• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: rozvíjím tu ideu, o tom je diskuze, ne? Jak říkám, nenapadlo mě to, ale něco na tom je.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: mno prislo mi, jak kdybych te nejak urazil nebo ja nevim :) vkladas za me slova, ktery sem ani nenapsal. o zadnym kimchi, hajzlikach ani vulgaritach sem preci nemluvil. ze to neumim radne popsat, je vec druha :))

imho! to neni jen tady, ale proste kdyz znacka studio roste, nabira vic lidi, chtej se zalibit sirsimu publiku, to s sebou treba nese kompromisy, ktery zas uz tu hru nejak svazujou/omezujou nebo to ztrati treba urcitej rukopis...

hele jak sem rikal...pro me je to ferova 9/10. to ani neni ode me nejaka vyhrada, nebo hejt. to bych si nedovolil! spis osobni prani mit to zase echt japonsky :))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: protože je to zajímavej pohled, kterej mě nenapadl. copak tě někde tluču?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele pojmenuj si to jak chces :)) koukam, ze je to stejny jako s ps5. copak na to nemuzu mit svuj nazor? copak sem dostatecne nesdelil, ze vam nechci kazit radost? to neni nic osobniho preci. jen mi to tak prijde. a ty hned vystrelis tri prispevky. evidentne te to nadzvedlo, ale to sem nechtel. tak promin ;)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: a vulgarity obecně jsou víc západní než "wtfs" na který jsme byli zvyklí.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: ale beru, že palivy kimchi a bathroom emergency v IW nejsou, no.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: není to spíš hedonisticka adaptace? Je jasný, že po deseti hrách už tě toho tolik nepřekvapí.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY:
    NAGASAWA: na me je to uz nejaky moc zapadacky. bizaru poskrovnu, tim myslim i to japonsko jako takovy toe pro me jinej svet. substories sou fajn, ale uz se to smrsklo jen na takovy ty mily setkani.jasne ze sou tam i jiny, ale to je muj dojem z toho. nejsem zklamanej. nechci vam kazit radost! sam sem nadsenej! ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: naaaaah. Nektery substories jsou skvely. V Zeru a drivejsich byly taky nektery ok, nektery skvely a nektery tak jenom do poctu. V IW mi prisly zatim vsechny naprosto v cajku.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: "už to není v bejvalo" ?!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: NANI?!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    imo pomrknuti na FF. jinac za me uz to neni co bejvalo...

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tohle je bizar, kvůli kterýmu to miluju.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja vcera zavital na karaoke a uz me to vyvedlo z omylu. i na casuala sou tam songy, ktery me! delaj problemy :)) jasny, ze pro vas to bude s prstem v nose .)) nicmene s tim Bucket Listem mi to jen vic a vic potvrzuje, ze Zero bylo nejvic a celkove ty starsi dily byly hrozne super! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Koukám, ze Nathan je irl režisér Wim Wenders

Four Favorites with Wim Wenders and Koji Yakusho
    https://youtu.be/IK2Ml9r34So?si=OXC9IYSCZ-p5JJ1D

LEFTY
    LEFTY --- ---
    PALUSHA: jo, ten konec byl takovej "feel good", což je u Yakuzy nezvyk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam