• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    PULKA: Ty Thundera jsou 40 mm?
    PULKA
    PULKA --- ---
    BLACK_ONYX: Je to HEAVYNuv vlastni ram Merit Plus ve víceméně téhle sestavě: https://gravelbike.cz/cs/gravel-kola/1208-merit-plus-grx600-1x11-gravel-bike.html jenom řidítka a kliky jsou jiný. Akorát takhle to vypadá jako "monstrum" s velkými koly, ale ve skutečnosti je to velikost XS ;)

NOISEGATE: Jsou fakt děsně pohodlný ve všech směrech, jenom tam není na 420 mm moc místa na mobil, zvonek a světlo, ale už jsem to nějak poskládala
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    PULKA: Pěkné! to budou čtverečky přibývat jedna báseň :-)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    PULKA: tak tohle mě těší!
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    PULKA: fajne riditka, na ty se chystam uz snad dva roky:)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    PULKA: Co je to zač prosím?
    PULKA
    PULKA --- ---
    Jo, ja se taky pridam - moje vybirani novyho kola skoncilo u id HEAVYN a mam takovy ten pocit, proc jsem si ho nekoupila driv :) Oproti puvodnimu GRVL120 je to jak z jinyho vesmiru.

IRONIC
    IRONIC --- ---
    Jo a sorry za ty kecy, spletl jsem si forum. Napravuju…

IRONIC
    IRONIC --- ---
    BATY: Aha, tak ty potkavam tak 2x rocne u Labute za krizenim s Videnskou, nic mi nechteli, tak jsem si jich nevsimal, vypadalo to jak preventivni dobrocinna akce.
    Za sera blikam vzadu svitim vpredu a odrazky nikde nemam, ani na botech, ani na hadrech. Tme se vyhybam a kdyz musim, tak vyhradne mimo silnice.
    PA9
    PA9 --- ---
    Reflective Berlim mam taky a spokojenost. Pro predstavu fotka helmy bez blesku a s bleskem ;]

FINSON
    FINSON --- ---
    YAZZMAN: Z Hradce si pro to snad přijedeš sám, ne? To máš za půl dne tam i zpátky, návrat na pána s větrem v zádech...
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    PULKA: A chce se ti to pak posilat do Hradce Kralove? :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Uvidím, co vydrží ty moje. Vzhledem k tomu, jak jezdím já, tak imho mají dobrou šanci i PostIt lístečky :-D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Tyhle mam na silnicce a moc to teda nedrzi :( Staci nejaky ohyb a odlepuji se.
    Navic ty Reflective Berlin vypadaji fakt dobre.

PULKA
    PULKA --- ---
    WEWERKA: Jj, vim, ale tyhle veci zrovna neobjednavaj nebo je tam nemaji a minule mi rekli, ze mozna a nejdriv za mesic.
    FINSON
    FINSON --- ---
    PULKA: Naprosto chápu, že moje Force samolepky nevypadají tak cool, ale já prostě v dost věcech, které pro své potěšení nepovažuju za úplně rozhodující, jedu těžký lowcost: https://www.kupkolo.cz/samolepka-force-reflexni_z1082/
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    PULKA: Tuhle znacku vedou v Kola radotin.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Kdybyste se chtěl někdo přidat na poštovný a případně množstvení slevu, tak plánuju objednávku na https://reflective.berlin/, na novým kole je nemám a na starým po třech letech vypadaly stejně jako v době nalepení. Budu brát tyhle na výplet a tyhle na ráfek. Ty černý vůbec nebyly vidět, takže spokojenost. Jo a jsem z Prahy.
    PEJR
    PEJR --- ---
    SAMOUT: Ze strany ses videt o dost lip s odrazkama, podle
    Toho jak jedes rychle je to pekny ufo
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PEJR: Spis proste zijou v dobe VB, k cemu jsou odrazky kdyz mas na kole vpredu i vzadu normalni svetlo.
    PEJR
    PEJR --- ---
    BATY: Aha, takze oni se jen nudi a potrebujou udat bordel z budgetu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam