• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw

ATARASHII GAKKO!’s Beastie Boys - Intergalactic (Not-Official Music Video) in Japanese
    https://youtu.be/eqfaQHsbgbE?si=6dEcUhoMfcciYjkw
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: To jejich video postnuty dva dny zpátky jsi doufám viděl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No vidíš a trvalo to jenom….
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ;)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    joo a mam prvni misto s jednim songem v karaokeee! The Future I dreamed of! :D upe nejvic easy, takze to uz by byla dobra blamaz, kdyby ne! diky RGG! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tady je Zero feeling! zkouseli ste? me se povedlo jen takhle :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw netusite jakej rozdil je mezi "Master ticketem" a "Master ticketem" na ty lepsi sujimony? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw tady typek uz navstevuje irl :)

https://x.com/MekelKasanova/status/1753521895750934532?s=20

moje foto

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja zas nepotkal pani, ale plavcika uz joo :) a taky uz dve kravy! :))

jinac tuhle mam taky stejnou! :)) LEFTY:
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Cheche
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: plavčíka?!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Tu jsem potkal zrovna včera a stejně tak plavcika. Připadal jsem si, jako u substories v Zeru.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Famiry gému!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: tak to ja mel vcera upe naopak! zase sem hral yakuzu! celkem to pomohlo i parte. zlepsily se bonds, takze ted uz mi obcas dodelavaj sami od sebe nepratele, ktery sou na zemi. Mam prachy, takze uz muzu tagem kam chci a koupit lepsi veci. No a dobry je, ze ted potkavam dalsi lidi, ktery muzu pozvat na ostrov.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tak jsem utekl z ostrova, a najednou mě to chození po Honolulu nebaví. Všude hrozně daleko!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Member?

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PALUSHA: Aaaaha vidíš to, to už jsem si správně nepamatoval. Každopádně ti to info ještě přijde vhod :) Jo a gratz a těš se na finále
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Tak hlasim ze Majima i Saejima uz jsou moji PoundMates :D Trosku jste se sekli a davali mi tipy az na Kamurocho Underground - ja do Tokia ale nemoh, jen Ijincho a Sotenbori .. takze jsem nakonec prece jen skoncil v te arene. Arena a nejaky veci bokem a skoncil jsem s partou na levelech 52-55 a fight uz byl v pohode. Hodne pomohl gear, kterej jsem ziskal v arene, plus zbrane vylepseny ve workshopu co to slo. Takze jedeme dal a vam diky za vsechny rady :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: hele ja sem na sebe pysnej, ze dokazu jit "proti proudu" estli toe tak nebo tak sam nevim :)) navic sem hroznej vochutnavac, takze furt od kazdyho trochu, ale nic poradne.

Jako je to bozi, prave proto je tak tezky odplout :) a jak pise LEFTY. Imho neni vylozene spatna zadna volba, tak jako vlastne asi vse v cely hre a serii :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam