Ahoj, tak se taky hlásím do klubu.
Dnes v noci jsem byl na Bulovce ve spánkové laboratoři, šel jsem tam kvůli chrápání a popravdě jsem tuhle diagnozu neočekával, i když jsem věděl že je to možnost. Byl jsem z toho dost překvapenej a ještě furt to vstřebávám, popravdě představa doživotního dejcháku není nic co by člověk chtěl. Ale hlavu vzhůru!
Čeká mě teda ještě kolečko po doktorech kvůli přístroji a všemu okolo ale už se docela těším na ten rozdíl až zjistím jaký to je se dobře vyspat, i když mi nepřišlo že jsem spal nějak špatně. Doktro říkal že je to težká spánková apnoe a že jsem měl 50 probuzení do hodiny. Snad si to tedy pamatuji správně, protože zprávu do ruky jsem nedostal a byl jsem z toho celkem v šoku.
Jen jsem se chtěl zeptat, loni jsem absolvoval kolečko vyšetření na neurologii eeg,emg,magnetickou resonanci a kdovi co ještě kvůli bolesti hlavy, kloubů atd. Všechno bylo v pořádku a doktorka to směřovala spíš na psychiku.Posledních pár let si přijdu takovej unavenej, bez nálady,zhoršila se mi paměť a jsem i dost protivnej. Muze to byt dusledek apnoe a unavy organismu z nedostaku spánku? Máte někdo podobné zkušenosti?