• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    PIPSKIOVA
    PIPSKIOVA --- ---
    DUKON: přeeeeesně, začlo mě to srat už asi po 10 minutách a jen se to stupňovalo - a to jsem vcelku nenarocnej konzument, co zhltne téměř vše, třeba i právě love death robots pro mě zklamáním nebylo - ale neměla sem ocekavani :D k you sem si ale cest fakt nenasla....
    .. A dík za upozornění na Tenebre, plán na večer jasný ❤
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    DUKON: jó, to naprosto chápu... mě teda nerealistické zobrazení stalkingu ponechalo chladným, ale je dobře, že jsi přestal sledovat, protože pak je tam jedna epizoda, kde bys asi explodoval :) já měl hodně velké potíže se do první řady YOU dostat, ale zajímalo mě, kam bude seriál směřovat a Badgley hrál zatraceně dobře, tak jsem nakonec setrval... první polovina první řady mě, podobně jako tebe, taky dost iritovala, ale překousnul jsem to a nakonec to za to stálo...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Znáte to od Nera - paleček dolů nebo nahoru: [RUDOLF @ nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade]
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AVATAR: To je imho cesta do pekel:-) Ale proč ne:-)
    RUDOLF: tak zaloz dalsi, treba ti ho schvali :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AVATAR: tak záleží co kdo minul v kinech nebo dohání resty. Dobrý filmu tam jsou, ale většinu už je člověk viděl. Na Netflix jsem dohnal nějakýho Myazakiho méně známé věci, které jsem neměl ani ve staré pirátské sbírce, chvilku tam měl pár věcí i Warner Herzog, na Hbogo jsem doháněl superhrdinskou produkci a nějaká akční věci, nebo třeba ranný Bondy co jsem moc neznal, nebo Super 8 bylo příjemný překvápko. No a pak criterion channel na své cinefilské choutky - takže tam si člověk může projít spoustu věcí co nemá NFA, různé Buňuely, Wildery apod. Jedinej trabl s criterion je, že nemá appku do mobilu - ale asi pořídím apple tv, tam by měl fungovat a nebudu muset chromecastovat z noťasu.

Tj. hledám asi moc širokou oblast mediální obsahu konzumovanýho na streamovacích platformách. Občas si kupuji filmy v Apple knihovně nebo Aerovod apod.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DUKON: jj, taky jsem mel doma dvojkombo Tennebrae/Leviathan:)
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    První film z produkce Netflixu.

Bestie bez vlasti (2015) | Zajímavosti - Zajímavosti | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/271859-bestie-bez-vlasti/zajimavosti/

DUKON
    DUKON --- ---
    od dneska T E M N O T A
    Dario Argento
    Temnota (1982) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/310-temnota/prehled/

pro fanousky italskeho Giallo, britva, sekyra, 80tky
    jako maly jsem z te VHSky mel neklidne spani
    DUKON
    DUKON --- ---
    S I N N E R
    Hříšnice (2017) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/491418-hrisnice/prehled/
    super detektivni serie s Bill Pullman jako poldou
    a Jessica Biel hmmm jako jo

I. serie skvostna
    II. porad vysoky standard
    III. nedivat se, tohle se nepovedlo
    DUKON
    DUKON --- ---
    JULIAN: taky me ta druah serie prisla dost stereotypni, vzpoura robotu, vse 3D
    mozna kdybvy tam byl nejake 2D nebo z plasteliny :)))
    muj favorit byl s tim monster santou, to chci vlastne pustit detem :))))

SHARINGAN: me YOU zacalo tak nevyslovne srat ze po 3 dilu slo do kose
    a to jsem se zamiloval do rozkosne Elizabeth Lail, uplne muj typ
    ale jak ji tam ten typek stalkuje vzdy 2 m od ni jakoby nic, ona casto suka pred otevrenym oknem v prvnim patre, 1000+ nonsensu
    strane prekombinovane a ohnute aby to tam pasovalo
    RUDOLF: jake filmy stoji za to?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AVATAR: ale tam zas nejsou filmy!:-)
    RUDOLF: na ostatni je tu obecne serialove auditko. Nejak nevim jak v tomhle klientu kopirovat odkaz, ale jmenuje se Serialy (nase, cizina, net)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hele, a je to tu jen netflix nebo jede i prime videos, hbo nebo třeba critterion channel?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLAS: já se vždy snažím dokoukat alespoň první řadu... často seriál začíná pomalu, nebo má ze začátku problémy najít svojí identitu a stačí mu dát čas a nakonec je to fajn... obvzlášť dnes, kdy je většina sérií do deseti epizod to není tak velká oběť a ten pay-off se nakonec většinou dostaví :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARINGAN: You je trošku psycho a fakt to není pro každého. Mě to teda bavilo od začátku. Osobně jsem teda toho názoru, že buď mě seriál chytí do dvou či tří dílů nebo to nestojí za tu námahu :))
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MONROE: YOU určitě není pro každého, ale doporučuju zkusit vydržet a minimálně tu první řadu dokoukat. Rozjíždí se to pomalu a osobně se mi to ze začátku dost těžce sledovalo, asi hlavně proto, že mě v tom seriálu sraly úplně všechny postavy :) Nicméně někdy v půlce se to zlomilo, nabralo to pořádnej spád a do konce už to byla paráda. Není to špička Netflixu, ale své kouzlo to mělo. Druhá řada mě už pak vyloženě nadchla, tu jsem dal jedním dechem.
    MONROE: jasne, kzdyho bavi neco jinyho. Na you jsem cenil hlavne skvely remeslo. Paradne natoceny.
    JULIAN: ja bych to hodnotil 5-8/10 - prijemny koukani, nic co by me vylozene zklamalo. Ale ja to tak mel i u prvni serie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam