• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: aha! to bude vono!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Imho byl Gaiden nafouklej tim demem, kde byla defakto kompletni a jenom omezena hra. To stejny udelali s demem na sestku, kdy tam dali celou hru s neviditelnou barierou a omezenim, kdy se jim pres to hraci tehdy proglitchovali.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw ted se mi stahla 472 mega aktualizace.

A kdyby jste si vzpomneli, kouknete mi pls kdyztak na velikosti her, pokud je mate obe nainstalovany samozrejme .)
    Me to ukazuje IW 63,2 a Gaiden 64,9. sem myslel, ze bude IW vetsi i v objemu dat teda
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a tohle?! toe na Kazumu nebo Ichibana! zmrdi! pardon!
    https://x.com/amisweetheart/status/1750379716744552859?s=20

davam to sem i proto, ze mi prijde ze hned od zacatku je zas to koureni hodne akcentovany. nevim estli toe vejicka na tu rakovinu pak a nebo proste guilty pleasure od rejzy, kteryho furt vudume nekde s cigarem
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: niic! naopak mi to prislo velice dobre pripraveny. klasika proste :) jediny co teda! ale to uz mela podle me 7. pri soubojich jak se tam ty postavy ruzne motaj, tak obcas s necim kolidujou. jakoze nevim treba zmizel kus ruky ve zdi jakoby, ale toe takovy..... :)

jo a co se tyka toho dabingu, tak to sem se lekl na zacatku, ze mam anglictinu a oni to mluvili bili lide! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A bugy zadny? Na centrale si stezovali, ze se jim prepina sem tam japa dabing do eng. Mam dojem jenom na pc
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    devilleon si dal opet dvanactku a dneska tez. to sem slusny maslo! :)
    Day 1, 12 hour stream, complete. We are doing another (hopefully) 12 hour stream tomorrow 🔥🔥🔥🔥
    https://x.com/devilleon7/status/1750711628683673617?s=20
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno tesim se fakt moc. Jeste ze uz je vikend.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jako tohle je bomba! nejdriv Gaiden a Kiryu a vse co mame radi a ted IW a Ichiban a opet vse, co k tomu patri!

hudebni doprovod supr! humor! ale i dojemny chvilky, ja uz vcera u toho byl jak ten Matej! :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ok! ja to asi vyhazu do bedny teda. jinak tes se na sega automaty!

a nejen Naga! vcera sem kostnul dva co sou imho novy a:

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: imho boosty nech klidne lezet, pokud nechces honit platinu. Treva v Ishinu jsem si je nechal celou dobu u Boba a sel jsem si pro ne, az kdyz jsem potreboval vymaxovat zbytek statistik, abych nemusel tyden grindit dungeony. Na zacatek to spis kurvi hratelnost
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v inventari mam ty boosty a veci z preorderu ale nevim co s tim. nejak se mi to nechce uzivat, ale na druhou stranu to nema jiny vyuziti bych rekl, tak zas kdy jindy?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinak preji stasnej release day kyodays!!

Vcera sem dal 6 hodin a Havaj nevidno! :D

nejdriv sem si rikal, ze tam moc nevidim posun v grafice, ale cim dyl sem hral, tim vic se mi to libi a rekl bych ze hezci to je. lepsi barvicky, vlasy, textury. pohyb a fps jsou jasny, ale s fps sem nemel problem ani na old gen
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: tak ulovek vysel jo? :) otacels ho? je tam ta "posledni vecere"? :)

ja mam pocit, ze ten "naslaplej" booklet udelali jen voni, ze jinac uz je to vetsinou jeden papir, ale nevim. disky nekupuju. na to jakej sem boomer, tak tohle uz je pro me prezitek :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    To Sujimon DLC je za 359,- Necham si ho na zaver, jako bonus.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: luxus. Co jsem tak koukal, tak vsechno bonusy se daji naklikat za par korun, tak jsi to myslim solidne vyhral.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Jj cumim a to je v tom i samolepka, plakat a nejaky 2 special jobs navic. To sem netusil ze se dneska jeste dava do krabicovek :) Mam z toho radost.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Tak jaky jsou dojmy z Kiwilandu?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: 12 stovek jo? Fuuuuu.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Yahooo

Alza dodala bez obstrukci, cena evidentne plati. Uvidime se az to cinkne!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam