• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    KOOFILTH
    KOOFILTH --- ---
    FREELA: nějak se s nim houpe židle, Red Bull uz mu nechce platit, když mu to furt nejde...
    FREELA
    FREELA --- ---
    Kimi Räikkönen odepsal své auto při zaváděcí etapě Rallye Katalánska a závodní víkend pro něj skončil
    SENIN
    SENIN --- ---
    TOM_HOST: prej to má asi 1000 bugů a některý jsou dost závažný
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    TOM_HOST: detajl... :) jeden nebo tri... jede mu to stejne napikacu ;)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Hamilton se uklidňuje vzpomínkami na rok 2007, kdy titul ztratil | F1sports.cz - podrobné zpravodajství ze světa F1
    http://www.f1sports.cz/hamilton-se-uklidnuje-vzpominkami-na-rok-2007-kdy-titul-ztratil-24663

Bez prvních tří rychlostních stupňů to ale nebylo možné.

jestli se nepletu tak 3ti a prvni tri je rozdil ne? :)
    FREELA: nemile :(
    FREELA
    FREELA --- ---
    F1 Sports:
    Red Bull už nebude platiti Raikkonenovi starty ve WRC, a tak je jeho budoucnost v motorsportu nejistá. Leda by si prý zaplatil...

Šéf Citroenu WRC Olivier Quesnel : "Upřímně, není dostatečně rychlý, i když se jmenuje Raikkonen. Ale má dost peněz, tak jestli by chtěl..."
    KORDA
    KORDA --- ---
    Formule 1 míří do Ruska, v Soči se pojede od roku 2014 Velká cena | Sport.iHNed.cz -
    http://sport.ihned.cz/c1-47101900-formule-1-miri-do-ruska-v-soci-se-pojede-od-roku-2014-velka-cena
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    a furt ma stavu :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ta anketa uz tam je nekdy od pulky kvetna... cirka :)
    KORDA
    KORDA --- ---
    Optimismus ;]
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    z f1ligy

Koho favorizujete na zisk titulu?

L.Hamiltona (608)
    (36%)

M.Webbera (376)
    (23%)

S.Vettela (135)
    (8%)

F.Alonsa (336)
    (20%)

J.Buttona (215)
    (13%)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Ta strategie je docela jednoduchá. Stačí zanalyzovat výsledky v souhrnu bodování v závisolsti na ceně komponent a mělo by to člověka napadnou i bez toho, aby četl pravidla bodování. Ta jsou naopak značně komplexní a snadno zmatou :P
    Mě to napadlo udělat až v pátém závodě (a pak jsem asi pětkrát po sobě měl 2 fufníky bonus). Začínal jsem s oblíbenými/dobrými jezdci a s autem, na jaké mi zbylo :) Ono by to i fungovalo, kdyby uměl Vettel dojet do cíle...
    Ale měl jsem kolikrát i kliku, protože jsem se do nejlepšího/druhého nejlepšího závodu v sezoně trefil s víc jezdci (di Grassi, Petrov, Schumacher, 2x Kobayashi...)
    Naopak jsem ztrácel na bonusovkách - často byl v zadání chyták a já se nechal nachytat. Občas naopak bylo zadání nepřesně zformulované a zlobil jsem se :(
    Top 100 je ještě pořád s trochou štěstí možné, ale nesmím zaváhat.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    umistit se pokazdy jinde umi kazdej jantar... ale obhajit to je umeni ;) vcetne tretiho mista ;)

JOHN_BEAK: gratz ;) :) pristi rok se te budu drzet ;) :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    prvni furt prvni ... ale posledni to je kumst! :))
    KORDA
    KORDA --- ---
    By the way - Korea se pojede! :]
    TBC
    TBC --- ---
    JOHN_BEAK: uz to tak vypada ze to bude zase 2.misto jako loni, po trech titulech se schyluje i na 3 mista v rade :o(( ale pokud je teoreticka nadaje boj nevzdavam....
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Tyvole, kdybych nechal McLaren místo Ferrari, byl bych v F1lize úplně první ze všech o bod! I takhle jsem 24., což je má nejlepší pozice.
    Na Nyxu mám na druhého náskok pohodlných 220 bodů. Bych mohl jeden závod vynechat :D
    BURKHAR: jsem samo zkousel, ale oproti ostatnim formulkam se rozjizdim jak snek. Treba to pujde na suchu lip, ale na vode je to fakt nemozny :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam