Je mi jasné, že jde o jiný soudek, ale na vození dětí je úplně nejvíc nejlepší toto kolo. Vlastně na vozeni čehokoli. Dřív jsme používali super cargo kolo od bikes and buchers, ale do GSD se toho vejde víc a protáhne se všude. Já to naše kole úplně miluju a jezdí denně. O to bylo horší, když nám ho někdo čórnul. Říkala jsem policistovi (přišel dokonce kriminalista, krádeže jsou systematické a organizované), že bych byla radši, kdyby nám ukradli auto, než kolo. Auto používáme jednou za uherský rok, bez kola jsme úplně nahraní! Jaká byla radost, když nám dva dny na to hlídka kolo přivezla!
Dcera na něm jezdí od 2,5 let, ale jezdíme jen po civilizovaných cyklocestách a když sjíždím obrubník, tak ji radši varuju. Jinak ani to cargokolo není špatné, zvláště za deště a sněhu, ale je mi příjemnější, když do silnice nejdřív strkám hlavu já, než předsunout děti. Ale zase na ne nevidím. Starší děti už drandí na islách, a nejmladší zatím jezdí v nosítku, jízdy na tomto typu kola bude schopen až tak za dva roky, budeme to muset nějak pořešit…