• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    DUKON
    DUKON --- ---
    S I N N E R
    Hříšnice (2017) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/491418-hrisnice/prehled/
    super detektivni serie s Bill Pullman jako poldou
    a Jessica Biel hmmm jako jo

I. serie skvostna
    II. porad vysoky standard
    III. nedivat se, tohle se nepovedlo
    DUKON
    DUKON --- ---
    JULIAN: taky me ta druah serie prisla dost stereotypni, vzpoura robotu, vse 3D
    mozna kdybvy tam byl nejake 2D nebo z plasteliny :)))
    muj favorit byl s tim monster santou, to chci vlastne pustit detem :))))

SHARINGAN: me YOU zacalo tak nevyslovne srat ze po 3 dilu slo do kose
    a to jsem se zamiloval do rozkosne Elizabeth Lail, uplne muj typ
    ale jak ji tam ten typek stalkuje vzdy 2 m od ni jakoby nic, ona casto suka pred otevrenym oknem v prvnim patre, 1000+ nonsensu
    strane prekombinovane a ohnute aby to tam pasovalo
    RUDOLF: jake filmy stoji za to?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AVATAR: ale tam zas nejsou filmy!:-)
    RUDOLF: na ostatni je tu obecne serialove auditko. Nejak nevim jak v tomhle klientu kopirovat odkaz, ale jmenuje se Serialy (nase, cizina, net)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hele, a je to tu jen netflix nebo jede i prime videos, hbo nebo třeba critterion channel?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLAS: já se vždy snažím dokoukat alespoň první řadu... často seriál začíná pomalu, nebo má ze začátku problémy najít svojí identitu a stačí mu dát čas a nakonec je to fajn... obvzlášť dnes, kdy je většina sérií do deseti epizod to není tak velká oběť a ten pay-off se nakonec většinou dostaví :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARINGAN: You je trošku psycho a fakt to není pro každého. Mě to teda bavilo od začátku. Osobně jsem teda toho názoru, že buď mě seriál chytí do dvou či tří dílů nebo to nestojí za tu námahu :))
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MONROE: YOU určitě není pro každého, ale doporučuju zkusit vydržet a minimálně tu první řadu dokoukat. Rozjíždí se to pomalu a osobně se mi to ze začátku dost těžce sledovalo, asi hlavně proto, že mě v tom seriálu sraly úplně všechny postavy :) Nicméně někdy v půlce se to zlomilo, nabralo to pořádnej spád a do konce už to byla paráda. Není to špička Netflixu, ale své kouzlo to mělo. Druhá řada mě už pak vyloženě nadchla, tu jsem dal jedním dechem.
    MONROE: jasne, kzdyho bavi neco jinyho. Na you jsem cenil hlavne skvely remeslo. Paradne natoceny.
    JULIAN: ja bych to hodnotil 5-8/10 - prijemny koukani, nic co by me vylozene zklamalo. Ale ja to tak mel i u prvni serie.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Tak jsem doplnil vcera na Vase doporuceni "Metalhead" Dark Mirror. Vyborny!
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    CERMI_FOX: Souhlasim. Me se na tom libilo, ze se to porad nekam posouvalo, nikdy to neupadlo do stereotypu a melo to par silnejch a necekanejch okamziku :)
    KURE
    KURE --- ---
    JULIAN: já bych to shrnul jako, "meh".
    MONROE
    MONROE --- ---
    PIPSKIOVA: Ja ho mam zapamatovanyho z Gossip girl. To bude mozna prusvih.
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    MONROE: ani ty tři díly sem nezvládla...
    MONROE
    MONROE --- ---
    Koukala jsem 2x na par dilu You. Vsude je to vychvalovany do nebes, ale nejak me to nechytlo. Mozna tomu dam treti pokus, ale vic jak cca 3dily me vylozene nebavili. 🤷🏻‍♀️

Mate to taky s nejakym serialem tak?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ja jsem teda momentalne dost zklaman z druhe serie Death Love and Robots. Zaprve je teda vyrazne kratsi, ale hlavne ze sesti dilu co jsem zatim videl (z osmi jen :-/ ) se mi libil jen jeden, jeden byl ok a ty ctyri dost odpad :( koukal to jeste nekdo, jake z toho mate pocity?
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    FALLENANGEL: zrovna jsem to dokoukal a neni to spatne, i kdyz skvele taky ne.
    Zpocatku jsem cekal neco zajimaveho a originalniho a dost me to zaujalo, nakonec se z toho bohuzel vyklubal dalsi battle royale,akorat navic s japonkama v plavkach :-)
    REONA
    REONA --- ---
    QUANTI: Joo, tohle je neřešitelný. My máme s mužem každý svůj profil, děti společný a poslední tchýně. Teď mám nastavenou angličtinu, abych třeba vůbec viděla IT crowd...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam