PALEONTOLOG: ale my se tady nebavime o volne asociovanych extremech ad absurdum a pripadech toxicity napriklad pracovniho prostredi a spekulativnim odlakavanim pozornosti za ucelem odvraceni agresivniho konfliktu.
jestli te to tema zajima, precti si zahlavi, precti si, co je to maskulinita, co je to toxicka maskulinita a pak se sem pojd bavit.
a ne ze sem prijdes a cokoliv se ti nekdo snazi vysvetlit, tak nejakym oslim mustkem propojis s necim jinym a voila, mame tady jednoduchou rovnici, jejiz vysledek je davno znam.
to je mimochodem taky nekdy docela toxicky maskulinni projev, trvat na tom, co si myslim a vy me jako presvedcte, ja jsem naoko otevreny a pristupny vasemu pohledu na vec, ale skocim po tom nejmin podstatnym detailu, neco podsunu, vyvratim, a pravdu mam ja, nebo aspon jsi me nepresvedcil, ze ji mas ty, ohoho, prinasejte dalsi tacy s dukazy, opravdu to chci pochopit, ale stale tomu nerozumim a budto te unavim a vzdas to, nebo me posles po dvou hodinach do prdele a aspon jsem te nasral, tak jako tak muj testosteron pretlacil tvuj testosteron, aaaach. id Cowboy znas ne?
ale dela to dost lidi na nejakyho "hele mladej" i v realu.