• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: musim priznat, ze se do toho dostavam po novejsich dilech velmi pomalu a jeste jsem se ani nedostal k moc dobrejm side stories, tak trochu doufam, ze to prijde

Ten soubojovej system proste najednou pusobi strasne prkenne - a nebo jsem jeste neobjevil to kouzlo

Ale jsem fakt na zacatku - casu je malo - takze jsem zacal zrovna pestovat na zahradce
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Jinak Ishin bavi? Sedlo ti to?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak jsem vcera koukal na centrálu a Yakuza má na PS celkem brutalni vyprodeje. Y6 za pet dolaru atd. Nevim, jak to vypada s cenami na EU store, ale nejspis to bude podobny.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: oujeeeee to musí být.
    GEE
    GEE --- ---
    Dobre, budu se tvarit, jako ze serial neexistuje. Skoda :-(

Ja mam kazdopadne to nejdulezitejsi v Ishinu splneny

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja dal dva dily a jako taky ne e :( skoda. mozna este kouknu kvuli hre
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Fandomwire 6/10

Like A Dragon: Yakuza's strong action scenes and overall look might be enough for some fans, but the lack of the games' tongue-in-cheek humor and a strangely hard-to-follow story will likely and sadly turn off just as many.

(za mě zatím tak 4/10)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak za mě je to po první epizodě dost pruser a další katastrofálně promarněná příležitost. S atmosférou hry to nemá absolutně nic spolecnyho. Nejspíš to dokoukám, jestli se tam neobjeví fanservis, ale tohle proste nefunguje. Obavy z toho, ze se rozhodl režisér obsadit herce, kteří hru nehráli, se na vyplnily přesně tak, tak jak se dalo čekat. To už ta příšerná adaptace od Miike byla o dost přesnější.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak Yakuza přistála na Amazonu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Maho jako tyč :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak dneska by měl proběhnout RGG stream s cca hodinou pirátů
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak cz Prime má už zalistováno. Na titulky se čekat se skluzem nebude, tak fajn.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Mine vs Haruka je perfektní haha

*slap exchange* between Haruka and Mine - YAKUZA 3 - MEME
    https://youtu.be/hkKnu94YHT0?si=cqHqhonB17bDzgg2
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Slušná AAAA provokace haha

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Stejně je prdel, ze všichni posouvají data vydání na později a RGG? Vydají to dřív.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tady este rozbor. vypada to, ze v posadce budou "stary znamy" z IW
    NEW PIRATE YAKUZA TRAILER! Naval Combat Showcase!
    https://youtu.be/Tto0O1UBQgQ?si=eNZxoimJI_YHVrGI
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me stale rozsekava ten release. nejdriv to daj na stejnej den jako Monste Hunter od Capcomu. dve japonsky studia! nechapal jsem. ted mi to prijde jakoze se toho trochu zalekli, tak to posunuli. a to sme se este bavili, ze normalne neodkladaj :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: mrknu v klidu doma na telce
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak cuch mam spatnej. do GP to nejde, ale posunuli vydani o tejden dopredu!!! :O
    mrknete do konce!
    jinak to vypada libove! hroznej ulet! kdo by cekal v Yakuze piratsky souboje lodi? a ten obri simpanz tam! :)))
    Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii | Xbox Partner Preview 2024
    https://youtu.be/kG4JFa9TAbY?si=yus0geECcE2IFzcT
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: "Těšit se máme na rozšíření pro Alana či havajské Like a Dragon."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam