• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    BATY
    BATY --- ---
    Doufám, že tím vyvolám babí léto :o)

YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    BATY: Od toho tam je ta teleskopka :D
    BATY
    BATY --- ---
    BASIK: Pěkný, ale ja bych teda vůbec nedosáhl na pedály 😀
    BASIK
    BASIK --- ---
    PSYSBEE: Vsak jasny, spis takovej humor. S ohledem na to, ze s tim jezdim hlavne na TT, tak ma i bashguard, velky kotouce a je to takovy radoby enduro :)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    BASIK: nooo .. imho Oiz je XC tohle uz je regulerni stareckej trailbike a oranzova je dobra! :-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    DIF_DER: :-) .. no guru je Jara, mne rikejte spis poradce.. ;-)
    Fotka pekna, slusi jim to spolu!
    DIF_DER
    DIF_DER --- ---
    Tak na naše ne tak stará kolena, ale už ani ne zrovna nejmladší, jsme odložili naše staré celopevňáky a vyzkoušeli celopéra. Náš guru PSYSBEE bude s námi mít ještě plno práce. Zelda je moje, modrák kámoše.

DICK85
    DICK85 --- ---
    FINSON: BikeSOS
    FINSON
    FINSON --- ---
    DICK85: Kbely? BikeSOS nebo Marast?
    DICK85
    DICK85 --- ---
    PSYSBEE: Proběhl velkej servis (repase vidle, tlumiče, komplet rozborka, nové bovdeny, přibila teleskopická sedlovka, jiné řidítka a představec) Ale za ty prachy jsem naprosto spokojenej. Zatím najeto cca 2500 km a vše maká jak se u takového kola sluší a patří. Kolo bylo v servise u kluku v Praze Kbelích, kdy si pro něj chlapec přijel, pak semnou intenzivně komunikoval a zase mi ho dovezl a bylo to cca za 14K za mě ideál :-) Tak v rámci retrospektivy moc díky :-)
    DICK85
    DICK85 --- ---
    MARASAN: Během jízdy má dětské sluneční brýle, ale zatím to má tak, že když zastavíme tak je sundá a zahazuje na zem :-D, během jízdy je to v poho :-).
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DICK85: co brejle pro prcka nebo plexi pred prcka?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    DICK85: tyvole, já sem fakt Alzheimer.. :-D .. jasný, taxnad spokojenost? :-)
    DICK85
    DICK85 --- ---
    PSYSBEE: To je to kolo od tebe / přes tebe :-D Jen proběhl trochu upgrade, ale nic velkého.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    DICK85: hele stájovej kolega - One Twenty? :-)
    DICK85
    DICK85 --- ---
    Máme za sebou již také první jízdy nejdelší byla cca 1 hodina než se prcek začal unavovat, ale jízda ho baví natolik, že i přes poměrně nízky věk rok a pár měsíců jezdíme pravidelně. Je to kroužení po rovinkách alá stromovka, letná a ta nejdelší projíždka byla placka kolem třeboně.

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    debata ON :

OTAKAR: tak s baterkou se nedivim, tohle tahat do Asfaltový agonie na klasice, to by prestalo bavit hodne rychle i tatínka.. :-)

Jinak já k Chariotu (Croozer etc) - me se proste tak nejak z principu nelíbí, že mrňous chytá z první ruky všechno, co zadní kolo nabere a pošle dál dozadu.. Chápu, že pro aktivního rodiče, co už moc chce, ale zároveň ho ještě nemůže tahat např. na zadní sedačce, páč svišť ještě nesedí, je tohle asi nutnost, ale já rovnou naší Ninuš posadil v roce a kousek nad zadní kolo svý Karkule a jezdíme kratší i delší výlety - cca. do 30km, pak už jí to stejně nebaví (v sedačce neusne) a hlavně mojí drahou necyklistickou polovičku začne bolet zadek a všechno.. :-)

Viz. - [PSYSBEE @ Fotky uživatelů Nyxu při sportu]
    FINSON
    FINSON --- ---
    My Chariot po měsíci poslali dál, synek ho ve 2 letech nesnášel tak mocně, že se odpoutal a snažil se vystoupit za jízdy, rekord měl myslím 7 minut v kuse :-) Jó jak se ve 4 letech naučil na kole a začal si to šoférovat sám, od té doby je to jiná :-)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    VIRUS31, PETR_TNT: Za mě 2 - 5 let. Ale celkově to bude dost individuální. My nikdy neměli problém být na kole x hodin, klidně i celý den. Ovšem s tím, že na celodenní výlet, pokud rovnou netáhnu i chariot, tak mám v batohu spacák a karimatku a když dítě začně odpadávat, prostě na chvíli zastavíme a pospíme si :)
    Ale velký vliv bude mít, jak píše Petr, zábavnost pro dítě. Nějaká placatá cyklostezka možná nebude nic moc. Ale třeba Sing pod Smrkem moje děti mají rády a vydrží právě klidně celý den. Samozřejmě s pauzama.

VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    PETR_TNT: jen se nezavazne ptam ))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam