• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tak pro všechny puristy, vaše srdíčka si můžou trochu oddychnout: Na gravelu jsou zpátky berany. Sice takový "hodně gravelový", ale jsou to berany.
    Taky jsem upgradoval avioniku a jsem jak jinak než nadšen. Dokonce mi přijde lepší, že ta 530 má ovládání na tlačítka a ne dotykové, to mě před tím na mobilu docela zlobilo.
    No a vzhledem k tomu, že přes den nemám čas, budu asi jezdit v noci. Což se bude hodit hlavně v horkém létě, na které se díky tomu nějak víc těším, teď v těch 3°C to přece jenom zas až taková lábuž není.

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    OCTOPUSS: ok, rozumím. Za mě bych to jen prohodil, ale to jen tak na okraj.
    - predek 2.4 Wicked Will (lepší boční vedení, na predku lip odvaluje nez na prdeli a je užší),
    - zadek Forekaster 2.6 (vetsi baloon pro tlumeni terenu a lepší grip, lepší samočištění + na zadku lepsí odvalování nez Hříšný Willy)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    PSYSBEE: To je setup na obyčejný XC ježdění. Wicked Will se mi od tý doby co s ním vylezli líbil, tak jsem ho koupil jen co se objevil v eshopech (s min. půlročním zpožděním) v tý kombinaci, kterou jsem chtěl.
    A jo, vypadá to divně.
    Do terénu mám připravenej Assegai a Dissector (kdybych věděl, že na Šemberách bude pršet, nahodil bych je už včera.
    D_B_M: 14,1. Je to taková směs SLX a XT.
    BATY
    BATY --- ---
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    OCTOPUSS: sexy..rychly uz z fotek..propainy taky muzu ;] kolik to takhle cca vazi?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    OCTOPUSS: kolo pekný, Propány já můžu..
    Jen pls male vysvětlení k pláštům - kombo Forekaster v1 predek/Wicked Will zadek na me pusobi lehce nezvykle, ma to svůj duvod nebo je to zatim jen "dojezdim plaste z predchozich kol a pak tam dám něco lepšího?" :-)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ETKAR: Tak. Hugene. Ale žena mě loni nakazila vzhledovým minimalismem, takže jsem strhal (resp. v případě rámu nenalepil) všechny nálepky :)
    ETKAR
    ETKAR --- ---
    OCTOPUSS: hezká barva! Propain rám?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    Silnička dostala jiná řídítka, lepší a hezčí omotávky, o 2 cm kratší představec a sharuje sedlovku a možná i sedlo s gravelem.
    Dneska mi to na ní i docela jelo...

MARASAN
    MARASAN --- ---
    KUNKU: pekna barva, to sis stříknul sám?
    KUNKU
    KUNKU --- ---
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Malinko oživím - Big.Trail v "Kinderwagen" úpravě alias včera první test Shotguna (v tomhle počasí jen do kinderparku na okraji města) :
    - mrňavá byla nadšená, jen příště rukavičky (teplota Al trubky žádná hitparáda), ev. jí na ridlech udělám nějakou levnou omotávkou grip zóny..
    FINSON
    FINSON --- ---
    Je to marný, je to marný, je to marný.
    Nový KickBIKE

Btw. při sjezdu od toho kláštěra vzadu jsem nad serpentinkou zdravil nějakého gravelistu v protisměru - někdo odtud? :-)

ETKAR
    ETKAR --- ---
    PETR_TNT: neříkám ne, napřed musím poznat limity stáajícího tlumení.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    ETKAR: rozdíl pozná každý ihned, na to nemusíš být raketový inženýr
    ETKAR
    ETKAR --- ---
    PSYSBEE: myslím že zatím nemám tak najezdíno abych to ocenil. Kromě toho tu x2 factory co tam mám také musím pořádně zapřáhnout.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ETKAR: PS : nezvazoval si pruzinu? moc by mu slušela! ;-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ETKAR: Pain is temporary, glory lasts forever! :-) a ta zluta je primo vrazedna!!!!
    ETKAR
    ETKAR --- ---
    Nový trail bike čeká na sezónu, už mu chybí jen ochranná nálepka.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam