• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAWRHIS: nestihl jsi ale ustřihnout pásky na blatníku a dát pedály bez odrazek .)) Tahá to za oči
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    radši jsem ho vyfotil rovnou, takhle čistý už asi nebude.

CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Moje milovaná hlína.

FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem si uvědomil, že z minulého víkendu mám vlastně ontopic fotku, tak bych ji sem mohl dát: S šestiletým synkem poprvé na trailech, mlaďocha sice baví v tom sedět a nechat se sedlem kopat do zadku, ale když už mu to připomenu a on ten zadek zvedne, jede v úplně ukázkovým postoji :-)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Nedělní cesta z metropole na jih a zastávka v Pičíně u Vlašimi.
    Grand Canyon 6.9, modelový rok 2014.

OA8
    OA8 --- ---
    MAESTRO_007: diky krasne :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    OA8: dolekop.com

nebo klasicky cyklobazar.cz
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Dneska krasny pocasi :)

OA8
    OA8 --- ---
    hojte, omlouvam se za offtopic ale, nevite o ceskem specializovanem bazaru na enduro/trail/allmountain prosim ? neco jako slovenske https://www.mtbiker.sk/bazar ? dekuji krasne
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vzala jsem kolo na výlet na Kokořín.

BATY
    BATY --- ---
    MISEC: Na tom stativu je chycená taková podložka na NB, to jsem normálně koupil. Dřív jsem tam měl notebook, ale pak jsem trochu upgradoval, aby to líp vypadalo (Zwift) a pořídil jsem starší herní PC a místo NB jsem tam prostě jen položil monitor. Není to tam nějak na pevno.

Ten větrák nevim co je, nějaký obyč, co mi někdo dal...
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    PYKIX19: spravnou napln mas napsanou na páce, pokud je to shimano, tak minerální olej
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    PYKIX19: …už jsem to dohledal. tak brzdovou kapalinu teda po těch deseti letech taky vyměnim :D
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    Nový duše a pláště, ložiska, lanka a bovdeny, samozřejmě i řetěz, co teď přehazuje jedna báseň.
    Destičky byli ok, ale otázka teď je, jestli měníte i kapalinu v brzdách a cože je tam vlastně za kapalinu?

MISEC
    MISEC --- ---
    BATY: Mas to paradne vymyslene, ako si vyriesil uchytenie monitora a klavesnice na ten stativ?
    Btw co to je za ventilator v kute?
    BATY
    BATY --- ---
    JAZ: Njn, co byt dal... :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    BATY: viděl jsem už u trenažérů hodně různých stojánků na monitor, od žehlícího prkna až po montážní stojan, ale fotografickej stativ až doteď ne :D
    BATY
    BATY --- ---
    Doufám, že tím vyvolám babí léto :o)

YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    BATY: Od toho tam je ta teleskopka :D
    BATY
    BATY --- ---
    BASIK: Pěkný, ale ja bych teda vůbec nedosáhl na pedály 😀
    BASIK
    BASIK --- ---
    PSYSBEE: Vsak jasny, spis takovej humor. S ohledem na to, ze s tim jezdim hlavne na TT, tak ma i bashguard, velky kotouce a je to takovy radoby enduro :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam