• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLOWUPSazka na budoucnost
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    No, a pak, že to nepůjde.
    MUXX
    MUXX --- ---
    KAMAHL: to je sazka skoro na jistotu ne? polovina znasilneni v CR dostane podminku
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Predikce: Feri bude odsouzen a dostane pouze podmínku.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    31.12.2025 bud twitter nebude existovat nebo ho nebude vlastnit Musk
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Projekt Metaverse bude nakonec zrušen jako neúspěšný.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Pote co Rusko tenhle konflikt projede na cely care (vcetne velkych ztrat i na druhy strane), spadne do dalsiho konfliktu v podobe cetnych obcanskych valek ze stran autonomnich republik zmitajicich se v chudobe za podpory dalsich stran jako sou bejvaly zeme SSSR (s podporou NATO) ci sousedni zeme majic legitimni zajmy zmocnit se casti uzemi (nerostna bohatstvi, strategickej pristup k mori, atp). Jednim z hlavnich akteru bude Cina ktera vyciti prilezitost a pod zaminkou jakysi zachrany pred totalnim bankrotem si taky vezme cast uzemi, ci kontrolu nad nim.
    Zbejvajici zapadni cast Ruska bude pod kontrolou NATO, ve kterym bude samozrejme uz i Ukrajina. Suma sumarum, podobnej scenar jako u Nemecka po 2.sv. valce.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    KAMAHL: Havlíček nebo Schillerová?
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Andrej Babiš se nebude ucházet o prezidentský post osobně, ale nasadí tam někoho věrného z ANO.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Předpověď: Lukašenko skončí dřív, než Putin
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    META: Co si myslíte o tom, dávat do tohodle auditka ankety s konkrétními předpověďmi? Máte někdo tu možnost? Mohli bychom z toho zkusit udělat nějakou kolektivní hru jako [Kdo umře - tipovací soutěž] Sbírat body za úspěšné předpovědi :)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KAMAHL Předpověď nesplněna.
    KAMAHL: Předpověď splněna.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    CERNYRYBIZ: pravděpodobné...
    jen bych nebyl tak kategorický s "Koalice ho odmitnou z principu" - IMHO se koalice rozpadnou hned po volbách (při výsledku PirStan+SPOLU <101), a samostatně ODS, STAN a lidovci půjdou do jakékoliv vlády (i za cenu výměny "antiBabiš" vedení)
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    Piratistan + Spolu neda dohromady 101+ kresel. Vyjednavani se potahnou dlouho - animozita mezi stranami, vybicovana volebni kampani, jen tak neutichne. ANO sice vyhraje, ale min nez by si Andrej pral, a ackoli ho Zeman poveri sestavenim vlady, milej Andrejko jaksi zjisti, ze nema s kym vladu sestavovat. Koalice ho odmitnou z principu, Okamura mu nezapomene snahu pretahnout narodovecke volice, a komunisti si budou klast tak tvrde podminky, zejmena stran referenda o setrvani v EU, ze je nebude moct prijmout - protoze EU = dotace.

    Volebni koalice po volbach pozbudou sve kouzelne moci, a realny spor prestane byt Babis/neBabis, a stane se jim EU/neEU, kvuli necekane vysokemu vysledku Okamury a (zejmena) Volneho bloku, ktery vysaje prave ty protestni hlasy lidi, co maji problem s Okamurou-tunelarem i arogantnim vystupovanim koalic, ale zklamali se i v Babisovi. Za Andrejkova ublizeneho knikani a paniky zejmena Piratu a Top09 se zformuje anti-EU opozice v podobe SPD, Volneho, KSCM, ktera se bude snazit lovit v principu jakehoholiv partnera. Po delsim vahani se timto partnerem prekvapive stane STAN, ktery neni vyhranene proevropsky a ktery ma vnitrni vazby na Cinu.

    Vznikly bordel na koleckach umocni smrt Milose Zemana. Na prezidenta bude obratem kandidovat Petr Pavel, ktery se na to systematicky pripravuje; a krome nej Jaromir Soukup, Jaromir Nohavica, volebnim neuspechem zdeptany Andrej Babis, volebnim uspechem nabuzena Jana Bobosikova, a z recese i Dan Vavra. Prvnim kolem projde Petr Pavel, protoze disciplinovana klika volicu Schwarzenberka/Drahose si ho protlaci, a jeste jeden z ostatnich kandidatu - tezko rict ktery, ale kazdopadne to vyhraje, protoze Petr Pavel neni zcela jednoznacne prijimana osobnost a snaha hlavne nasrat "kavarniky", resp. "prazaky" neni v Cesku nicim novym.

    Hned po inauguraci noveho prezidenta muzeme cekat referendum o vystoupeni z EU. Dopadne velmi tesne, nejspis pro setrvani v unii, ale i kdyby nahodou vyslo "pro Czexit" , urcite bude nejakou pravni klickou zneplatneno, protoze v tomto bode je czexit nevyhodny i pro ty, kdo se jim ohaneji. Dalsi vyvoj zalezi na tom, kdo bude novy premier - jestli to nebude uplny blb, pokusi se aspon budovat vazby s Madarskem, Polskem a do jiste miry i s Rakouskem a Slovenskem, ovsem bilateralni, ne na urovni EU. Pokud egoisticky blb, coz je pravdepodobnejsi, tak panbu pomahej.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Když koukám na ten mediální shitstorm, dělám ještě jednu volební predikci: PirSTAN + SPOLU nedá dohromady 101+ křesel. Potom, co tenhle národ zvolil Zemana 2x očekávám už jen to nejhorší.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    U voleb bude rekordní množství použitých kroužků.
    SATAI
    SATAI --- ---
    INDIAN: obecně bych byl podezřívavý k médium, co tisknou Hnízdila v jiné kategorii než Podívejte se na obecního idiota.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    GROBENIUS: nevim kdo je ten Lukáš Visingr zac a co to je za stranky, ale jeho komentare ohledne muslimskejch stran na jihu Francie sou totalne mimo misu (frajer byl tak max na erasmu na semestr podle jeho znalosti nebo si to vydloubal nekde na vselijakejch webech a poskladal si to podle sebe)...
    muslimove ve Francii (zatim) k volbam vesmes nechodej a v politice se prevazne moc neangazujou, tenhle jejich "uspech" je danej diky masivnimu zastoupeni levicovejch stran od obecnich entit po parlament, podpora vystavby mesit ci laxnost vuci delikventum je domenou zelenejch, socialistickejch nebo komunistickejch radnic ... mezi politikama a radnima se samozrejme par jmen maghrebskyho puvodu taky najde, ale to i napric celym politickym spektrem, dokonce i v RN u Marine Le Pen ...
    Jiejma slovama, jak by asi frajer vysvetlil ze jedina tak trochu znama muslimska strana UDMF se pri jakejchkoli volbach nedostane ani na 1%
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    letos v zimě bude víc makových rohlíků
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam