• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYMPHAIntimita v partnerství
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRUMID23: Já dítě mám a celkem brzo mělo svůj pokoj, takže v tomhle směru to nepochopím. Každopádně mi šlo spis o to psychické nastavení, než praxi.

    Každopádně, když jsem to řešila v realitě, tak je to tak 50:50. Polovina mužů se při té představě zhrozila a druhá s tím nemá problém ani po 10 letech, protože jim partnerka přijde stále top.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    MICHELLEDANIELS: to si nemyslim, kdyz partnerka prichazi s kreativitou tak tez i partner nevidim duvod nemit sex kazdy den....
    důležitější otazkou je, jestli mas deti a pokud ano, jak stre... proc ? Protoze to pochopis az je budes mit :D

    A ted z druheho soudku zadanych/zenatych lidi s detmi kteri by si doprali aspon 1x tydne sex :D
    Ne jde o to, ze pokud deti jsou male... nevim 0-5 tak je dost narocne si najit pro sebe cas o vikendu natoz 1x denne :D denni shon ti to.proste nedovoli... rano vstanes, nachystas deti do skolky, sebe , odvezes, jdes do prace. Az skoncis, vyzvednes deti, jdes na nakup, prijdes domu, deti se potrebuji najist, hrat si s nima, uklidit doma, vecer trochu popracovat no a ted zjistis, ze je doma ticho, a asi 23h... na druhy den vztavas o5 v 5:30h a jedes nanovo 🤣🤣🤣
    Tod muj uhel pohledu
    ANDREEJ
    ANDREEJ --- ---
    Dík za tip, vyhovuje mi, že doručují po celé ČR. Objednal jsem kytici růží a už byla doručena. Přítelkyně byla spokojená.
    LUKENO
    LUKENO --- ---
    Já teda mám dobrou zkušenost s Florea. Doporučil mě ho známý. Doručují sedm dnů v týdnů, takže to je za mě super. Nechal jsem přítelkyni doručit květinovou krabičku, byla hodně překvapená a o to mi šlo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ANDREEJ: Do Plzně jsem posílala kytky od Pepy a tady na Nyxu jsem dostala tip na Frutiko. Oboje sklidilo velký úspěch.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    ANDREEJ: Takhle od stolu se to blbě tipuje (vkus, preference atd.), ale mě se většinou osvětčil loukykvet.cz. A z kamenných Kytky od Pepy nebo Green Decor na Dejvické. Kytky to nejsou levné, ale působí hezky přirozeně (loukykvět a green decor jsou navíc u nás pěstované či sbírané = eko a udržitelně pěstované)... zadání pro floristu většinou zní, aby to vypadalo jako rozkvetlá louka nebo ať je to "rozcuchané jako vlasy mojí ženy po ránu". Green decor tam občas šoupnou i nějaký "plevel", větvičku maliníku, traviny a je to super. S dovětkem "přinesl jsem ti kousek louky" to má celkem pozitivní účinek... a většinou to vyústí v nějaký výlet do přírody.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ANDREEJ:
    No tam to mas fuk. Osobne doporucuju pracovat osobne. Kytky natrhej a pozoruj co se ji libi. Lepsi nez eshop je obchod na ulici. Napr ten na vaclavaku je slusnej.
    ANDREEJ
    ANDREEJ --- ---
    Rád bych daroval přítelkyni květiny. Tip na e shop prosím?
    OTZ
    OTZ --- ---
    ad intimita, ja si pod tim predstavuju hlavne blizkost, nejaky souzneni, harmonii, tzv. soulmates. se sexem to nemusi mit nic spolecnyho, tam se pocita vasen.

    intimni vztah v tomhle smyslu lze mit i se psem, kamaradem/kou, rodicem, etc.
    OTZ
    OTZ --- ---
    MICHELLEDANIELS: "chlapi"..definuj kategorii. jinak je na tom 20letej mladik plnej testosteronu a bez zabran, jinak 30+ fotrik, jinak 40nik v krizi stredniho veku, dal nevim.. :D

    pak je rozdil mezi "nechteji" a "nemuzou". a jestli je dostupna milenka (nevim jestli se pocita autosex) a souhlas. a na rade dalsich faktoru, podminkach atd.

    ale jinak generalne na otazku "chce to kazdej chlap kazdej den?" bych odpovedel "spise ne".
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    WIKKTHOR: ja se taky vzdycky tesil a pokazdy sem pak byl rad za ty bolavy hlavy a pravidelny odstavky jednou mesicne
    WIKKTHOR
    WIKKTHOR --- ---
    KOC256: opravdu to má každý jinak. Já bych se zase těšil na ty, které hlava nebolí a touží po rozkoši často. Asi jsem se málo koukal na TV a víc sním.

    MICHELLEDANIELS: takže je to asi opravdu kus od kusu. Já se zatím spíše setkal s opakem, tedy odmítání.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    YMLADRIS: to mi prijde nesrovnatelny.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MICHELLEDANIELS: takze tebe to zajima, pozadujes to, za splneni touhy obou, kazdodenne?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    RAINBOF: Tak jsou treba lidi, kteří denodenne, záměrně a rádi dvě hodiny venčí velké psy. To má být příklad. Že záleží na životním stylu. Tj dvě hodiny sexu denně je možné realizovat. Mi připadá že záleží dost na počtu ejakulací/orgasmů, ale jsou na to různé názory, pro někoho to vliv nemá
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SARAJ: tohle jsem dneska slyšela od chlapa (né mého), že to, že se postavil a proběhne soulož, neznamená, že se mu to úplně líbilo. Já čekám samozřejmě oboustranné uspokojení nějaké vášně.


    SARAJ: A tohle mám úplně naopak, experimentovat mě vždy lákalo vic ve vztahu, aby to nebyla nuda. Čím delší vztah, odvazanejsi experimenty.
    BAAL
    BAAL --- ---
    MICHELLEDANIELS:

    Frekvence
    Podle studie z roku 2011 je frekvence sexu hlavním faktorem v celkové sexuální spokojenosti, a tato zase jedním z klíčových faktorů celkové spokojenosti se vztahem.[12]

    Dotazníková studie na velkém reprezentativním vzorku 2469 mužů a 5120 žen z USA ukázala, že muži i ženy mezi 25 a 45 lety souloží průměrně zhruba 5× až 7× za měsíc (95% konfidenční interval).[3] Podle výzkumů sexuálního chování v ČR je to 8× za měsíc.[3] Srovnáním počtu styků zaznamenávaných průběžně za určitou dobu s udaným počtem styků za tutéž dobu při retrospektivním odhadu však vyšlo najevo, že muži i ženy (a ženy více než muži) počty souloží nadsazují o 13-32 %. To znamená, že skutečné hodnoty mohou být zhruba o čtvrtinu nižší než v dotaznících udávané.[13]

    Podrobnější data z finského výzkumu na vzorku 3189 mužů ve věku 18-48 let ukázal, že během posledních 2 let:[14]

    7,9 % mužů vaginální sex nemělo
    12,2 % mužů udávalo soulož v průměru méně než 1× za měsíc
    18,2 % mužů udávalo soulož v průměru 1-2× za měsíc
    23,5 % mužů udávalo soulož v průměru 1× za týden
    27,5 % mužů udávalo soulož v průměru 2-3× za týden
    7,6 % mužů udávalo soulož v průměru 4-6× za týden
    2,2 % mužů udávalo soulož v průměru 1× denně
    0,7 % mužů udávalo soulož v průměru 2-3× denně
    0,2 % mužů udávalo soulož v průměru 4× a vícekrát denně
    Četnost pohlavních styků je nejvyšší v prvních dvou letech vztahu, poté klesá.[15] Kromě délky vztahu má na pokles vliv také věk muže.[16] Data z finského výzkumu zaměřeného na frekvenci soulože ve střední a pozdní dospělosti podává následující tabulka:[17]

    Muži Ženy
    45-54 let 55-64 let 65-74 let 45-54 let 55-64 let 65-74 let
    Alespoň 1 soulož za poslední týden 64 % 45 % 23 % 49 % 25 % 10 %
    Žádná soulož za poslední rok 5 % 13 % 24 % 10 % 25 % 52 %

    Ženy měly méně pohlavních styků díky tomu, že podstatně častěji než muži byly bez partnera, příp. měly ve zkoumaném časovém období méně sexuálních parterů než muži.

    Statistika pohlavního styku – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Statistika_pohlavn%C3%ADho_styku
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MICHELLEDANIELS: To že ho vzrušíš a dojde k aktu neznamená, že po tom úplně touží... Otazka je, co to teda jako znamena pro tebe a pro nej ma za prinos, ze si ho sice postavis a jako probehne.. ale co jako?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MR_PREWEET: a ja souhlasim, co jsem si davala s ruznejme milencema, chlapcema na jednu noc a spol - je uplne nekde jinde, nez co se najelo se stalejma partnerama.. taky za sebe vnimam, ze ruzne experimenty jsem si dala s lidma, co proste moc neznas - a vlastne ani nechces, ale "jen" dobre slape nejaka chemie a zvedavost. Udrzet podobne v x letem vztahu - jako jak?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SARAJ: Tak mě by to tedy skutečně zajimalo, protože do dnešního dne, by mě nenapadlo, že bych mohla s každodenní touhou po sexu chlapa otravovat. To že ho vzrušíš a dojde k aktu neznamená, že po tom úplně touží.
    Nehledě na to, že ve společnosti jsou chlapi brání jako ti prasáci, co to můžou vždy a všude přece.. (nadsázka)
    Proto mě názor, že žádný chlap s ženskou nebude spat denně, po více jak dvou letech ve vztahu rád.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam