• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: taky taky :)) Jo fighty jsou v pohode. Staci si nakoupit 200 baliku 7 stars cigarek a doplnit si u popelnicku heat. Tech uz mam pet baru a pak uz tam akorat vlitnes a mackas trojuhelnik.

Čtvrtníček 1988 - Cigárko
    https://youtu.be/kQIaq0AhpWE?si=0igEUO5pZd57cgh7
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Já už jsem dost OP, mám už asi pátej ten drao n enhancement na attack, nebo jak tomu říkaj, do toho už skoro všechny ty golden dragon bindingy a amulety, takže normální moby dávám na jednu pěsťovku, ale v aréně stejně pláču - tam jsem nedal zatím ani ty první fighty, kde musíš zmlátit tři random týpky po sobě, i ty hromadný mi dělaj furt problémy ty platinový..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    joo v Momoko baru uz tam po me typek chtel, at dam Baka Mitai nad 90%, tak sem se od srdce zasmal :D a toe tady imho hodne lehka verze!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Vlastne komplet potrebujes mit akorat snad holky z klubu co si tak letmo vybavuju.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: hele ta platina je extremne jednoducha. Vetsinu veci nepotrebujes mit na sto procent, ale staci nejakej ten zakladni postup. V podstate tam neni zadnej nutnej extra grind a kdyz uz, tak staci drtit platinovou arenu s tema ctyrma healerama. Za necely tri minuty mas skoro dva miliony. Dokonce snad ani neni potreba mit vsechny skilly a podobne. Platina v podstate padne pri trose toho poflakovani se po meste behem story a max si maknes pri hledani klicu, ktery je potreba mit myslim vsechny. z hazardu a miniher si je staci jenom zahrat. Nemusis ani vyhravat a kdyz uz, tak se daji u Akame koupit cheaty, takze pohoda. Platinu ma na PS uz 10% lidi, tak to uz o necem svedci.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    imho ten fighting style je zlehcenej, finishery ubiraj skoro celej bar, ale ja sem za to rad a uzivam si to!
    v autickach uz sem vyklep dva haranty, ale fura prede mnou a soucastky nic moc, ale mam Michio! :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: mno probehly akorat špekulace. Beztak z toho nic nebude.

LOPIK: jj taky koukam po ulicich obcas z prvniho pohledu a zrovna vcera jsem si rikal, ze takhle meli vyresit Cyberpunk 2077 Jinak jo chozeni. Porad nebeham. Chodim. Behani je nedustojny. Autodraha bude boj. Tri vs rivaly jsem uz sfouknul, tak ted me ceka Turnaj. To bude vetsi peklo a tipuju, ze se asi poohlidnu po nejakych tabulkach, jako tehdy v Zeru, ktery sice z poloviny nefungovaly, ale coby mustr se pouzit celkem daly.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Pokukoval jsem po platině, klasický libůstky (90% v karaoke, mahjongy atd..) z toho snad vynechali, tak to by možná šlo, ale vzhledem k tomu, že hraju jen yakuza styl, tak nevím jesti budu mít vůli zaučit se na agenta a zmlátit tak těch pětset lidí, nebo kolik to kvůli nějaký trofeji chce..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: maj pridat joo? to byl takovej plejstejsnovej fejsbuk, to bylo super!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Já se tam trochu zaseknul v sidestories, autodráha mi nejde a v aréně to trochu drtím :) Hlavně to nehraju nějak intenzivně.. Líbí se mi, že je tam už celkem dost použitelnej pohled z první osoby - to taky přidá na čase to chozéní a kochání :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jo uz by tam tu timelinu meli pridart. Smejdi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: hehe Lopika jsem tam taky videl a cekal jsem, ze v nedeli pristane na nyxu dohravaci report. Mno v sobotu jsem se u toho pekne zapomnel snad do dvou do rana. To se mi o vikendech uz moc casto nestava.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle bylo nejlpsi na ps4 a dost mi to chybi na soucasnejch konzolich ;(
    GEE
    GEE --- ---
    V sobotu jste mi udelali radost, kdyz jsem odchazel spat :-D

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nastesti necinkla! :D ja si poctive drzim 0, tak to asi nebudu provokovat, ikdyz sem mel nutkani mrknout, co mi chybi, nakonec sem se nedival. ¨
    ty 4 kings bych chtel taky jeste dodelat, ale nakladal mi uz ten prvni tlustoch. resp. nestiham casove. bacha haze to pak do game over, tak je dobry predtim ulozit
    mno a chybi mi asi 4 questy u Akame, tak ty bych chtel dojet.

jinac opet Majima best entrance ze vsech!! to ma snad pokazdy!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No pekne pekne. Zelenou "platinu" jsi z toho nevydoloval? Ja zatim strasim ve ctvrty kapitole a drtim platinovy fighty. Pak jeste sfouknout 4 Kings, autodrahu a je to komplet. Do konce tydne budu mit jeste o legraci postarano.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    gang :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak dojeto. nakejch 36 hodin si myslim, ze toe krasny na kratsi hru za mensi peniz.
    bylo to opet super! konec ty vole se mi klepala bradicka jako dost!! este bych se chtel vratit za Kingama, pac ty nemam vubec.

demo IW vypada dobre. doporucuju zacit tim "story". pekne to navazuje! ale teda je to pro me aspon novej bizar! japonska hra s japonskejma protagonistama v japonstine na Havaji. "Aloha!" :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    nepotkal sem zatim :(

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam