• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Jako co dáváš koloběžku na Garmin / Stravu? Je tam na to kategorie?
    C00BA
    C00BA --- ---
    FINSON: Proc minusky? Bike nebo KickBike:) vzdyt je to jedno ne? Pekny to je, 2 kola to ma taky a hlavne kdyz si clovek muze udelat radost, ne? :-)
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    radosti starnouciho kluka>>

dirtak mam pujcenej, abych se ujistil, ze nic takovyho nepotrebuju..a asi bohuzel potrebuju

FINSON
    FINSON --- ---
    Jdu si zas pro nějaké mínusky:
    Obě mé "velké" koloběžky jsou pryč (FINSON 26" / 20", FINSON 28" / 20"), vyměnil jsem je za tuhle (20" / 16"), včera první zkušební jízda a samozřejmě spokojenost :-)
    "A není to nějaký malý?", ptá se manželka. "Vždyť přece víš, milá, že i s malým nástrojem se dá udělat pořádný kus práce..."

DABE
    DABE --- ---
    na Wisla 1200

BATY
    BATY --- ---
    JANDOS: na to ser, černý budu za chvíli stříbrný...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    PSYSBEE: Na znacce kola (jakou samolepku da kdo na ram) me zalezi asi tak jako na značce počitače, vubec :) Resim co je tam za komponenty. Jenom jeste musim vymenit pedaly taky za cerny. Jinak to neni koupeny jako uplne novy tak proto.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PSYSBEE: ode mě když chtěl někdo doporučit kolo, třeba horáka za 30-40k v dnešní době kdy většina není skladem, tak jsem vždycky doporučoval 4ever. Pěkné kolo, výborně osazene za dobré peníze. nikdo si ho, ale nekoupil :D
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JANDOS: slušně osazené a elegantni, nemam problem :) Jen jestli se můžu zeptat proc si zvolil zrovna ceskou znacku Foreva a ne šáteček od Canyonu etc..? :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    BOD023
    BOD023 --- ---
    PSYSBEE: Jo a jo :) ale nejsem zas takovy drtic svahu a trailu
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    BOD023: jen tak pro zajimavost - to obuti máš High Roller II vepredu + Ardent vzadu? Spokojenost??
    KUNKU
    KUNKU --- ---
    BOD023
    BOD023 --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    DABE: Uvidím. Testoval jsem jen L co měli na prodejně. Nechají mi dovézt M, které by mi mělo vyhovovat. Aktuálně mám 20 let starou silnici a myslím, že vším si polepším, takže to hodnocení mám určitě zkreslené. Třeba brzdit bude asi cokoliv než ty moje špalky :) Jel jsem na M tom Ghost Road rage a přišlo mi fajn, jen mi přijde Kellys s lepším obsazením o něco málo levnější (a hezčí).
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Ale má to teda 10l max. Proto na delší cesty ještě vozim podobný systém vepředu.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    DYNK: to chápu ;) tady je výhoda, že velikost upravíš dle potřeby. Navíc obal zůstává na kole a ty vyndaváš jenom vnitřní pytel s věcma.

Topeak BackLoader rolovací brašna na sedlovku 10 l černá | Koloshop.cz
    https://www.koloshop.cz/brasny,-obaly-podsedlove-brasny-336/Topeak-BackLoader-rolovaci-brasna-na-sedlovku-10-l-cerna.html?
    DYNK
    DYNK --- ---
    KR_TEK: muzu poprosit o link na tuhle podsedlovou brasnu? Kdyz jedu do prace, tak mam narvanej 23l batoh na zadech a to mi uplne nevyhovuje..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam