• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    PAYA
    PAYA --- ---
    KONA PROCESS 29 AL DL 2020

NTR23
    NTR23 --- ---
    Spešl Roubaix

NTR23
    NTR23 --- ---
    Spešl Crave

NTR23
    NTR23 --- ---
    Elops Singl

EZOP
    EZOP --- ---
    Brompton m6l, Geilenkirchen

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Trek ProCaliber 9.6 Bezdez edition :-)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Stadion 1940

HELVETE
    HELVETE --- ---
    Trek Fuel Ex5 2021

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Banshee Prime V2
    160/135 mm enduro

BATY
    BATY --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    ULO
    ULO --- ---
    ULO: Ha ono je to cargokolo na fotce i dokonce vidět! Je to to bílé, to červené je, myslím, Johny Locco, strašná plečka.
    ULO
    ULO --- ---
    Je mi jasné, že jde o jiný soudek, ale na vození dětí je úplně nejvíc nejlepší toto kolo. Vlastně na vozeni čehokoli. Dřív jsme používali super cargo kolo od bikes and buchers, ale do GSD se toho vejde víc a protáhne se všude. Já to naše kole úplně miluju a jezdí denně. O to bylo horší, když nám ho někdo čórnul. Říkala jsem policistovi (přišel dokonce kriminalista, krádeže jsou systematické a organizované), že bych byla radši, kdyby nám ukradli auto, než kolo. Auto používáme jednou za uherský rok, bez kola jsme úplně nahraní! Jaká byla radost, když nám dva dny na to hlídka kolo přivezla!
    Dcera na něm jezdí od 2,5 let, ale jezdíme jen po civilizovaných cyklocestách a když sjíždím obrubník, tak ji radši varuju. Jinak ani to cargokolo není špatné, zvláště za deště a sněhu, ale je mi příjemnější, když do silnice nejdřív strkám hlavu já, než předsunout děti. Ale zase na ne nevidím. Starší děti už drandí na islách, a nejmladší zatím jezdí v nosítku, jízdy na tomto typu kola bude schopen až tak za dva roky, budeme to muset nějak pořešit…

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    A tak ještě jednou - trochu uppgrade :-)
    - aktuální "SUV pro princeznu" aneb druhá poloha jak využít hardtrail konstrukci místo fulla pro otce rodiny :
    - tj. 2.6" baloons, kratka zadni stavba, dlouhej reach, 140mm BOMBER Z2 a solidně položená hlava na dny, kdy se táta odváže a vymění krásnou dcerku za prach a šutry sušických BikeXzone trailu.. ;-)
    PULKA
    PULKA --- ---
    Grvl 120 od Decathlonu
    (Jako jeden z mala se dela i ve velikosti xs na 155 cm, kdybyste byl nekdo prcek jako ja nebo to chtel pro děti)

CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Snad nepohorším kvalitou... Fotka chvíli po tom, co jsem se rozbil ve snaze přeskočit pařez, ale nedošlo mi, že už fakt nejezdím to, co před 30 kg.
    Author ERA Race 2008

BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Taky přihodím

Roubaix sl4 na ultegře, 50mm spinolla

VOPICE
    VOPICE --- ---
    PSYSBEE: flasku s nitrakem vidim no :D
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MISO: notypy..! Kde ta raketa má trysky?? :-D
    MISO