• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Jako doufám, že se ním na sníh tuhle zimu dostanu, ale jinak ho hodlám vyzkoušet i u sebe na té rovině u Labe. A samozřejmě na nějakým modrým singletracku :-) Uvidím, jak mi to půjde.
    PSYSBEE: Jasně, tak pořád mám toho Ghosta Nirvanu. Tady ten Scoop uvidím, jak mě bude bavit a na co budu sedat častěji...
    BATY: V mým bikeservisu mají pořádnej kompresor :-)
    NOISEGATE: Jestli myslíš výčet, co mi prošlo rukama a ujel jsem na tom pár kilometrů, tak jo, jinak toho doma zas tak moc nedržím. Ten oranžový gravel už dělá radost jinému nadšenci...
    Paradoxně jsem dosud víc jak 200 metrů v životě nejel na fullu ;-)

Jinak v servise se to chlapům líbilo (potřebovalo to odvzdušnit zadní brzdu, nový destičky a otočit přední pneu, byla nasazená obráceně), volal jsem jim, jestli mají čas, že bych to za půl hodinky přivezl, tak mě normálně vyhlíželi a jak jsem dorazil, oba hned valili ke dveřím si to prohlídnout, a hned jsem dostal tip, kde kousek za městem v lesoparku nevím o jakýchsi pískovcových schodech, který na tomhle budou mňamka, tak jak trochu vyschne, pojedu si to najít a sdrncat :-)

Jinak ten směrovej vzorek na takhle širokých pláštích je masakr, když jsem na tom jel do toho servisu, tak to při náklonu do zatáčky fest tahalo za řídítka, jako by se mě to kolo snažilo shodit. Po otočení do správné orientace to jede pěkně. Jinak jo, valivý odpor to samozřejmě má mohutný a na asfaltu jsem na tom výrazně pomalejší než na HT, kdybyste se někdo chtěl ptát :-) V terénu ten rozdíl údajně nemá být tak markatní, tak uvidím, až to projedu.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    FINSON: tobě uz ve sbírce chybí jen jednokolka ne? :))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BATY: na tom se pláště nemění .) Takový nájezd abys musel vyměnit plášť na tom dá málokdo za celý život :-)
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Na tom když měníš pláště, tak musíš do pneuservisu, ne? ;)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: BULL DOZER!!! :-)

Přesně, na zimu ideální, přes léto bych už dneska dal přednost trail HT..
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: Na Vysočině bych ho v zimě užil :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jedno oranžové kolo jsem poslal pryč, pak se stačilo zmínit, že bych si rád vyzkoušel fatbike, a druhý den mi přišel do rány tenhle oranžový, nešlo ho nechat uplavat.

STAJA
    STAJA --- ---
    Teď už mám ke Cruxovi jen Tarmac, ale už na platě jsem si tam apsoň lepil trikolóru, abych to neměl až tak černé...

STAJA
    STAJA --- ---
    PSYSBEE: tu omotávku mám i na silničce :) Jinak já měl právě černé Basso Palta, černé Canyon Ultimate, černé Specialized Epic a ted už jsem chtěl něco divočejšího, už jsem to měl okoukané. Tohle jsem nedávno ještě měl...

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    zaujala mě ta fialová a ty kytičky na omotávkách.. :-) .. ale v poho, vypadá to takhle mnohem líp než třeba ten pohřebáckej "stealth" S-Works s bílým nápisem..
    STAJA
    STAJA --- ---
    PSYSBEE: Kluk, proč se ptáš?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    STAJA: verynajsbjutyfl .. jen dotaz - jezdí na tom holka nebo kluk?
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    STAJA: chápu, volba kola ale skvěla Crux je raketa a vetší převodník ať to je trošku do rychla...
    STAJA
    STAJA --- ---
    ONASYS: byla to třetí jízda, čekám na nová řidítka a půjde to hned dolů ;)
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    STAJA: krasnej komin:)
    STAJA
    STAJA --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    BOD023
    BOD023 --- ---
    Ke kulatinám jsem si udělal radost pěkným kolem... sice z druhé ruky, ale jezdí to pěkně

BASIK
    BASIK --- ---
    VITI: Je mi to akorat, navic je to v podstate nejvetsi moznej gravel ram na trhu :)
    VITI
    VITI --- ---
    BASIK: ty jo! neni ti to male?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam