• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw tady typek uz navstevuje irl :)

https://x.com/MekelKasanova/status/1753521895750934532?s=20

moje foto

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja zas nepotkal pani, ale plavcika uz joo :) a taky uz dve kravy! :))

jinac tuhle mam taky stejnou! :)) LEFTY:
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Cheche
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: plavčíka?!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Tu jsem potkal zrovna včera a stejně tak plavcika. Připadal jsem si, jako u substories v Zeru.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Famiry gému!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: tak to ja mel vcera upe naopak! zase sem hral yakuzu! celkem to pomohlo i parte. zlepsily se bonds, takze ted uz mi obcas dodelavaj sami od sebe nepratele, ktery sou na zemi. Mam prachy, takze uz muzu tagem kam chci a koupit lepsi veci. No a dobry je, ze ted potkavam dalsi lidi, ktery muzu pozvat na ostrov.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tak jsem utekl z ostrova, a najednou mě to chození po Honolulu nebaví. Všude hrozně daleko!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Member?

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: Aaaaha vidíš to, to už jsem si správně nepamatoval. Každopádně ti to info ještě přijde vhod :) Jo a gratz a těš se na finále
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Tak hlasim ze Majima i Saejima uz jsou moji PoundMates :D Trosku jste se sekli a davali mi tipy az na Kamurocho Underground - ja do Tokia ale nemoh, jen Ijincho a Sotenbori .. takze jsem nakonec prece jen skoncil v te arene. Arena a nejaky veci bokem a skoncil jsem s partou na levelech 52-55 a fight uz byl v pohode. Hodne pomohl gear, kterej jsem ziskal v arene, plus zbrane vylepseny ve workshopu co to slo. Takze jedeme dal a vam diky za vsechny rady :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: hele ja sem na sebe pysnej, ze dokazu jit "proti proudu" estli toe tak nebo tak sam nevim :)) navic sem hroznej vochutnavac, takze furt od kazdyho trochu, ale nic poradne.

Jako je to bozi, prave proto je tak tezky odplout :) a jak pise LEFTY. Imho neni vylozene spatna zadna volba, tak jako vlastne asi vse v cely hre a serii :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: já to žeru. Protože dondoko je prakticky samostatná hra, včetně peněz, levelů.. tak až se tam pak vrátíš na konci běžné hry vylevelovanej do oblak, tak začneš přesně na tom nízkým levelu. Prostě odložená bonus hra!
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Nevim jestli te mam obdivovat nebo tebou opovrhovat! :D Gratz!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Zvladnul jsem to! Odjel sem z ostrova po jedny hvezde! :P
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno s tema cigarama sem se dobre sekl :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Thank you for Staminan! Arnie-chan! :)))

Arnold Schwarzenegger Japanese Commercials
    https://www.youtube.com/watch?v=6s8qn_PKbiA
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: zdrhni dokud to de! :D

ja si dal vcera pauzu od vseho, tak sem zvedavej na vejkend! muj plan je jasnej a to dostat se z ostrova!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a za to budou tricka! :)
    🎉Like a Dragon: Infinite Wealth 1 Million Units Shipped Globally Celebration🎉

To show our appreciation and commemorate this occasion we're preparing a free in-game Celebratory T-Shirt Set!

We'll share timing and other details as soon as we can🤙

Thank you!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam