Mahjong herne a celkem jsem ziral, ze tam meli automatizovany stoly, kam stacilo akorat nahrnout kostky, ktery to pak samo namichalo a vystavelo na stul. Solidni ulet.

How an AUTOMATIC MAHJONG TABLE works!
    https://youtu.be/hpbjH_eHc6A?si=Dh7XOKeccyYO34Tl
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: super, diky. To jsou dobry zpravy.

BOBESH: kdyz bude nejhur, vem si pomocnicka s trajektorii

1-Shot Challenge Guide - Like A Dragon Gaiden - Pool - Minigames | Like a Dragon Gaiden | Gamer Guides®
    https://www.gamerguides.com/like-a-dragon-gaiden/guide/minigames/pool/1-shot-challenge-guide-like-a-dragon-gaiden
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    resp. one chce one- shot, ale na easy a pak i na normal a tam sem vcera pohorel! :D
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    NAGASAWA: jjojo v kulecniku ten one shot. Nakonec jsem to dal asi na treti pokus, neni to moc hard.

Sic hra pred koncem klasicky varuje, ze pokud chces neco dodelat, mas to udelat hned a doporucuje udelat save (doporucuji i ja), ale hned po endingu to normalne nabidne pokracovat se vsim co mas (nemyslim si ze to je NG+, ale normalne muzes dodelavat co chces).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj u sipek jsem si rikal Nani?!?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam