• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    STEMBUS: Šemberské stezky? :-)
    BATY
    BATY --- ---
    STEMBUS: Tak alespoň se ti neprášilo :)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Canyon - Grand Canyon 8 2021 - foto ze dneška, měl sem skvělý nápad se jet projet :D

KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    KR_TEK: ještě doplním, že pláště jsou aktuálně wtb by way 40 a dozadu jsem dal zaplétané dt swiss kolo, protože defaultní fulcrum jsem z lesa pravidelně vozil ve tvaru osmičky 😀
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Merida Silex 700 i s nitro nádržema ;))

COYOT
    COYOT --- ---
    A do 3tice stavba .. Cannodale Synapse 2012..karbon.. na takový ty suchý cesty a počasí jak teď , jezdí se na tom božsky .. bez pedálů 7,95kg… ještě vymenit 2x10 105 páky za 2x11 ultegra a budu spokojenej :)

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    SMOKY: souhlas, ev. zkus DISSECTORa v EXO+ ..
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PSYSBEE: Tak sem toho Rekona vcera zas dvakrat riznul, asi tam narvu to DHR
    JDAG
    JDAG --- ---
    TREK X-Caliber 7 - mám třetím rokem. Rám 19,5', kola 29' Velmi spokojen. Když se zadaří, tak za rok najedu maximálně do 3000 km a na to mi to kolo stačí. Řetěz mažu keramikou C3 Muc-off. Je dražší, ale když se to udělá podle návodu, tak s tím problém nemám.
    Oproti původnímu vyměněno: převody XT, 2x10, pláště xr3, pedály - platformy. Letos budu měnit určitě střed a kliky. Zbytek je původní.

PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    Sorry za velikost, každopádně za poslední měsíce nový One Up 210mm, DSD Runt 170/180 mm, který oficiálně neexistuje

COYOT
    COYOT --- ---
    PSYSBEE: Tak primárně slouží na xc a přesuny do práce , mám tam dual Pika, takže do práce a na to xc 130 a když cestou potkám nejakj trail , jako že par jich tu je, tak 160 a už se na tom dá prasit pěkně .. ale musí bejt sucho .. v zadní stavbě je málo mista na nějaký to DHR alespoň ve 2,3… takže tam je ardent no a to nebrzdí … teleskop má jen 100, což je taky jen z nouze , ale byl doma .. tak lepší než pevná sedlovka … prostor na tuzing je… ale vlastně sem to sestavil z dílu co zbyly po tunnigu Trance a pak Reigna , takže ve výsledku super kolo :) a oproti Reignu to má od dost nižší provozní náklady
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    COYOT: malý Thorovo kladivo.. :-D .. na nějaký prasárny bez nutnosti většího tlumiče asi ideál, co? :-)
    COYOT
    COYOT --- ---
    NS Bikes Eccentric 27,5

BATY
    BATY --- ---
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Canyon Endurace AL Disc 8.0 2019

MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    To jsme jednou vyjeli s pritelkyni do lesa po desti...

Ja: vlastnorucne poskladany (tak zhruba 14 let zpatky) na rámu Croxo (nějakej českej noname)
    Pritelkyne: Scott Contessa Scale 730 27''

SITH
    SITH --- ---
    Rock machine torrent

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Canyon Grand Canyon Al 6

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    Cannondale Topstone (cestou na start závodu Wisła 1200)

D_B_M
    D_B_M --- ---
    electric daily kriplkara

asx 4.7 2021

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam