• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    PAYA
    PAYA --- ---
    MATTAM: Po tomhle jsem svyho casu hodne pokukoval :)))
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    YT Jeffsy 2019 AL
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    letos sem přešel na ebike tak snad fotka nikoho nepohorší :-)

CUBE REACTION HYBRID SL 750 2022 black´n´metal

MARASAN
    MARASAN --- ---
    FINSON: ja je mam na chalupe ted a na mestskym kolem jezdim zimni - slickovaty continentaly mi lonskou zimu desne klouzaly na ledu, tak sem se letos pripravil a zima neprisla ;-) Ale ted o vikendu je zmerim.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MARASAN: Tak nevím, jestli ses k tomu měření dostal, ale už nemusíš :-) Bavili jsme se o Conti 4 Seasons, včera na mě přesně tyhle pláště vyskočily samy na FB, borec je nabízel nové jenom vybalené za půlku toho, co stojí na eshopu, vypadá to, že končí se silničkou a likviduje výbavu... tak až je obuju, změřím to sám a dám vědět :-)

Edit: Ah, tak nic, já koupil osmadvacítky :-D No ale stejně je změřím, jestli fakt mají těch 28 mm :-)
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Když už se to tady řeší, tak taky přidám svůj tip. Do sucha perfektní univerzál na asfalt i do lesa. Mám 40c a je to velká pohoda.

Byway Gravel Tire | WTB
    https://www.wtb.com/products/byway
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FINSON: ok, az se k nim dostanu, zmerim.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MARASAN: Tak mi ty Continentaly prosím změř :-) Teď jsem koukl na ty svoje 40 mm Challenge a přední má 39,3 mm a zadní 40 mm. Nevím jak se standardem, ale u hladkých gum nemusím řešit špunty na vzorku, prostě na to kolmo nasadím šupleru a kouknu, co naměří...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PEJR: pri mereni zalezi treba na sirce rafku, zalezi, jestli meris jen valec nebo pridas i vzorek - CX a terennejsi gumy jsou o to vetsi problem.
    PEJR
    PEJR --- ---
    MARASAN: To asi nebude UCI legal :) Challenge tech 36 maj.

Fison: na ty nizsi tlaky bych byl asi opatrnej no, boznice strasne pohodlna ale nepodrzi.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FINSON: 32 mm u Continentalu a 32 mm u Schwalbe jsou jiny gumy, neni zadnej standard mereni sirky plaste.

Ja s nima jezdim na mestskym kole uplne vsude a na cyklokrosce po okreskach. A praveze uz roky (sic!) bez defektu. Uplne to nechapu.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MARASAN: Na ty jsem taky koukal, ale po zkušenostech z 30 mm mi přišly moc úzký. Nejde jenom o nezničitelnost gumy, ale i o požitek z jízdy, na těch 40 mm se nebojím ani na turistickou pěšinu, 32 mm je na mě už příliš cyklokros :-) Ty s nima jezdíš po čem?
    PEJR: OK, tak uvidím, kdy píchnu já :-)
    PEJR
    PEJR --- ---
    MARASAN: Predtim jsem mel bontrager r2, taky 32mm a ty jsem za rok a pul jezdeni taky neudelal, ale proti tem challengum jsou tvrdy jak sutr.. delsi vyjizdky bez bolesti a rychlost super, na mokry silnici se taky tolik nebojim

Na sjezdech jsem zajel PB vetsinou na prvni dobrou. Nevim na kolik je to zrychleni prirozenym progressem, ale na brzdach mnohem predvidatelnesi a sebevedomejsi. Okolo 45psi na mokru mnohem lepsi grip a pohodli. Nebezpecny useky holt musim pomalejs a davat bacha
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PEJR & FINSON: nedam dopustit na 32 mm techhle nepropichnutelnych skvostu:

continental bicycle Grand Prix 4-Season
    https://www.continental-tires.com/bicycle/tires/race-tires/grand-prix-4-season
    PEJR
    PEJR --- ---
    FINSON: Jojo, prvni jsem nasel mekkou az druhej den, ani nevim kde a jak, ale druha duse byla hned jasna, to jsem musel slezt hned
    FINSON
    FINSON --- ---
    PEJR: 36 mm verzi těch Strada Bianca? Jejich omezení jsou mi jasný, když jsem je vybíral, tak jsem už věděl, že na mokru mě to moc nebaví kopce tady žádný strmý nemám... já tady vlastně nemám vůbec žádný kopce :-)
    PEJR
    PEJR --- ---
    FINSON: Jezdim 36mm a za prvni tejden jsem udelal dvakrat zadni dusi, ale to pohodli..

Mimo silnici se jeste daj, ale strmy kopce nic moc, na mokru jeste min
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    MARASAN: Ten meli az u tech modelu s elektronickou prehazovackou, chtel jsem to vymenit ale odmitli to. Mozna ho casem koupim.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    BEREGOND: aby retez neojebal dráty, kdyz ti spadne za kazetu..
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    MAESTRO_007: To mas pravdu, chci ho sundat. Proc se to tam vlastne dava?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam