• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    V__MMáchův Industriál
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    V__M:: Přeju ti Martina :-). A doufám i za tebe, že je nebudou zajímat jen tunely.
    V__M
    V__M --- ---
    Hele já už fakt nehraju, právě mi volali z DVTV a zítra jdu do studia na téma tunelů pod Azovstalem.
    Přejte mi kohokoliv kromě Drtinové, pls.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KOC256: jsem z Prahe a vim co je odpich, vtazna jama i dvoukoli :-) Rozhodne to mimo vas region nejsou casto pouzivana slova, ale moderator, chystajici se na rozhovor o ocelarne, by si o tom stranku ci dve precist mohl a pojmu odpich by neunikl :-)
    V__M
    V__M --- ---
    JONEZ1: no minule fakt ne, ale dnes by účast měla být poněkud umírněnější.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    V__M:: prosím, ať je v zadních řadách dost místa pro tlačenici pozdě příchozích stojících :-)))
    V__M
    V__M --- ---
    V__M: Jen připomínám, dnes večer přednáška na téma INDUSTRIÁLNÍ URAL!
    Kdo dřív příjde, ten dřív sedne.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    V__M: Hmmm, než moderátor řekl, že neví co je odpich, tak prohlásil, že ve Vítkovicích byl...
    KAERO
    KAERO --- ---
    odpich znam taky jenom proto, ze jsem puvodne ze slezska, a Brne se na me koukaji jak na mimozemstana. Mimochodem kdo z vas zna pojem 'dvojkolí'? V Bohumine (Bonatrans, drive Zelezarny a Dratovny Bohumin) to zna kazdy, mimo skoro nikdo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    V__M:
    Tak oni mají desítky témat týdně… A asi úplně nechci rozumovat, protože jsem z Ostravy, ale nejsem si jist, zda to je třeba v Praze či někde na jihu Čech tak automatická znalost…

Skoro přemýšlím jak postavit anketu, abych nenapovídal ale zároveň tuto znalost prověřil…
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    V__M: tak ta česká ještě celkem ujde. Ale američtí soudruzi - to je teprve odvaz
    V__M
    V__M --- ---
    E2E4: A to jsi neviděl moderátora počasí… ten byl totálně unreal. :))
    Ano, Don’t look up je o české CNN.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    V__M: viděl jsi film don't look up? ty moderátoři mi přijdou dost podobný..

jejich cilovka zjevně nejsou moc inteligentní lidí, no.
    V__M
    V__M --- ---
    No a komu ta dnešní sláva utekla, tak může koukat ze záznamu zde. Vyšel k tomu kupodivu i článek.
    SPOILER ALERT - moderátor neví, co je odpich. V CNN jsem byl naposledy.

Viktor Mácha: Industriální fotograf popsal, jak vypadá Azovstal - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/v-zelezarnach-se-citim-bezpecneji-tvrdi-industrialni-fotograf-jak-popsal-azovstal-106578
    KOC256
    KOC256 --- ---
    To je ta "jen blokáda"?
    V__M
    V__M --- ---
    SICKBOY4000: obávám se, že tam už je dobojováno..
    V__M
    V__M --- ---
    ATOMIKS: :)))

Já už jsem nějakou dobu v pokušení vypustit kachnu, že tunely Azovstalu vedou ve skutečnosti do Taganrogu, kudy ukrajinskou armádu zásobuje ruský odboj.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    V__M: nechci hanit velikost tvé pomíjivé slávy, ale tam už byl coby expert na Ukrajinu i Roman Šmucler .o) já bych tedy radil říct, že tunely pod Azovstalem jsou ve skutečnosti sorosovy továrny na chemikálie, a tajemně u toho pomrkávat, ono by se jim to hodilo do konceptu publika.
    V__M
    V__M --- ---
    PLOSTENKA: No tak z tohohle optimismu jsem už vyléčen. Zatím nikdy nic. :)
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    V__M: Cool, ale lo ti CNN neda sestrihanou kopii sama od sebe? Vzdyt autorsky vytisk je u jakekoli publikace normalni zalezitost...
    V__M
    V__M --- ---
    Přátelé, je to bizár, ale zítra v cca 8:30 fakt budu na CNN Prima News.
    Nemá tady někdo možnost ten můj výstup nahrát? Rád bych si pak založil do svého šuplíku pomíjivé slávy.

Případně díky,

Viktor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam