• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Á další úchyl na postprocesingový efekty :D Nevadí mi v Mass Effectu, a tady o něm ani nevím. Jinak film grain ještě chápu, ale motion blur pokud je udělaný dobře pomáhá k vnímání plynulosti pohybu, a tady mi přijde ok.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Omlouvam se za me ASD, ale nechces si vypnout ten motion blur a film grain? :-))
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: mimo jiné mi ta hra začala padat, chjo :(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: "Furthermore, this patch improves loading in of NPCs, and brings a CPU performance mode for lower-end PCs."

The Ascent August 6th Update improves DX12 & Ray Tracing performance
    https://www.dsogaming.com/patches/the-ascent-august-6th-update-improves-dx12-ray-tracing-performance/
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Po nejakym malým updatu se mi v nastavení objevila kolonka CPU performance, neví někdo co to je, google neporadil.

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    A jak se divim, proc me to tak bavi :-))

"While unknown to most people, developers Tor Frick, Arcade Berg, Erik Gloersen and Jonathan Heckley have been making some great games over the last decade. Their combined portfolio includes the likes of Bulletstorm, Far Cry 3, Gears of War, Wolfenstein: The New Order and even DOOM. Taking all of that expertise with them (a combined 70 years worth), the four have left their respective studios and formed a new super-studio called “Neon Giant.”"
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TRAGED: Absolutně
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAGASAWA: Ze ty by jsi chtel takove Ascent Elysium ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: Jsem pro, pokud slibis, ze cely pribeh pujde preskakat :-))

Zarekl jsem se a kvalitu pribehu ve hrach uz posuzuji jen podle moznosti to preskakat :-)

Tim ale nic proti gustu. Ja zase pozaduji vzdy a vsude top grafiku, bez ni me to nebavi. A protoze vim ze me to bez ni nebavi, tak chapu ze jineho odvzrusi treba pribeh co ho nebavi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: Ja bych byl nejspokojenější, kdyby vzali Ascent, obrátili ho vzhůru nohama, vyklepali z nej všechny bugy, emzáky, pozpátku pustenou švédštinu v dialozích a poslali to Polákům a Japoncům z RGG, aby do nej doplnili questy, postavy, funkční ekonomiku, endgame a vydali to jako Cyberpunk 2.0 Okamžitě bych bral deluxe edici. Klidně i třikrát.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Jinak celozivotne rikam, ze bych chtel hru z prostredi cyberpunk v totalne top grafice.

A pak behem par mesicu vyjdou CP2077 a The Ascent.

Jsem moc spokojeny :-D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Ja az Forza Horizon 5, takze casu dost :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: nn juknu vecer nebo o víkendu, ještě mš čeká beta AoE4 tak to mám nabitý :D
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: mě položil strašně asi 4x, než mi došlo že bych měl použít spíš ten enhancer co mi chvilku před ním dropnul, a šel sám :D respektive než mi nedošlo že elektro dmg je cesta u syntetiků ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: Co ten Disintegrator? Na nej tez mrkni, jestli jsi ho nezkousel.

Unique Energy Weapon DISINTEGRATOR Location - THE ASCENT
    https://youtu.be/ChB4UCrpfMQ
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAGASAWA: ELECTRICKOTA: Co hraju, tam exploituju hru. Nejsem normalni, hrozne moc me bavi resit gear v zivote i ve hrach.

Ale... Ted jsem si rekl, jsi na dovoleny, hra uplne podle Tveho gusta, uzij si to a neres.

Jenze pak me polozil ten pavouk hroznym rozdilem a pred mymi detmi! Ta ostuda!

Se slzami v ocich jsem mu slibil pomstu! :-))

A od te doby resim ruzny gear, ruzne skills... Jako pokazdy :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LAUNCHER: Hraju taky na pohodičku, jdu kam mě stoky a ulice megakonglomerace zavedou, a jen se poptávám co kdo má a používá a jaký staty to má, to ABR mě láká takže si pro něj dneska asi dojdu :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAUNCHER: Hele my hrajeme na klid. Koukam, ze na normal. Po startu tam obtížnost v menu vlastně ani nebyla. Jinak nejsem zadnej stats freak. Většinou používám to, co se mi líbí a to P9000 jsem používal kvůli tomu, jak peknej má zvuk :) Hlavní je, aby to byla prdel.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ELECTRICKOTA: NAGASAWA: Hosi, nize uvedene jsem psal jen pro easy, gamepad, do lvl20.

Netusim jak pro vase lvl a obtiznosti, nejmene pan EK patrne mys.

At me pak nemate za hlupaka, pokud by to bylo nic moc pro vase situace :-)

A bylo to brano hlavne jako garantovana cesta pro zacinajici hrace az po moji situaci. Oba jste prede mnou, spis bych si nechal radit ja od Vas :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Ruiner ber. Vizual ma sterilnejsi, ale atmosfera a stylizace je rozhodne fajn. Akorat u nej chybi ta prijemne navykova gunplay satisfakce, jako u Ascentu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam