• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jo uz by tam tu timelinu meli pridart. Smejdi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle bylo nejlpsi na ps4 a dost mi to chybi na soucasnejch konzolich ;(
    GEE
    GEE --- ---
    V sobotu jste mi udelali radost, kdyz jsem odchazel spat :-D

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nastesti necinkla! :D ja si poctive drzim 0, tak to asi nebudu provokovat, ikdyz sem mel nutkani mrknout, co mi chybi, nakonec sem se nedival. ¨
    ty 4 kings bych chtel taky jeste dodelat, ale nakladal mi uz ten prvni tlustoch. resp. nestiham casove. bacha haze to pak do game over, tak je dobry predtim ulozit
    mno a chybi mi asi 4 questy u Akame, tak ty bych chtel dojet.

jinac opet Majima best entrance ze vsech!! to ma snad pokazdy!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No pekne pekne. Zelenou "platinu" jsi z toho nevydoloval? Ja zatim strasim ve ctvrty kapitole a drtim platinovy fighty. Pak jeste sfouknout 4 Kings, autodrahu a je to komplet. Do konce tydne budu mit jeste o legraci postarano.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    gang :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak dojeto. nakejch 36 hodin si myslim, ze toe krasny na kratsi hru za mensi peniz.
    bylo to opet super! konec ty vole se mi klepala bradicka jako dost!! este bych se chtel vratit za Kingama, pac ty nemam vubec.

demo IW vypada dobre. doporucuju zacit tim "story". pekne to navazuje! ale teda je to pro me aspon novej bizar! japonska hra s japonskejma protagonistama v japonstine na Havaji. "Aloha!" :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    nepotkal sem zatim :(

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja nemel vip v Castlu a taky v Sotenbori sem neprolez vsechny interiery s tema cockama. vcera uz sem to vysbiral.

Master of Combat Theory! :D uz chybi jen Komaki! :))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj taky už mám skoro všechny klíče. Holt se začaly objevovat po kapitolách a v interiérech.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinac klice sem nakonec nasel vsechny :)
    Fukupi-chan sem si musel vyguglit. chybi me jeste jeden golden ball stale :/
    taky sem zkousel ten mahjong! ale shlidnout 3 minuty na yt video kupodivu nestacilo! :D

dneska uz bych to chtel dojet, rad bych se mrknul na to IW.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    (uz asi bylo :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Finished my half leg sleeve up a few months ago and I kept forgetting to post, I don't remember how many hours it took but it was around 6 day sessions.

Yes I like mahjong, it's my favourite recurring mini game, and yes I can play it.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nevim dal :)))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    prej Kson v osmicce

BOBESH
    BOBESH --- ---
    Překlad z japonština
    S manažerem Yokohama DeNA BayStars Miurou
    Děkuji za vaši tvrdou práci v roce 2023, Bancho, prosím, udělejte v příštím roce to nejlepší.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle me vcera uprimne rozesmalo! :D Try a hit me! ja se dusevne pripravuju, jak tam budu machat na prazdno do vetru jeste s zivou vzpominkou z parkoviste z Kamurocha a pak:

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj bohužel fikce přímo od Segy s tím, jak by to vypadalo na den díkůvzdání v ideálním světě

Tady dnešní NY

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam