• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nevim dal :)))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    prej Kson v osmicce

BOBESH
    BOBESH --- ---
    Překlad z japonština
    S manažerem Yokohama DeNA BayStars Miurou
    Děkuji za vaši tvrdou práci v roce 2023, Bancho, prosím, udělejte v příštím roce to nejlepší.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle me vcera uprimne rozesmalo! :D Try a hit me! ja se dusevne pripravuju, jak tam budu machat na prazdno do vetru jeste s zivou vzpominkou z parkoviste z Kamurocha a pak:

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj bohužel fikce přímo od Segy s tím, jak by to vypadalo na den díkůvzdání v ideálním světě

Tady dnešní NY

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nejaka fikce :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    real Akame (FirstSummerUika)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo o Eco sem snil v dobach, kdy sem mel jen ZX Spectum+ :))

je hrozne zasitej. ja tam vubec nelezu. skoda, ze neni u Akame v tom jejim kutlochu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: nedavno jsem si rikal, ze bych si tam rad zahral Ecco the Dolphine hehe. Kazdopadne vcerejs nalez Master Systemu me po "té" cutscene celkem rozesmal.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw myslite, ze bude i v IW Sega system? bral bych Mega Drive, ale to asi tezko co? :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno ja vyluxoval Sotenbori a furt mi dost chybelo, tak sem byl rad, kdyz sem si vzpomnel na Castle a lebedil si, jakej sem lisak a vono prd! :D rekl bych tak 4,5 klicu este
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jo taky jsem s cockami vsechno vyluxoval a pak koukamn na boxy, kde mi chybi asi osm skrinek. Nani?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw uz mi chybi jen par klicu od ciganskyho adventniho kalendare! dost sem jich nasel diky cockam, ale ted uz se mi zadny nezobrazujou. nevi nekdo, estli nejsou treba u nejakyho prekupnika, nebo kde? jo a jeden golden ball mi chybi :/ mno asi poguglim.

BOBESH
    BOBESH --- ---

BOBESH
    BOBESH --- ---
    zase ty roboti :))
    tahle "substory" byla fajn. takova klasika

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja si vcera trapne myslel, ze dojedu pribeh a zatim:

btw az ted sem si vsimnul, co ma za "sipky"! :) jinak ma teda dobrej ječák! :))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: tak si hlavne po ceste nic nedavej do bezpecnostniho boxu.
    GEE
    GEE --- ---
    Dneska pracovne vyrazime na pekingskou kachnu do Sia. Tak kdyby neco, bylo mi cti, panove

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam