• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Jaky mas id na psn?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Paráda, je to tam :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Hele v PS5 je defaultne YouTube, případně Twitch, takže je stramovani otázkou jednoho buttonu. Úplně v klidu můžeš pokračovat s Osamelym streamerem. Twitch jenom zaktivujes přes app QR a je to. Rad na start s Kiwami sem tam mrknu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Btw. Budu brzo novým majitelem ps5, takže projíždím store a dělát si seznam přání. Takže sérii začnu s Kiwami, nikoliv 0 a pěkně na projektoru. Což ale znamená, že nebudu streamovat. Pokud to teda PS5 náhodu neumí. Merde, Alza mi to měla dodat už neděli, ale něco se děje. Tak jsem ještě dopředu nakoupil předplatný a nějaký hry dokud je černý pátek.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Srry za zpoždění, myslel jsem že vám ty fotky promažu, ale nestíhám. Tak to máte i se sajrajtem. Kabukicho jsem jen proběhl. V Japonsku nějak zase zapomněl, jak trefovat ostré tváře při chůzi a zapnul vyvolání do tří barev. Nesnáším upravování RAW, tak to sypu do Jpeg. Zbytek Japonska mám ČB.

Přátelé Yakuzy - Google Photos
    https://photos.app.goo.gl/tUWwjPunHe2wC6Pz5
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: klido postup v pribehu. pak de prepinat cas ,)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj presne a tyvole porad noc.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: :D taky cekas na foto? sem mel ve ctvrty stejnej pocit :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw ta turisticka lod jezdi po rece v Sotenbori akorat behem dne co?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak je uz koukam guide na autodrahu

Like a Dragon Gaiden - Pocket Circuit Guide
    https://www.powerpyx.com/like-a-dragon-gaiden-pocket-circuit-guide/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: mnooo tak to ma u me smulu chlapec! :D ja si rad zazpivam, ale skore si drzim "karaoke bozo" :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj ja to stejny :) taky jsem je tam posilal podle toho, jak jsem je znal z drivejska a kdyz jsem dostaval ceres, zacal jsem se divat na ikonky a pak to funguje. Jinak v arene v podstate vubec nepouzivam agent styl. Nejlip mi funguje brutal force ctverecek ctverecek trojuhelnik.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Jo ty healery asi budu muset naboostova, já mám tu partu dost random, podle toho jak jsou my sympatický ty panáčci :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: hromadny holt chteji potunit partu. Kupuju jim darky, obcas motivacka sampanem a posilam je na trenink. Kdyz je dostanes vsechny na level 20 a mas bond na trojce, tak je to potom regulerni genocida. Hlavni je mit v parte 2-3 healery.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Baka Mitai ještě dobrý, ale ten vůl pak chce ještě minimálně další dvě..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: taky taky :)) Jo fighty jsou v pohode. Staci si nakoupit 200 baliku 7 stars cigarek a doplnit si u popelnicku heat. Tech uz mam pet baru a pak uz tam akorat vlitnes a mackas trojuhelnik.

Čtvrtníček 1988 - Cigárko
    https://youtu.be/kQIaq0AhpWE?si=0igEUO5pZd57cgh7
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Já už jsem dost OP, mám už asi pátej ten drao n enhancement na attack, nebo jak tomu říkaj, do toho už skoro všechny ty golden dragon bindingy a amulety, takže normální moby dávám na jednu pěsťovku, ale v aréně stejně pláču - tam jsem nedal zatím ani ty první fighty, kde musíš zmlátit tři random týpky po sobě, i ty hromadný mi dělaj furt problémy ty platinový..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    joo v Momoko baru uz tam po me typek chtel, at dam Baka Mitai nad 90%, tak sem se od srdce zasmal :D a toe tady imho hodne lehka verze!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Vlastne komplet potrebujes mit akorat snad holky z klubu co si tak letmo vybavuju.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: hele ta platina je extremne jednoducha. Vetsinu veci nepotrebujes mit na sto procent, ale staci nejakej ten zakladni postup. V podstate tam neni zadnej nutnej extra grind a kdyz uz, tak staci drtit platinovou arenu s tema ctyrma healerama. Za necely tri minuty mas skoro dva miliony. Dokonce snad ani neni potreba mit vsechny skilly a podobne. Platina v podstate padne pri trose toho poflakovani se po meste behem story a max si maknes pri hledani klicu, ktery je potreba mit myslim vsechny. z hazardu a miniher si je staci jenom zahrat. Nemusis ani vyhravat a kdyz uz, tak se daji u Akame koupit cheaty, takze pohoda. Platinu ma na PS uz 10% lidi, tak to uz o necem svedci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam