• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    FINSON
    FINSON --- ---
    PSYSBEE: Díky! Superjemnej, hehe... nic drsnějšího jsem zatím nevozil :-) V hrabance jsem byl zatím jednou na těch KOKOstezkách a tam to stačilo, nicméně narazili jsme na tom kurzu přesně na tohle, že málo věřím svému kolu - tak stejně brzo vyzkouším něco "drsnějšího". Na druhou stranu ten Ardent Race má být vhodný na XC, což stejně jezdím nejvíc... ale Ardent v "non-race" verzi, případně High Roller, mám v plánu taky :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BUDDHA: tady na té fotce to tedy evidentně není vytažené na tvůj posed?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: teleskop je základ, bez něj nemá smysl jezdit na traily .. (ani autem.. ;-)
    hele nevadí ti v terénu ten superjemnej Ar. Race veprede? Já bych se bál, že mi to někde v hrabance šmejkne a půjdu k zemi..
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    FORELLI: Mam 198cm, tady na XL mam sedlo venku 9 / 10.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BUDDHA: pokud do něj půjdeš, určitě zvol menší velikost rámu
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Pod tlakem probehnuvsi TdF jsem se premierove take dostal na asfalt. Testovacka Canyon endurace cf sl. Min do nedele mi rika pane, pak budu muset pripadne otevrit penezenku.

FINSON
    FINSON --- ---
    Dorazila mi ta teleskopická sedlovka, dojmy přesně jak jsem očekával - pozitivní.

FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    S wewerkou 😊

PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    COYOT: xl bude asi příští rám, tohle bylo Lko, ale Reigna jsem měl v Mku, zajímavý vývoj, že? Btw prodáno
    COYOT
    COYOT --- ---
    PETR_TNT: XL rám ? Hledám náhradu za Reigna .. na Firebirda nemám , takže Hightower V3 je jasná volba .. jen si tedy asi budu muset tak rok a půl ještě počkat 😅
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    BATY: není na to čas, kupoval jsem to v dobe bez deti, kdy jsem jeste sem tam dal i nejaky park...ale ted? nedostanu se ani 2x rocne na TT a na traily tady v okolí, kdyz dostanu par hodin, to je asi zbytecny kladivo
    BATY
    BATY --- ---
    PETR_TNT: Proč si s tím seknul?
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    dnes ráno foceno pro inzerát
    FINSON
    FINSON --- ---
    C00BA: Modří vědí, se podívej, že už ho tam mám 😉 Ale já to chápu, jenom jsem schválně provokoval.

Synek má od pondělka koloběžku 20" / 12" a máme to na drandění kolem komína a u pískáče od auta na pláž a zpět, jinak pořád o hodně víc najezdíme na kolech. Aktuální fotku svého kola dám, až se synek vyléčí z nachlazení, já ukončím ošetřovačku, dostanu se zas ven a podaří se mi nějaká slušná fotka. Tyhle s tou koloběžkou jsou právě z jízdy kolem komína, na takové trase mi bylo líto ojíždět kolo.

BATY: Není, dávám ji jako kolo pojmenované "koloběžka".
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Jako co dáváš koloběžku na Garmin / Stravu? Je tam na to kategorie?
    C00BA
    C00BA --- ---
    FINSON: Proc minusky? Bike nebo KickBike:) vzdyt je to jedno ne? Pekny to je, 2 kola to ma taky a hlavne kdyz si clovek muze udelat radost, ne? :-)
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    radosti starnouciho kluka>>

dirtak mam pujcenej, abych se ujistil, ze nic takovyho nepotrebuju..a asi bohuzel potrebuju

FINSON
    FINSON --- ---
    Jdu si zas pro nějaké mínusky:
    Obě mé "velké" koloběžky jsou pryč (FINSON 26" / 20", FINSON 28" / 20"), vyměnil jsem je za tuhle (20" / 16"), včera první zkušební jízda a samozřejmě spokojenost :-)
    "A není to nějaký malý?", ptá se manželka. "Vždyť přece víš, milá, že i s malým nástrojem se dá udělat pořádný kus práce..."

DABE
    DABE --- ---
    na Wisla 1200

BATY
    BATY --- ---
    JANDOS: na to ser, černý budu za chvíli stříbrný...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam