• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Paráda to rád slyším.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: za me super. bavej me fighty, jak klasicky tak i s lodi zatim. Majima je takovej japonskej Jack Sparrow nadnesene :)) hodi se mi to na nej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: A jinak co dojmy?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Přechod Nagoshiho pod Číňany zdá se nebyl úplně dobrej krok i když předvídat se to samozřejmě nedalo. Tak hlavně aby to ustál.

NetEase Poached These Legendary Devs And Is Already Bailing
    https://kotaku.com/yakuza-toshihiro-nagoshi-suda51-netease-studios-1851765924

BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinak tohle neni tak divoky, jak sem si predstavoval.BOBESH sem delal zbytecny vlny ;)) klasika zacatek za me
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja 11. kapitola v Nibelheimu! a dneska mi do toho skoci Yakuza az do releasu MH. takze FF Rebirth opustim ve finale po skoro 70ti hodinach? :D ja to musim dat nak simultanne s tema dalsima dvema! mi hrabne! :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Trvalo mi to jen asi dvě hodiny
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jinak jdu s OT. Včera jsem dal všechny tři Chocobo Glide na Rank 3.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: ROFL
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sice sme zvykly, ale tohle je jinej level! :O davam jako varovaní! to si dneska ani nezahraju! :D
    jedno z negativ uvedenych v recenzi na zing.cz

GEE
    GEE --- ---
    this is a rant about the Yakuza series (Like A Dragon)
    https://www.youtube.com/watch?v=18GR58nQ5mY

Yakuza, vsude Yakuza!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    today is a day! :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja vcera zapnul Rebirth,ze pudu po hlavni lince, ale uvrtal sem se do nejakyho side questu, tak sem se zas nikam neposunul! 🙈
    jako na single hru je to celkem obri. trochu mi to pripomina Assassin's Creedy...ale to bude asi tema vezickama:))
    uz skoro 70 hodin.cutsceny na rychlo, dialogy odklepavam, dobrovolny minihry nehraju...pffuu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jop jop melo by. Do vikendu budu muset nejak narvat tech par kapitol FF a nakonec to stejne vezmu. Potrebuju ted nejakou feel good klasiku (ale s vyhradami)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    40G nainstalovano! ono to pude asi dneska nejak od pul noci ne? ja to zapnu asi az zejtra po praci no. uz se docela tesim na lod! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HONZA09: to jo mno. Zasekat se na tom uz moc nechci. Jak to nechci platinovat na hard, tak vsechny ty intely spis uz skipnu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    u toho uz sem rval! :D jen tak tak na bronz asi po deseti pokusech! :))
    GEE
    GEE --- ---
    HONZA09: Jo, tohle je rozhodne jedna z veci, kde jsem ty narocnejsi preskakoval pro uchovani vlastniho dusevniho zdravi :-D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    S tím že teda gliding na Chocobo je neuvěřitelnej pain a fakt nevim, jak to udělám. Měl jsem co dělat, abych to dal aspoň na bronz. Asi se to prostě budu muset naučit. :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NAGASAWA: Já tam mám cca 90 hodin a jsem teprve v Cosmo Canyonu. Holt to hrát na 100 procent včetně intelů, sidequestů a miniher je na dlouho. :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ono to bylo cool u prvniho, druhyho regionu, ale dyz sem vcera chtel jit proste dopredu, abych to uz dohral, tak mi to tam haze tyhle klacky a to me prislo otravny, ale asi na to moc specham
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam