• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    NAGASAWA: Sosnul jsem dalsi dil a mezitim dohral Firewatch. Viroza ma i vyhody :) Takze uvidim jestli odolam nebo se pustim do dalsiho.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MILAZAJICEK: No výborně. Gratz. Hodlas pokracovat dal, anebo jsi po tech 40 hodinach vyhořel a dáš si menší pauzu?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Po letech pokukovani jsem dohral svou prvni Yakuzu 0. Na XOX nejakych 40h bez vyhybani se sidequestum ale umyslne jsem to neprodluzoval. Dlouho jsem nehral nic u ceho bych vydrzel i 10h v kuse. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: imho nejakej Majima/Daigo Gaiden! :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :))
    👍 ❤️
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Na RGG eventu bylo zda se veselo.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    According to several fans in attendance, the studio said “We can’t tell you what kind of game it is, but I will tell you, you’ll be surprised.”

Fans later clarified that the team seemed to be referring to the next Like A Dragon title, rather than another franchise.

Like A Dragon studio says fans will be ‘surprised’ by its next game | VGC
    https://www.videogameschronicle.com/news/like-a-dragon-studio-says-fans-will-be-surprised-by-its-next-game/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno :/ akorat votravovali, zdrzovali a za to chtej takovou palku! tak me to triko vyslo na 2k. to budu nosit jen na svatby/pohrby! uz vidim, jak si ho hned prvni den propalim! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Sedm stovek? Hah loni jsem platil 3 stovky max. To je teda solidní pojeb.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak sem se zaradoval
    "Dobrý den,
    dne 02.07.2024 byla Vaše zásilka , vypravena z pošty Praha 120 a předána k přepravě na Vaši dodací adresu.

a pak sem otevrel prilohu! :O si delaj prdel ne?

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: haha Nagakura Shinpachi in da House
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw "front view" .))

"pov"

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: kdybych se rozhoupal, tak bych jel klido zebrat uz na Gamescom do nemec, ale Animefest by byl vhodnejsi! :))
    LEFTY: mno pozu na foceni uz mam! toe jasny! .)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA:
    BOBESH:
    oh no michi

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: s takovou abys poridil jeste fešnej ramen hat, gumaky, fish pouch, nasadil hasaku face a vyrazil s kasičkou na Animefest 2025, aby se ti ty naklady vratily.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak! asi se mi to prodrazi. 12 liber postovny. ted este clo a zrejme par dni ulozeni...

kdyby kuci z RGG vedeli jaky tu mame problemy!! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No tak snad to klapne

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: presne! :D

ale cumim! ted mi napsali z ICC asi po hodine, co sem jim psal! :O vtipny je, ze dle ty posledni vety maj vsecky informace na baliku a stejne s tim delaj takovyhle obstrukce! :/

Hi there

Thank you for your email,

Please find attached below a copy of your invoice that contains relevant info.

We are not set up for IOSS so this will not be applicable.

Seller: Insert Coin LTD

Buyer: Customer detials(Yourself)

Number of pieces: One (1)

Specification of goods: T-Shirt (HS Code: 6109902000)

Value of goods declared: £17.50

Postage cost: £12.00

All of this information will be on a label attached to your package so the customs office should be able to see this.

Many thanks

Josh Mathews
    Office Manager
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Celní řízení v kostce

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam