• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Jinak celozivotne rikam, ze bych chtel hru z prostredi cyberpunk v totalne top grafice.

A pak behem par mesicu vyjdou CP2077 a The Ascent.

Jsem moc spokojeny :-D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Ja az Forza Horizon 5, takze casu dost :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: nn juknu vecer nebo o víkendu, ještě mš čeká beta AoE4 tak to mám nabitý :D
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: mě položil strašně asi 4x, než mi došlo že bych měl použít spíš ten enhancer co mi chvilku před ním dropnul, a šel sám :D respektive než mi nedošlo že elektro dmg je cesta u syntetiků ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Co ten Disintegrator? Na nej tez mrkni, jestli jsi ho nezkousel.

Unique Energy Weapon DISINTEGRATOR Location - THE ASCENT
    https://youtu.be/ChB4UCrpfMQ
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: ELECTRICKOTA: Co hraju, tam exploituju hru. Nejsem normalni, hrozne moc me bavi resit gear v zivote i ve hrach.

Ale... Ted jsem si rekl, jsi na dovoleny, hra uplne podle Tveho gusta, uzij si to a neres.

Jenze pak me polozil ten pavouk hroznym rozdilem a pred mymi detmi! Ta ostuda!

Se slzami v ocich jsem mu slibil pomstu! :-))

A od te doby resim ruzny gear, ruzne skills... Jako pokazdy :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Hraju taky na pohodičku, jdu kam mě stoky a ulice megakonglomerace zavedou, a jen se poptávám co kdo má a používá a jaký staty to má, to ABR mě láká takže si pro něj dneska asi dojdu :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: Hele my hrajeme na klid. Koukam, ze na normal. Po startu tam obtížnost v menu vlastně ani nebyla. Jinak nejsem zadnej stats freak. Většinou používám to, co se mi líbí a to P9000 jsem používal kvůli tomu, jak peknej má zvuk :) Hlavní je, aby to byla prdel.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: NAGASAWA: Hosi, nize uvedene jsem psal jen pro easy, gamepad, do lvl20.

Netusim jak pro vase lvl a obtiznosti, nejmene pan EK patrne mys.

At me pak nemate za hlupaka, pokud by to bylo nic moc pro vase situace :-)

A bylo to brano hlavne jako garantovana cesta pro zacinajici hrace az po moji situaci. Oba jste prede mnou, spis bych si nechal radit ja od Vas :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Ruiner ber. Vizual ma sterilnejsi, ale atmosfera a stylizace je rozhodne fajn. Akorat u nej chybi ta prijemne navykova gunplay satisfakce, jako u Ascentu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABR Commander koukam mam, tak ho vyzkousim. Diky za tip
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ELECTRICKOTA: ja to stejny co Monkey. MG1000 a Strobos. MG ma na Mark.10/ 63-84 na 1105, ale proste ma pomalej rozjezd, nez se dostane do otacek a je tezkopadnej. Predtim jsem nejvic pouzival lehky P9000 Roomsweeper, ktery melo obrovskou kadenci a okamzitej reload, ale postupne prestal stacit a pak Enfoncer, ale u toho mi trochu vadilo, ze nema automat. Granatomety a Magmamaker mi moc nesedly. Mam radeji klasicky kvery.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Pro ABR si dojdu, vypadá k Enhanceru právě jako dobrej nápad.
    Pro ostatní, kde se dá najít :
    Unique Machinegun with Homing Bullets (ABR COMMANDER) Location - THE ASCENT
    https://www.youtube.com/watch?v=fGfiAPe-mwc
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    ELECTRICKOTA: MG1000 & Strobos sem jel prvni hru(takovej heavy gunner) a ted jedu ABR Commander a Enforcer
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Hele jaky kvery lvl 26+ používáte a jeky DMG mají?
    Enhancer má dmg 10-30 ale DPS má skoro 1100(fialovy stat). Tak jsem zvedav po cem jinym se poohlednout nebo co si vyperkovat aby to melo smysl, můj oblíbený soudce Dredd se zastavil na DPS 300 a uz není moc použitelný.

NAGASAWA: Už budu hodný.
    TERZ
    TERZ --- ---
    LAUNCHER: Jo savy se přenáší.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pane kolego Electrickoto ještě jeden spoiler na finalbosse, případně další screeny ze závěrečných lokaci a rozdame tu banány ok? Chápu, ze mas ze hry radost, my taky, ale když nám všem propalis bez spoiler tagu to, co projde, tak o tu radost jaksi přijdeme. Včera jsme se ti to snazili rozverne naznačit, ale evidentně se to minulo účinkem.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    Tvl v tom svete bych se chtel ztratit na dyl nez na dva dny, atmo bozi... nesmazil ste nekdo RUINER? vizualne hodne podobny gameplay vypada zajimave, Me Ascent akorat navnadil a ted mam hlad po necem podobnym:)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Jinak doufam ze to ma sdilenou save game mezi XSX a PC.

Hra se mi libi moc a planuji se vracet vsude mezne, ale nerad bych to twl behal zase nahatej a s vodni pistolkou v ruce.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: :-DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam