• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    TMH
    TMH --- ---
    Eldorado: Everything the nazis hate je super dokument o lgbt právech a jejich historii, hodně edukativní podívaná bez patosu.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Tak jsem pouzil dva cestovne kody a ted to hlasi, ze jsem je vsechny vycerpal. To je fakt buzerace.
    BOXY
    BOXY --- ---
    Mě teda poslední sezona Black Mirror dost zklamala. Vlastně mi kromě Loch Henry (ale to do dosavadního konceptu značky taky vůbec nezapadá) nepřišel žádný díl nějak víc zajímavý, kvalitně zpracovaný, dobře promyšlený a že by sedl. Hodně toho mi přišlo přestřeleného, scénaristicky nedotaženého, plné logických lapsů a za mě netrefeného - co mělo být asi vtipné, mi přišlo spíš hloupé. Na mě to působí, že tu se sezónu tak nějak splácali z náhodných dílů Outer limits, absolventských filmů libovolné filmové školy (ale s nefouklým rozpočtem) a nalepili na to trademark Black Mirror, aby se na to koukalo. Vím, že sto lidí, sto chutí a přeju těm, co jsou spokojení, ale mě teda toto menu nesedlo ;-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: Já jsem Black Mirror vždycky vnímala jako vize a možná trošku i varování, jak by to mohlo pomocí technologií špatně dopadnout, případně kam až přílišné spoléhání na technologie nebo některé jejich funkce může vést. Ty příběhy z poslední řady jsou spíš takové vtipně hororové povídky (třeba ten Démon 79 je takové milé povídání).
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    GANDHI: já jsem za to rád, překlopilo se to do fantasy, už to nejsou rádoby sci-fi výmysly příkladu nahrávání vzpomínek. To mě na BM děsně iritovalo, tvářilo se, že mělo hlubokou myšlenku, ale založenou na nějaký nesmyslný zavádějící pakárně.
    N_I
    N_I --- ---
    GANDHI: tvuj komentar je dobrej, presnej, prislo mi to trochu jako tobe - nez mi pak doteklo, ze ten pohled naopak do blizke minulosti s presahem do dnesnich dni, to otoceni, funguje to dost paradne a libi se mi pomale tempo a takovej duraz na detail, premyslel sem nakonec stejne dlouze sem se pristihl jako u predchozich serii...
    PER2
    PER2 --- ---
    3 Body Problem | Official Teaser | Netflix
    https://youtu.be/5lj99Uz1d50
    JCIO
    JCIO --- ---
    DUKON: DAYS se to jmenuje na EN Netflixu (myslim Den po dni na českém)..
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DUKON
    DUKON --- ---
    JCIO: kterou Fukušimu myslíte? dikec
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    HANZO: ta je supr ,)
    HANZO
    HANZO --- ---
    AKISAN: ani jednička nebyla dobrá
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AKISAN: Mě ta jednička taky víc bavila ale tak nějak se neumim vysvětlit proč.

Určitě je spousty dalších lepších filmů, tohle mi přijde jako takový odpočinkový akční drama na středeční večer.......... za $65 000 000 :))))))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: jednicka je ale supr!

ADAMIRA: jj akce atd ok. ale kdo videl tohle, tak ho uz jen tak neco nepotesi:

Zátah 2 (2014) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/307153-zatah-2/prehled/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AKISAN: co se týká nějaký choreografie soubojů tak za mě moc hezky udělaný, ale teda ten příběh mohl být trošičku víc originální a má to všechny klišé akčního filmu - jakože se přiznám že ke konci už jsem decánko nevnímal

Dle mýho to začíná mít stejnej problém jako John Wick, 1 + 2 + dejme tomu 3 díl super, jakože něco fakt novýho, u 4. dílu už jsem si říkal že tuhle krávu už fakt asi víc podojit nepujde.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    AKISAN: A tak to byla i ta indická jednička a lidi na to koukali jak vzteklý. Smysluplný příběh je prostě doména jiných žánrů.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ja se priznam, ze jsem z ty novy sezony Black Mirror trochu rozmrzelej - neni to vubec spatny, ale sklouzlo to k takovymu nastupci Outer limits (coz je na druhou stranu platforma, ktera mi mezi serialama chybi). Na predchozich sezonach Black mirror me byvil ten presah - takrka po kazdym dilu ml clovek par hodin o cem premejslet, tady je to s vyjimkou jednoho, mozna dvou dilu cista vecerni popkornovka
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    AKISAN: kokotina)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JCIO: na instagramu k tomu mam pripadne blog. Par veci z Netflixu tam uz probehlo

Japonský film (@japonsky_film) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/japonsky_film/
    JCIO
    JCIO --- ---
    NAGASAWA: Fukushima je ale taky dobrá. Sumo nicméně, jak říkáš, překvapilo.

Každopádně tipy na dobré japonské věci (hraná současnost hlavně) sem :-)..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam