• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Jednou tam člověk foukne tu podrámovku, a už jí nesundá :-)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    _UDO_: pěkné, hlavně brzdy :-)

A slušel by tomu jednoprevodnik třeba 1x10 a pevná vidlice .)
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    kolo cislo 2 - aerobike professional -
    nejake povidani zde : http://cykl.cz/item/opravdova-legenda-aerobike-professional-1993
    oproti originalu mam na tom starou MZ vidlici, na tom originalu jsem se uz trochu bal :)
    pokracovani priste ...

FINSON
    FINSON --- ---
    PSYSBEE: Díky za tip, to dřív nebo později vyzkouším!
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: High Roller uz je trochu vic kotevni, Ardent na predku jeste svisti.. Ale jestli chceš ze svýho "lighttrail XC" udelat vic "hardtrail XCHC" :), tak dej dopredu High Rollera (nebo Dissectora) a na prdel klido Ardenta - na asfaltu sice zpomališ, ale v naročnějším terénu zase naopak..
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    MAESTRO_007: Ja se s tim seznamuji. Obecne asi jo, jen jsem zatim nemel moznost si pujcit xxl (60+) silnici, tak abych zjistil jestli to ma uziti. Dneska ho vytahnu na Hostyn a budu zase trochu moudrejsi.
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    FORELLI: Jasne, to bylo prevozni, jeste nejsem plne zarizeny. Takhle vypada aktualne. Hrozny kobyly ty xl/xxl.

Jinak jezdim Merida big nine 700 (xxl), vybava 2x11 shimano xt, ale vahove celkem prijemne.

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BUDDHA: tak spíš větší ne? .) Než mít podložky a představec nahoru
    FINSON
    FINSON --- ---
    PSYSBEE: Díky! Superjemnej, hehe... nic drsnějšího jsem zatím nevozil :-) V hrabance jsem byl zatím jednou na těch KOKOstezkách a tam to stačilo, nicméně narazili jsme na tom kurzu přesně na tohle, že málo věřím svému kolu - tak stejně brzo vyzkouším něco "drsnějšího". Na druhou stranu ten Ardent Race má být vhodný na XC, což stejně jezdím nejvíc... ale Ardent v "non-race" verzi, případně High Roller, mám v plánu taky :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BUDDHA: tady na té fotce to tedy evidentně není vytažené na tvůj posed?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: teleskop je základ, bez něj nemá smysl jezdit na traily .. (ani autem.. ;-)
    hele nevadí ti v terénu ten superjemnej Ar. Race veprede? Já bych se bál, že mi to někde v hrabance šmejkne a půjdu k zemi..
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    FORELLI: Mam 198cm, tady na XL mam sedlo venku 9 / 10.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BUDDHA: pokud do něj půjdeš, určitě zvol menší velikost rámu
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Pod tlakem probehnuvsi TdF jsem se premierove take dostal na asfalt. Testovacka Canyon endurace cf sl. Min do nedele mi rika pane, pak budu muset pripadne otevrit penezenku.

FINSON
    FINSON --- ---
    Dorazila mi ta teleskopická sedlovka, dojmy přesně jak jsem očekával - pozitivní.

FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    S wewerkou 😊

PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    COYOT: xl bude asi příští rám, tohle bylo Lko, ale Reigna jsem měl v Mku, zajímavý vývoj, že? Btw prodáno
    COYOT
    COYOT --- ---
    PETR_TNT: XL rám ? Hledám náhradu za Reigna .. na Firebirda nemám , takže Hightower V3 je jasná volba .. jen si tedy asi budu muset tak rok a půl ještě počkat 😅
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    BATY: není na to čas, kupoval jsem to v dobe bez deti, kdy jsem jeste sem tam dal i nejaky park...ale ted? nedostanu se ani 2x rocne na TT a na traily tady v okolí, kdyz dostanu par hodin, to je asi zbytecny kladivo
    BATY
    BATY --- ---
    PETR_TNT: Proč si s tím seknul?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam