• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    HANZO
    HANZO --- ---
    AKISAN: ani jednička nebyla dobrá
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AKISAN: Mě ta jednička taky víc bavila ale tak nějak se neumim vysvětlit proč.

Určitě je spousty dalších lepších filmů, tohle mi přijde jako takový odpočinkový akční drama na středeční večer.......... za $65 000 000 :))))))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: jednicka je ale supr!

ADAMIRA: jj akce atd ok. ale kdo videl tohle, tak ho uz jen tak neco nepotesi:

Zátah 2 (2014) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/307153-zatah-2/prehled/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AKISAN: co se týká nějaký choreografie soubojů tak za mě moc hezky udělaný, ale teda ten příběh mohl být trošičku víc originální a má to všechny klišé akčního filmu - jakože se přiznám že ke konci už jsem decánko nevnímal

Dle mýho to začíná mít stejnej problém jako John Wick, 1 + 2 + dejme tomu 3 díl super, jakože něco fakt novýho, u 4. dílu už jsem si říkal že tuhle krávu už fakt asi víc podojit nepujde.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    AKISAN: A tak to byla i ta indická jednička a lidi na to koukali jak vzteklý. Smysluplný příběh je prostě doména jiných žánrů.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ja se priznam, ze jsem z ty novy sezony Black Mirror trochu rozmrzelej - neni to vubec spatny, ale sklouzlo to k takovymu nastupci Outer limits (coz je na druhou stranu platforma, ktera mi mezi serialama chybi). Na predchozich sezonach Black mirror me byvil ten presah - takrka po kazdym dilu ml clovek par hodin o cem premejslet, tady je to s vyjimkou jednoho, mozna dvou dilu cista vecerni popkornovka
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    AKISAN: kokotina)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JCIO: na instagramu k tomu mam pripadne blog. Par veci z Netflixu tam uz probehlo

Japonský film (@japonsky_film) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/japonsky_film/
    JCIO
    JCIO --- ---
    NAGASAWA: Fukushima je ale taky dobrá. Sumo nicméně, jak říkáš, překvapilo.

Každopádně tipy na dobré japonské věci (hraná současnost hlavně) sem :-)..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JCIO: ajajaj no skoda, protoze na tu se teprve chystam. Onehda jsem na tohle tema cetl knizku Ganbare! Workshopy smrti od Katarzyny Boni a jsem zvedavej, jak se s tim poperou.
    JCIO
    JCIO --- ---
    NAGASAWA: Já to zkouknul a dost se mi to líbilo. I víc než Fukushima, na kterou koukám teď.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Na Žáka Sumo nikdo nekoukate? Celkem me to prekvapilo. Cekal jsem historickej vhled do "sportu" a misto toho jsem dostal zabavne bizarni drama, kde je kazdej ze zapasniku solidne vysinutej psychopat a kde se stáje, ve kterých jsou trénovaní proměnily v místa plný zpocený šikany na hraně sadismu. Krom toho to celkem drze nabourává tradicni stereotypy a nenapadne vam to sumo jako takovy predstavuje.

csfd.cz/film/1346582-zak-sumo/prehled/

『サンクチュアリ -聖域-』ティーザー予告編 - Netflix
    https://youtu.be/CNRM54hhFAM
    PROUTECKA
    PROUTECKA --- ---
    MRTVY_KENNY: Lokace České republiky a tamní doktor Babiš mě rozsekali 😃 kéž bych tohle viděla někde na bruntálsku 😃

TOFI
    TOFI --- ---
    GEE: to je dobry, nebo se da pripadne nastavit i pravidlo na automaticke preposilani mailu
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    AKISAN: uz je tam! vcera jsme dali 2 dily a super
    GEE
    GEE --- ---
    ATAN: Zatim si (automaticky) preposilame maily na generovani pristupovyho kodu a jedem dal
    ATAN
    ATAN --- ---
    HANZO: Me spis zajima, jestli to jde nejak obejit. Mam to krome vlastni, take na televizi u rodicu. Napada me vpn, ale je to trochu opruz. Zatim to resim tak, ze jsem jim poslal tydenni cestovni kod.
    HANZO
    HANZO --- ---
    ATAN: musíš připlatit ne?
    DUKON
    DUKON --- ---
    Tour de France: Bez příkras (2023) | Epizody | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1360705-tour-de-france-bez-prikras/epizody/

jako fanda Velké dámy je to pro me povinnost, bavi...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Kdyz netflix hlasi, ze tv neni v domacnosti, tak to je konecna?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam