FORELLI: Jako doufám, že se ním na sníh tuhle zimu dostanu, ale jinak ho hodlám vyzkoušet i u sebe na té rovině u Labe. A samozřejmě na nějakým modrým singletracku :-) Uvidím, jak mi to půjde.
PSYSBEE: Jasně, tak pořád mám toho Ghosta Nirvanu. Tady ten Scoop uvidím, jak mě bude bavit a na co budu sedat častěji...
BATY: V mým bikeservisu mají pořádnej kompresor :-)
NOISEGATE: Jestli myslíš výčet, co mi prošlo rukama a ujel jsem na tom pár kilometrů, tak jo, jinak toho doma zas tak moc nedržím. Ten oranžový gravel už dělá radost jinému nadšenci...
Paradoxně jsem dosud víc jak 200 metrů v životě nejel na fullu ;-)
Jinak v servise se to chlapům líbilo (potřebovalo to odvzdušnit zadní brzdu, nový destičky a otočit přední pneu, byla nasazená obráceně), volal jsem jim, jestli mají čas, že bych to za půl hodinky přivezl, tak mě normálně vyhlíželi a jak jsem dorazil, oba hned valili ke dveřím si to prohlídnout, a hned jsem dostal tip, kde kousek za městem v lesoparku nevím o jakýchsi pískovcových schodech, který na tomhle budou mňamka, tak jak trochu vyschne, pojedu si to najít a sdrncat :-)
Jinak ten směrovej vzorek na takhle širokých pláštích je masakr, když jsem na tom jel do toho servisu, tak to při náklonu do zatáčky fest tahalo za řídítka, jako by se mě to kolo snažilo shodit. Po otočení do správné orientace to jede pěkně. Jinak jo, valivý odpor to samozřejmě má mohutný a na asfaltu jsem na tom výrazně pomalejší než na HT, kdybyste se někdo chtěl ptát :-) V terénu ten rozdíl údajně nemá být tak markatní, tak uvidím, až to projedu.