• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Pro ABR si dojdu, vypadá k Enhanceru právě jako dobrej nápad.
    Pro ostatní, kde se dá najít :
    Unique Machinegun with Homing Bullets (ABR COMMANDER) Location - THE ASCENT
    https://www.youtube.com/watch?v=fGfiAPe-mwc
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    ELECTRICKOTA: MG1000 & Strobos sem jel prvni hru(takovej heavy gunner) a ted jedu ABR Commander a Enforcer
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Hele jaky kvery lvl 26+ používáte a jeky DMG mají?
    Enhancer má dmg 10-30 ale DPS má skoro 1100(fialovy stat). Tak jsem zvedav po cem jinym se poohlednout nebo co si vyperkovat aby to melo smysl, můj oblíbený soudce Dredd se zastavil na DPS 300 a uz není moc použitelný.

NAGASAWA: Už budu hodný.
    TERZ
    TERZ --- ---
    LAUNCHER: Jo savy se přenáší.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pane kolego Electrickoto ještě jeden spoiler na finalbosse, případně další screeny ze závěrečných lokaci a rozdame tu banány ok? Chápu, ze mas ze hry radost, my taky, ale když nám všem propalis bez spoiler tagu to, co projde, tak o tu radost jaksi přijdeme. Včera jsme se ti to snazili rozverne naznačit, ale evidentně se to minulo účinkem.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    Tvl v tom svete bych se chtel ztratit na dyl nez na dva dny, atmo bozi... nesmazil ste nekdo RUINER? vizualne hodne podobny gameplay vypada zajimave, Me Ascent akorat navnadil a ted mam hlad po necem podobnym:)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Jinak doufam ze to ma sdilenou save game mezi XSX a PC.

Hra se mi libi moc a planuji se vracet vsude mezne, ale nerad bych to twl behal zase nahatej a s vodni pistolkou v ruce.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: :-DD
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: urcite nic. pouzivejte vsechno, co je po ruce. partu kazi spis akorat bugy, kdy blbnou questy, vypadava UI na hlavni obrazovce atd. Nic co bys pouzival a nabouraval tak ostanim pruchod tam neni. Maximalne je to sem tam vizualni masakr, kryz vsichni zacnou sypat pavouky, augmentace a specialni granaty :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: Diky.

Je obecne neco, co se nema pouzivat v parte aby to clovek nekazil ostatnim? Abych se tomu vcas vyhnul, v single to nepoznam.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: neee pres pavouky se da prebehnout. Hazeme je vsichni tri zaroven co to jde.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: ten prave jeste nemam a vlastne ho zatim nejspis ani nepotrebuju, respektive na nej uz nestihnu vyluxovat dost upgrade bodu. Ted jsme tipuju tak 2-3 main questy od konce, tak to snad uz ani nema cenu. Pravdepodobne ani nemame odemknutou lokaci, kde by mel byt.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: Ja jak to tu jedu v polnich podminkach, tak jedu jen single, abych to nikomu nekazil. Odbiham za deckama, net slabej atd.

Prosimte, jak v parte s pavoukama? Nebudu ostatnim blokovat cestu?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: Lvl26 je jeste malo aby si clovek dosel pro Dealbraker? Netusim, ptam se, jsem cerstve na lvl20.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: jj ja to mam lehci v tom, ze hrajeme na stridacku v parte a potom az si zpetne prochazim v singlu svoje questy, ktery nemam hotovy. Kdybych jel od zacatku ciste v singlu, tak bych o tech augmentacich a setech musel premyslet o dost vic. Takhle si akorat hledam co nejrychlejsi build, abych neopakoval bossy 6x, ale treba jenom 2x.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak ted mam v setu akutalne:

level 26 /

Zbrane:
    primarni: MG1000 strikebreaker - vymaxovano do fialove MK10
    sekundarni: Strobos MK8
    tactical: rejuv field na leceni party

Outfit:
    Armor: P50 Mechrino Helmet - fialova (prijde mi trochu lepsi nez ten ED-60 Shock Trooper
    Torso: Runner Coat - fialova
    Legs: D-50 Netslinger pants

Augmentace:
    Homing MIM
    Spiderbots
    moduly:
    Vitasigns Booster
    Tactical Charge - pro rychlejsi nabijeni augmentaci
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: Haha, hezky.

Ja jsem tam vlezl na hrozne nizkem levelu a bez znalosti mechaniky, takze bych neprezil ani tech 7 sekund. Jak jsem to jel na easy, tak me do te doby nic nezastavilo.

A nasledne po nauceni mechaniky ani potom, jak pises.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: S pavoukem jsem měl “kliku”, protoze jsem měl nasazenou augmentaci Neutron Beam a bylo tím pádem vymalovano za cca 7 sekund.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAGASAWA: Jo nepadaji, zname, nepadaji vzdy jen do te doby nez je koupis :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Armor mám neco50, a body mám Flatliner speciálku, všechno droplo u obchodníků maj jen shity. Zbrane mám Enhancer, kterej kosí všechno at je to robot nebo bio ;) Roboty mám taky moc rád, kombinuju to ale s heal stealem, na bosse se proste je treba udrzet nazivu, granáty me taky neba tak tam mám turrety nebo isntantního behemota, ale ten asi moc nefunguje, protoze stejně dostávám stejný dmg...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam