• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    DROCTAGONAPUS
    DROCTAGONAPUS --- ---
    PSYSBEE: Cely zivot jsem jezdil na hardtailu (haro escape, pak dartmoor hornet), az v roce 2019 jsem poridil frenduro (identitu), jelikoz jsem jel jezdit na 14 dni do Svicarska a Francie, kde bych na htcku zhynul, coz jsem koupil jako ram s tlumicem, a zbytek dilu jsem prehazel z horneta a neco malo dokoupil. Horneta jsem pak postupne zase doskladal pro tatu, aby mohl drandit v lese, ne jenom po asfaltce, avsak na dilech, s kteryma bych se do bikeparku ja uz bal. Identiti bezva, davam na tom vsechno, komplet Chatel nevyjimaje. Kazdopadne mi poradnej pevnak zacal casem chybet (bavi me, kdyz vidim, jak nekdo se sjezdakem spekuluje u nejake tezsi pasazi na nejake trati, a ja na ruzovym pevnaku hrrrrr, a jsem pryc:-)). Kamos (Hubajz) mel prave stejny ram, ale v te nejvetsi velikosti, a ze by pry vedel o te prostredni velikosti(mam 186 cm), za rozumny peniz za novy ram, tak jsem neodolal. Stejne jsem chtel 29 kola zkusit (mam ted vse-26 dirt, 27 full a 29 hc ht). Pak jsem dostal napad, poridit k tomu jeste 2. set kol z karbonu na 2,25 plastich a karbonovy xc rodla, takze to v tomto setupu jezdi mama. A ja, kdyz si na tom chci zadrncat, tak tam nahodim zpatky hlinikovy rodla a hlinikovy vyplety na 2,4-2,5 plastich a hura do bikeparku. Celkem me ten ruzovak s 2 pary kol prisel asi na 100k, coz neni malo, ale je to takova raketa, ze investice nelituju. Ta ruzova je fakt dobra do provozu, takova extravagantni, nicmene jsem zijistil, ze kdyz na tom jezdim po Praze, je to tak snadny, ze jsem zacal tloustnout, takze jsem si to zakazal a beru do mesta dirtaka :-). Co se Lyrika tyce, tak mi nejdriv prisel takovej tupej, ale po te, co jsem do nej napchal 4 tokeny, me gusta.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    DROCTAGONAPUS: nemel bys nejakou legendu k týhle růžovce s Lyrikem? Kdo ho sedlá a na co především, proc zrovna tohle a obecně zkušenosti s tímhle bikem?

Jinak to IDENTITI vypadá hodně kladivózně, tohle už zatluče asi solidně velký hřeby na trati, co? :-)
    DROCTAGONAPUS
    DROCTAGONAPUS --- ---
    DROCTAGONAPUS
    DROCTAGONAPUS --- ---
    DROCTAGONAPUS
    DROCTAGONAPUS --- ---
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    DUCATIMONSTER: jojo, taky vozim, byt na o 20 let mladsim kole :

TRAIL LUMBERJACK - PINK PRINCESS EDITION.. :-)

MISO
    MISO --- ---
    FINSON: diky. ja si to tiez hovorim :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    MISO: Krásný. Když tak na to koukám, říkám si, že mám řídítka moc vysoko :-)
    MISO
    MISO --- ---
    Daily workhorse. Stal ma 20ku, medzitym som na neho navesal veci za dalsich 25 :)

DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Dostal jsem ho k patnactinam. Nikdy mě nenapadlo , ze za 20 let na něm budu vozit dítě. :)

FINSON
    FINSON --- ---
    MORECUTS: Ha! Jsem o centimetr vyšší!
    MORECUTS
    MORECUTS --- ---
    FINSON: to je asi ideal - merim 174 cm
    FINSON
    FINSON --- ---
    MORECUTS: Povedu si tě v patrnosti, kdyby přišla bída na Kozáky - nejradši bych si to samozřejmě nechal všechno :-)
    Btw. ještě ti taky musí sednout velikost, tohle je 52.
    MORECUTS
    MORECUTS --- ---
    FINSON: Rose pro je super!! Kdyby ses ho chtel zbavit tak napis)).
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tak jsem včera ještě trochu rozšířil svoji flotilu. Popořadě:

Merida Matts Skyrider 2000, pořízeno 2001.
    Před 10 lety:

A letos:

Silnička CTM Speedster, pořízeno 2012, v podstatě už v průběhu mého mnohaletého cyklovýpadku, najeto celkem v té době asi 50 km, znovu jsem na ni sedl až letos. Foto aktuální:

A od letoška Rose Cross Pro 2018, pořízeno z druhé ruky letos v červnu. Ode dneška je přezutá na gumách s hrubším vzorkem a má jiná řídítka, foto dodám časem, zde ještě na původních Speederech, které mě na prachu a hlubším / hrubším stěrku začaly srát:

Na krosce mi stačilo dát několik málo stovek kilometrů, abych si uvědomil, že mě to pořád táhne víc do terénu, na turistické pěšiny a rozbitější cesty, kde to Rose sice zvládá, ale není to pohodlné a vyjížďku si tolik neužiju, takže jsem si včera přivezl další stroj z druhé ruky a dnes ho s velkým uspokojením a radostí protáhl po v.u. pěšinách: Ghost Nirvana 2020 (takže jenom 4 roky stará geometrie ;-) - pro amatéra jako já toprí) v custom montáži na zápletech DT Swiss, brzdách Magura Thirty2 a vidli Suntour Raidon 34, foto dnešní:

JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    Loňskej listopad, ale už se to zase blíží :/

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    WEWERKA: pěkné to máš :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vcera jsem ho po roce vytahla, tak rovnou fotku :) Canyon Neuron AL 8.0 2018

STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Náš full setup :) mladej dal dneska svejch prvnich 30 ve 4 letech :)

sme v rakousku a popravdě jsme tu dost za exoty a nymandy bez elektrokol :))

TROJKA
    TROJKA --- ---
    Predstavuju dalsi ze staje Divokola- kontaktni dvojka vhodna i do vlaku, nyni jezdi s dalsimi v divadle La putyka. .

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam