• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: tomuhle prozreni se chci prave vyhnout! :D

ja chtel hrozne z toho MH:World! ta by me fakt hrala! ale nevim...uz asi nikdy necinkne :/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: už si pomalu chystám šanon s infem z Powerpyxu.
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Mit jako prvni platno gaiden by byla skoda, to je jednohubka na odpoledne z toho nebudes mit radost. Ale Infinite Wealth te donuti poradne tu hru vygrindit aniz by to bylo nejak zasadne tezky takze az to cinkne, bude to dobrej pocit. Gaiden pak dodatecne az zjistis ze dokud si nesbiral platiny tak si vlastne nehral.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele na xku to stejne nema platiny! :P budu muset koupit PROcko nebo jeste vydrzet na PS6 :))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: jaja. taky jsem si kdysi rikal: "platinu v Yakuze? He? Nikdy!" a jak to dopadlo. Diky tomu platinovani si to uzivam tak o 30% navic.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe normalni sekta! :D

imo uz ten Gaiden tomu sel na ruku, ale nejak sem to zvladnul s cistym stitem! :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: kdyz si vzpomenu, jak jsem lovil s Ichivanem hodiny a hodiny zlaty brouky na crafting v parku, abych potom zjistil, ze je slo pohodlne posbirat v dungeonech.... To bylo dost bolestivy. Platinu das. Uz ti pomalu delam misto na nastence. Ted je imho nejlepsi konštelace.
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Ale chces. Uz je cas na první plátýnko. Tady to vypada na prachobycejnou kompletaci, zadny difficůty veci ani true final millenium tower. Proste ti to po 200h cinkne a basta.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    !!! Amen !!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    no ja jinak hlavne doufam, ze nepujdou v serii moc na ruku zapadu a nepojedou na silu trochu jinej tup humorů. Jak tohle dopadlo muzeme videt ve Final Fantasy 16, ktera je v tomhle fakt priserna. Hlavne bych si pral, aby Japonci zustali Japoncema a nezkouseli to na zapadni styl. To by byl s Yakuzou utrum.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: ty ve nchte toho! :D jaka povinnost! ja neciii! :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jako cena hry jako takovy me vubec netrapi, naopak jak pises zaslouzi si kazdou korunu a clovek si hru uzije a klidne by i zaplatil pomalu navic. jen to NG+ takhle zvlast je takovy divny no :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    LEFTY: Neni to potreba k platine, DLC ma separatni troohy list.
    Ale prasarna je to velika.

Jinak je trophy list pomerne easy, strasne vymekli. Platno je povinnost.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: platina by mela jit sfouknout prave v klidu bez NG+
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Takhle, uprimne, za ultimatku 2.600,- je brutal. Co si budeme povidat. Ishin stal v ultimatce 18 stovek. Kazdopadne je to holt dan za uspech na zapade, kdy to RGG doji fest, ale nemam jim to za zly. Nekde na ty rappery a promo vzit prachy musi haha. Ne ted vazne. Za to, co nam vzdycky doruci je to ok, kor kdyz v tom necham za pul roku zase 200 hodin nekonecny zabavy a porovnam to s listkem do kina za tri kila na hlavu. NG+ paywall je trochu zbytecnej ulet, ale ani v LAD1 jsem nemel duvod do ni jit a dal tam blbnout, pac jsem hru vytezil komplet. Tady navic pridaji nejakej dalsi obsah v NG+ navic, tak to logiku ma. Kazdopadne po osmi stovkach za par malo hodin v Kaito Files jsem na ten jejich ekonomickej model uz tak nejak rezignovane pristoupil a nesere me to.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: jo vidis! napojeni este na trofeje! to me nedocvaklo. mno asi to bude problemek... :/
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: jestli to nebude potřeba k platině, tak s tím nemám problém - prakticky to není extra content. Pokud to bude potřeba k platině, je to sprostý.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw jakej mate nazor na to, ze NG+ je za prachy? me se to asi upe netyka, nikdy sem NG+ ve hrach nerozjizdel, zvlast kdyz mam problem vubec hru dohrat, ale tak obecne myslim...

ja nevim. me to asi neprijde nejak extra nefer. nebo je to podle vas spatny? jenze co s tim?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Vzal jsem legendarku, tak doufam, ze nebudete mit s Ultimatkou na ostrove specialni navstevu z Onomichi a ja budu akorat nasranej. Kazdopadne tipuju, ze pujde stejne vsechno doklikat dodatecne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JUST TO HELP PEOPLE AVOID FALLING INTO THE SAME RABBIT HOLE AGAIN; this particular bit in the Infinite Wealth DLC pack is NOT new karaoke songs. It's songs you can play while roaming around, like an mp3 player.

https://x.com/devilleon7/status/1748014709524005331?s=20
    GEE
    GEE --- ---
    Tady někdo málo trénoval u holek v Yakuze...hned by věděl, kdy je potřeba popelníček
    [IF_ @ Věci Veřejné - Magoři Rakušani mají ve vládě Zelené]
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: imho bude stacit legendarka. Taky posilhavam po Ultimate, ale tam budou zase boostery a ty nemam rad. Ultimatek jsem mel uz par a boostery jsem stejne nikdy nepouzil, pac jsem si to nechtel ze startu ulehcovat a bavil me ten zakladni progres. Outfitu bude habadej uz jenom v povolanich a ty songy... no ja vim, ja vim.. Necham si to jeste projit hlavou a rozhodnu se o vikendu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam