• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nekdy mi to zas tolik nevadi, ale tady se vsi uctou k daberum to bohuzel nedam :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: v eng se to nedá poslouchat, takze chapu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jj ale english dub, tak sem slysel par slov a ani sem dal nekoukal
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dnes pridadej story trailer

LIKE A DRAGON: INFINITE WEALTH | ENGLISH STORY TRAILER (Extended Version)
    https://youtu.be/RnWuop0vhLo?si=KdMUtme1oBBzUK94
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kiryu na výletě v roce 1978

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jsem zvědavej na reakci social wariors, jak poberou ten pohled zvenčí.. Když člověk pase hostestky nebo mlátí mr. masochistu někde v Kamurocho, tak se to přejde, na Havaji tzn. ve státech nevím nevím - už v tom demu mě pořád napali nějaký černoši, focení úchylů atd. - to bude ještě možná sranda :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: notyvole. Jeste ze to RGG existuje
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    je to bez titulku, ale i tak ulet :))

『龍が如く8』ガチャピン ・ムック(ガチャピン役 ムック 役)インタビュー映像
    https://www.youtube.com/watch?v=n7W-AVWOk38
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    zrovna nedavno sem na to koukal
    The Hardest Trophies/Achievements in Yakuza Tier List
    https://www.youtube.com/watch?v=GdSyX5PobN4
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jo true final jsem vytěsnil a to jsem to sfoukl nedavno. Tam ale byla vyhoda toho, ze jsem se v těch tazích stíhal vydýchat, zatimco v Lost Judgmentu to byl permanentni teror.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Justice a poslední obyčejná hromadná bitka mi přišli nejhorší fighty v celý hře - dalo mi je zabrat stihnout umlátit. Pak až ten Amon.

Mně strašně vytrápil tuším v Kiwami II. (bylo to v nějakým amfiteátru nebo co). Ani nepočítám true final tower v Like a Dragon, tam jsem to ani nezkoušel..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak ze bych je precejen navstivil? :)) stejne sem chtel oprasit PS4 a a sedmicku, tak bych mohl projet vsechny dily a trochu se seznamit!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: loool. trolejbus foceni nejvic! :D

rikam, ze to bude bizar! na japonsko uz sme zvykly! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj ten nejstrasnejsi byl snad v Lost Judgmentu. Akorat jak jsem byl vcera kolem pulnoci utavenej, tak jsem si vubec nevsiml toho, jak se mu porad obnovuje na konci zdravi a kdyz mi to doslo, tak to slo potom celkem rychle. Vetsi voser byl Justice z 4 Kings. To kolo jsem opakoval asi osmkrat, pac tomu smejdovi vzdycky zbyval posledni milimetr zivota pred casovym limitem. Auticka pujdou fofrem. Dily mam myslim vsechny, tak nasadim jako v Zeru Killer Bee, sem tam neco prekliknu a trada.

BOBESH: tyvole Amoni jsou nejlepsi. To je vzdycky tak skvele prepalenej bizar, ze se na to tesim v kazdy epizode a to jsem mel vuci nemu hroznej nene respekt. Ted kdyz se ta rodinka objevi, rikam si chachaaaa a vzdycky se tesm na to, co predvedou.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Amon potrápil, ale ne tolik jako obvykle - jak člověk přijde na to jak na něj, tak byl proti příbuzenstvu dost easy.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Holky dáš za půl hoďky a ty odměny za tři srdíčka jsou moc. Jestli je Kazuma i dál panic, tak má power level grandwizard i v týhle oblasti :)

Autodráha trochu potrápí, ale taky se to po pál pokusech dá..

tvl ale to demo. V RGG se stále překonávaj - kdo vymyslel Sicko Snap, toho by měli povýšit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam