• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    KUNKU
    KUNKU --- ---
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Malinko oživím - Big.Trail v "Kinderwagen" úpravě alias včera první test Shotguna (v tomhle počasí jen do kinderparku na okraji města) :
    - mrňavá byla nadšená, jen příště rukavičky (teplota Al trubky žádná hitparáda), ev. jí na ridlech udělám nějakou levnou omotávkou grip zóny..
    FINSON
    FINSON --- ---
    Je to marný, je to marný, je to marný.
    Nový KickBIKE

Btw. při sjezdu od toho kláštěra vzadu jsem nad serpentinkou zdravil nějakého gravelistu v protisměru - někdo odtud? :-)

ETKAR
    ETKAR --- ---
    PETR_TNT: neříkám ne, napřed musím poznat limity stáajícího tlumení.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    ETKAR: rozdíl pozná každý ihned, na to nemusíš být raketový inženýr
    ETKAR
    ETKAR --- ---
    PSYSBEE: myslím že zatím nemám tak najezdíno abych to ocenil. Kromě toho tu x2 factory co tam mám také musím pořádně zapřáhnout.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ETKAR: PS : nezvazoval si pruzinu? moc by mu slušela! ;-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ETKAR: Pain is temporary, glory lasts forever! :-) a ta zluta je primo vrazedna!!!!
    ETKAR
    ETKAR --- ---
    Nový trail bike čeká na sezónu, už mu chybí jen ochranná nálepka.

FINSON
    FINSON --- ---
    FINSON: Jo a ten zadní se samozřejmě do té kroskové stavby Rose taky nevešel, ale ty Zéfaly jsou plastové a stříhaly se líp než ty hliníkové SKS, ehm...
    FINSON
    FINSON --- ---
    GLUON: Hele já se stydím, jsem schopen dohledat, kdy a odkud jsem koupil čtyři modré hliníkové šroubky na držáky bidonů nebo všechny svoje pláště (i ty, co jsem už mezitím poslal dál), ale tady k těm blatníkům fakt nic nemám a vlastně nevím, jak se u mě doma vůbec objevily :-) Určitě byly původně na hardtaila, ale jelikož tady do toho Rose se mi nevešly hliníkové gravel SKS blatníky, tak jsem tam nakonec vrazil tyhle.
    Měly by to být: https://www.zefal.com/en/front-rear-mudguards/555-trail-65.html
    GLUON
    GLUON --- ---
    FINSON: Co to je přesně za blatníky prosím?
    BATY
    BATY --- ---
    Finální podoba. Oproti minule už tam mám ten originální Basso držák na Garmin a vyměnil jsem kazetu Sram za Shimano. Já s tim Sramem prostě nějak nejsem kompatibilní :)
    Sice na nejmenším kolečku mám teď 11 zubů, místo 10, co měla Sram kazeta, to se hodilo, ale nebudu to poslouchat...

MADCAT
    MADCAT --- ---
    Můj možná-už-trochu-jakoby-veterán po dojezdu ze silvestrovskýho vyvenčení se po místních skororovinkách. Jelo se dobře

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    VITI: Ty Nproof Horizont V2 jsou taky těžší, proto jsem je nevzal, tam bych si krom asi vyšší odolnosti náboje o moc nepolepšil.. A na Panchech nic, klidně bych je bral, jen sel jsem po ceně.

Shrnuto :
    - i ne uplně pozitivní názory na Fulcrumy beru, na b-f jsem si o tom přečetl dost. Na druhou stranu jsem měl starší modely Red Metal 5 26er a Red Power 29 XL a ty fungovaly dobře.
    No a ty nový mě zaujaly jednak vnitrni sirkou i30, slušnou váhou a s cenou (pro mě krásných) 8k vč. Microspline orechu .. a za tu bych nic moc lepšího nesehnal..
    Toz tak :-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MAESTRO_007: S Fulcrum mám takové rozporuplné zkušenosti. Na jednu stranu jsem ty kola dojezdil tak, že jsem je vyhodil, protože byly probržděné ráfky. Bez jediného centrování (cca 50k km). Jednoznačně plus. Ty kola jely parádně, tuhé, ve větru super... Plus. Ale zásadní byly ložiska, 2x, 3x za rok seřídit, utáhnout. Tím, že mě to štvalo a nechával jsem to, tak ty ložiska i odešly, takže výměna. Velké mínus.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    VITI: ty mají těsně nad 2kg, ale ok...a za necelých 25 už jdou koupit DT Swiss xmc1501 (mám já)

Jestli je něco co jsem se letos naučil, tak že na bazaru je hafo nových dílů za nesmyslně nízké ceny a že ve slevách v zahraničí se dá stáhnout třeba u vidlice na tretinovou cenu, co v Česku (Rs Rekon debonair, boost pod 4000)
    VITI
    VITI --- ---
    PETR_TNT: DT 1900 maji urcite pres 2kg a za 6k koupis tam max bazar. Jinak to jsou (na normalni jezdeni) ale super kola.
    MAESTRO_007: nejsou ta tech Cube nejaky OEM shitky? Co mam zkusenosti s Campagnolo nabama, tak to bylo vzdy bez problemu ... to to by mne netesilo.

PSYSBEE: Nukeproof Horizon V2 jsou ted asi za 9k (vcetne insertu a tmelu)
    Jak pises modni Pancho - je na nich neco spatnyho? Momentalne mi prijde, ze na cena/vykon/vaha v cene cca 12k je nejlepsi se domluvit v bikepart.cz na DT350 + prave Pancho a mam super kola. Dalsi znatelne lepsi uz budou jen E!E pres BF, ale to je minimalne 21-25k :-/
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    PSYSBEE: 1890g, tos mohl za 6ku někde odkoupit Dt M1900 a byl bys na tom lépe. Jinak uznávám že konečně mají i 30mm vnitřek , pro hlasitější cvrk stačí vytáhnout ořech, vyčistit od husté vazelíny a dát buď velmi řídkou nebo rovnou olej
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MAESTRO_007: jo, muze byt, ze na hovno.. :-) ale zatim jim verim takze cas ukaze ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam